Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mikeerfol έγραψε:Γιώργο άνοιξε τοπικ για τον αγώνα :rtfm:

Απο το πιτι μικε μου :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By nestor8
#707 Καλύτερα να γίνει ότι είναι πιο εύκολο για σας, από πλευράς διαχείρισης του διαγωνισμού

Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μπούνε τα καινούργια usernames, για μην χρειάζεται να θυμάστε σε ποιό παλιό αντιστοιχεί το καθένα όταν περνάτε τις προβλέψεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#1321 Οι ευρύτερες εξελίξεις με έπιασαν στον ύπνο, ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα με τη δημιουργία ενός νέου forum, στην προσπάθεια "αποσυμπίεσης" της όποιας δυσφορίας.
Σχετικά με το διαγωνισμό, προτείνω όσοι έχουν αλλάξει τα nicknames τους, να το δηλώσουν με την ευκαιρία της πρόβλεψής τους για τον αγώνα της Ιταλίας, ώστε να διορθωθεί εξαρχής στους πίνακες. Ούτως ή άλλως δεν θα ποστάρουν προβλέψεις με 2 διαφορετικά ονόματα σε 2 forum...
Παρότι μη κομψό, ας τρέξουμε την Ιταλία και στα δύο forum, και βλέπουμε για τη Σιγκαπούρη. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω λίγο να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η όλη "φάση" του 4TF και αν αξίζει η όποια παρατεταμένη παραμονή σ' εκείνο το forum (για τα του διαγωνισμού μιλώ).
Εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#1332 Εγω είμαι σαφώς υπέρ του να τρέχουν οι διαγωνισμοί και στα δύο φόρα, αλλά θα παρακαλούσα όσοι είναι ΚΑΙ εδω να ποστάρουν ΕΔΩ, ώστε να μετρηθεί η κίνηση που έχει μείνει πίσω και να αξιολογηθεί κατάλληλα.
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
#1333 Καλυτερα να συνεχισει και στα δυο μεχρι να ενημερωθουν ολοι. Μελλοντικα συμφωνω να μεινει εδω ο διαγωνισμος.

PS Ripper οπου και να πας τον διαγωνισμο φετος δεν γλιτωνεις :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:Εγω είμαι σαφώς υπέρ του να τρέχουν οι διαγωνισμοί και στα δύο φόρα, αλλά θα παρακαλούσα όσοι είναι ΚΑΙ εδω να ποστάρουν ΕΔΩ, ώστε να μετρηθεί η κίνηση που έχει μείνει πίσω και να αξιολογηθεί κατάλληλα.

Προφανώς και θα μετρήσουμε πόσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν ήδη μετακομίσει και θα ενημερωθούν εκείνοι που ακόμα δεν έχουν προλάβει. Μπαίνοντας στην εβδομάδα του GP Σιγκαπούρης θα δούμε ποια η δυναμική του νέου forum και πόσοι έχουν μείνει πίσω και αποφασίζουμε. Step by step. Ούτως ή άλλως ο Διαγωνισμός είναι η "πλάκα" μας, η ευχαρίστησή μας. Σ' αυτό το πνεύμα και θα συνεχίσει.
Άβαταρ μέλους
By ripper
ladaman11 έγραψε:PS Ripper οπου και να πας τον διαγωνισμο φετος δεν γλιτωνεις :s_biggrin

Μα για αυτό φεύγει ο διαγωνισμός από το 4TForum. Δεν μπορούσατε να με κερδίσετε εκει! :s_biggrin

Η πρόθεση είναι να συνεχιστεί εδώ ο διαγωνισμός, οπότε όσοι είστε εδώ, ποστάρετε εδώ.
Σε αυτόν τον αγώνα θα δούμε πόσοι είναι οι εναπομείναντες στο παλιό forum.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#2919 O (παντα σοβαρος) Mika Hakkinen εθεσε το φορουμ των 4Τ ενα θεμα, για το πως μπορει να συνεχιστει ο διαγωνισμος στο νεο φορουμ, οταν ξεκινησε με μελη απο το παλιο.
Ηθελα να το γραψω κι εγω αυτο, αλλα ειδα οτι το ρευμα ηταν προς τα εδω, και αφησα τα πραγματα να εξελιχθουν οπως θελαν οι πολλοι, αφου δεν ειχε εκφραστει καμια αντιρρηση. Προσωπικα συμφωνω με αυτο που εγινε ("μετακομιση" του διαγωνισμου) και για αυτο εκανα και προβλεψη.
ΟΜΩΣ: Αν καποιοι (εστω και λιγοι) διαφωνουν και δεν γραφτουν στο νεο φορουμ, δεν μπορουμε να μεταφερουμε τα usernames και τα αποτελεσματα τους εδω.
Υπ' αυτην την εννοια, ο διαγωνισμος καθισταται μαλλον προβληματικος: Εχει αυτοδικαιως ληξει στο παλιο φορουμ (αν εκει, οπως φαινεται, κανουν προβλεψη ελαχιστοι) και ειναι περιεργο να συνεχιστει στο καινουριο (τι θα γινουν αυτοι που κανουν προβλεψη στο παλιο, θα θεωρηθουν εγκαταλειψαντες; Αφου εμεις φυγαμε).

Ισως μια λυση θα ηταν να σταματησει ο διαγωνισμος και να γινει ενα "πρωταθλημα-σπριντ", χωρις ομαδες (μονο ατομικο), για τους εναπομειναντες αγωνες της χρονιας, αποκλειστικα στο νεο φορουμ, απο μηδενικη βαθμολογικη βαση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#2951 Μεχρι στιγμης στο παλιο εχουν ποσταρει 3 χρηστες και εδω 16. Αρα μαλλον εκει τελειωσε το θεμα...

Απο την αλλη ο ripper ειπε οτι θα υπολογιστουν οι προβλεψεις και στα 2 φορα και θα αναρτηθουν οι πινακες αποτελεσματων- βαθμολογιων επισης και στα 2.

Δεν βλεπω καποιο προβλημα σε αυτο, δεν τους φερνουμε με το ζορι εδω, αν και δεν πιστευω οτι το 4τφορουμ θα υπαρχει για πολυ ακομα, μετα απο αυτα που παρατηρω τις 2 τελευταιες μερες.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#2965 Που το έθεσε αυτό ο Mika Hakkinen και δεν το βλέπω;
Αν υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να γραφτούν στο καινούριο forum, ο διαγωνισμός θα συνεχίζεται ταυτόχρονα και στα δύο, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει.
Αν δυσκολεύει κάποιον είναι μόνο τους διαχειριστές του διαγωνισμού.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
ripper έγραψε:Που το έθεσε αυτό ο Mika Hakkinen και δεν το βλέπω;

Με υστερόγραφο στο θέμα που ποστάρουμε τις προβλέψεις για το GP της Monza.
Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα αφού "μετράνε" οι προβλέψεις είτε ποστάρεις στο 4tforum είτε εδώ.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#3001 Σορι, δεν το εγραψα πολυ καλα. Αν συνεχισουν οι οργανωτες να ενημερωνουν τις βαθμολογιες σε δυο ταμπλο, δεν υπαρχει προβλημα (παρα μονο για τους ιδιους).

Εγω εγραψα παραπανω θεωρωντας δεδομενο οτι θα σταματησουμε μετα απο 1-2 αγωνες να παρακολουθουμε τον διαγωνισμο στο παλιο φορουμ (οπως νομιζω λεγαμε στην αρχη), και εκει ηθελα να εστιασω (οτι ετσι θα αποκλειστουν ντε φακτο οσοι δεν ερθουν εδω). Ετσι οπως τα γραφετε, δεν υπαρχει προβλημα. :s_smile