με αλλα λογια καλε μου ανθρωπε, στο επιβάλλανε. και τωρα σου επιβάλλουν για ακομα μια φορα να ακολουθεις το ψεμα τους.
με αλλα λογια καλε μου ανθρωπε, στο επιβάλλανε. και τωρα σου επιβάλλουν για ακομα μια φορα να ακολουθεις το ψεμα τους.
mousatos έγραψε:Ποπ μή κάνεις , δε φτάνουν για όλους.
Εγώ τον Bill τον φαντάζομαι κάπως έτσι:
popolaros έγραψε:εσυ θεωρεις δηλαδη οτι υπαρχει εμβολιο για αρχη.
και τι κανει αυτο το εμβολιο;
και ποσο ασφαλες ειναι αυτο το εμβολιο;
πραγματικα θα πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να δεχθεις να σου βαλουν αυτο το πραγμα μεσα σου. αλλα οκ, ολα για το show off.

mikeerfol έγραψε:+1 ;)Lalfamaz έγραψε:Να παίξεις τζόκερ. Άλλοι όμως δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί.
Μήπως μένεις Εύβοια;
Επιβεβαιώνω πως ήρθε και στην Εύβοια

Geralt έγραψε:Ωαχαχαχαχαχα τι καρτούν, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο και διασκεδαστικό
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... ovid-cases
markvag έγραψε:Το μόνο που δεν μας είπε ο νοητικά καθυστερημένος Κικίλιας είναι για ποιο Δεκέμβρη μιλαμε;;;popolaros έγραψε:εσυ θεωρεις δηλαδη οτι υπαρχει εμβολιο για αρχη.
και τι κανει αυτο το εμβολιο;
και ποσο ασφαλες ειναι αυτο το εμβολιο;
πραγματικα θα πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να δεχθεις να σου βαλουν αυτο το πραγμα μεσα σου. αλλα οκ, ολα για το show off.
Ώπα... Ναι, το εμβόλιο έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα (πιθανώς υπερβολικά), αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται κλινικές δοκιμές σε κάποιες χιλιάδες ανθρώπων, ενώ έχει περάσει και από μία σειρά δοκιμών και peer review. Εάν και εφόσον δοθεί η έγκριση τύπου, σημαίνει πως πληρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας. Κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά, εν τέλει, θεωρώ πως οι ιατρικοί σύλλογοι και οι φορείς υγείας τόσων χωρών κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμένα.
Επίσης, δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα, αλλά για κάτι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
popolaros έγραψε:Πάντα αυτό έκανε....
< >

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]