Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#659806 δεν αποφάσισες εσυ για σενα. σου διαλυσανε την χωρα, σου διαλυσανε την ζωη και σε αναγκασανε να πας στου διαολου την μανα για μια δουλεια που δεν σκεφτοσουν ουτε στα τρελα σου ονειρα οτι θα την εκανες.
με αλλα λογια καλε μου ανθρωπε, στο επιβάλλανε. και τωρα σου επιβάλλουν για ακομα μια φορα να ακολουθεις το ψεμα τους.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Ποπ μή κάνεις , δε φτάνουν για όλους.

Εγώ τον Bill τον φαντάζομαι κάπως έτσι:
Εικόνα

Καμία σχέση βρε συ ,σορτσάκι-μπλουζάκι ,livergy σήμερα,κάθε μέρα συνήθως με άδετα αθλητικά παπούτσια .
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#659819 Το πιο αστείο είναι ότι η κυβέρνηση 18 Αυγούστου επεξεργαζεται προτοκολο επιστροφής από τις διακοπές.

Από την προσωπικη μου εμπειρία από τους 40 που είμαστε στο τμήμα μας και λόγω τις προσωπικής επαφής που έχουμε νομίζω ότι 2 η 3 άτομα είναι πυ δεν έχουν πάει πουθενά τις τελευταίες 15 20 μερες έστω για Σαββατοκύριακο.

Από αυτούς δε το 40 με 50% επέστρεψαν την Δευτέρα μετά από απουσία 1 η 2 εβδομαδων.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:εσυ θεωρεις δηλαδη οτι υπαρχει εμβολιο για αρχη.
και τι κανει αυτο το εμβολιο;
και ποσο ασφαλες ειναι αυτο το εμβολιο;

πραγματικα θα πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να δεχθεις να σου βαλουν αυτο το πραγμα μεσα σου. αλλα οκ, ολα για το show off.

Ώπα... Ναι, το εμβόλιο έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα (πιθανώς υπερβολικά), αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται κλινικές δοκιμές σε κάποιες χιλιάδες ανθρώπων, ενώ έχει περάσει και από μία σειρά δοκιμών και peer review. Εάν και εφόσον δοθεί η έγκριση τύπου, σημαίνει πως πληρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας. Κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά, εν τέλει, θεωρώ πως οι ιατρικοί σύλλογοι και οι φορείς υγείας τόσων χωρών κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμένα. :s_wink

Επίσης, δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα, αλλά για κάτι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#659827 “Απάντηση” Κομισιόν σε Κικίλια για το εμβόλιο κορονοϊού: Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγει στην αγορά

Δεν έχει ακόμα καθοριστεί η ημερομηνία για τη διάθεση των εμβολίων κατά του κορονοϊού, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βίβιαν Λουνέλα, απαντώντας… εμμέσως σε όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως στο τέλος του χρόνου αναμένονται στη χώρα μας χιλιάδες δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό, ωστόσο η Λουνέλα δήλωσε χαρακτηριστικά πως “δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία”.

Η εκπρόσωπος ανέφερε πως η Κομισιόν διαπραγματεύεται την αγορά εμβολίων με διάφορες εταιρίες, προκειμένου να είναι σε θέση να τα παράσχει άμεσα στα Κράτη Μέλη και έχει ήδη έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με την εταιρεία AstraZeneca , ώστε να παραλάβει 300.000.000 δόσεις εμβολίων όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.

“Αυτό, όμως”, τόνισε η εκπρόσωπος, “είναι μία εργασία εν εξελίξει καθώς οι προετοιμασίες για το εμβόλιο δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως ακριβώς δεν έχει ολοκληρωθεί και το στάδιο των δοκιμών” και παρέπεμψε σε δήλωση της Επιτρόπου Υγείας, Στέλλας Κυριακίδου, η οποία είχε εκφράσει την ελπίδα της να έχουμε το εμβόλιο στο τέλος της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης.

“Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο στο οποίο ελπίζουμε, όμως δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή ημερομηνία, καθώς πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι ότι τα εμβόλια που θα διατεθούν στην αγορά θα τηρούν τις προδιαγραφές και τους κανόνες της Ένωσης και δεν θα έχουν παρενέργειες”, υπογράμμισε.

https://www.newsit.gr/kosmos/apantisi-k ... a/3087015/
Άβαταρ μέλους
By popolaros

παμε γερα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mikeerfol έγραψε:
Lalfamaz έγραψε:Να παίξεις τζόκερ. Άλλοι όμως δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί.

Μήπως μένεις Εύβοια;

Επιβεβαιώνω πως ήρθε και στην Εύβοια :s_sarcastic
+1 ;)

.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#659830 Εικόνα

και να μην ξεχασουμε και την καθημερινη και συστηματικη τρομολαγνεια....

ο μωυσης που ειναι; μπανακι μπανακι; τι φορεσε σημερα το μαρεβακι;αιγυπτιακό καφτανι κεντημενο απο ιρακινες σκλαβες;;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geralt έγραψε:Ωαχαχαχαχαχα τι καρτούν, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο και διασκεδαστικό

https://www.theguardian.com/world/2020/ ... ovid-cases

«Το πετύχαμε μαζί και είναι ένα οικονομικό θαύμα. Και τώρα το ξανακάνουμε. Το καταφέραμε. Δημιουργήσαμε την ισχυρότερη οικονομία και τώρα πρέπει να το ξακανάνουμε. Ξέρετε τι είναι αυτό; Είναι ένας τρόπος του Θεού να μας δοκιμάσει. Είπε το καταφέρατε μια φορά. Και του είπα "έκανα καλή δουλειά Θέε μου; Είμαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει ξανά". Αυτός μου είπε ότι θα πρέπει να το κάνεις ξανά. Κι εγώ είπα "οκ, συμφωνώ"» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ μιλώντας σε οπαδούς του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

https://www.zougla.gr/kosmos/article/tr ... e-dokimasi
Άβαταρ μέλους
By popolaros
markvag έγραψε:
popolaros έγραψε:εσυ θεωρεις δηλαδη οτι υπαρχει εμβολιο για αρχη.
και τι κανει αυτο το εμβολιο;
και ποσο ασφαλες ειναι αυτο το εμβολιο;

πραγματικα θα πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να δεχθεις να σου βαλουν αυτο το πραγμα μεσα σου. αλλα οκ, ολα για το show off.

Ώπα... Ναι, το εμβόλιο έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα (πιθανώς υπερβολικά), αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται κλινικές δοκιμές σε κάποιες χιλιάδες ανθρώπων, ενώ έχει περάσει και από μία σειρά δοκιμών και peer review. Εάν και εφόσον δοθεί η έγκριση τύπου, σημαίνει πως πληρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας. Κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά, εν τέλει, θεωρώ πως οι ιατρικοί σύλλογοι και οι φορείς υγείας τόσων χωρών κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμένα. :s_wink

Επίσης, δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα, αλλά για κάτι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Το μόνο που δεν μας είπε ο νοητικά καθυστερημένος Κικίλιας είναι για ποιο Δεκέμβρη μιλαμε;;;

Αλλά είπαμε, από ψέματα, σαδιστικές και αυταρχικές συμπεριφορές, αλαζονια και υπεροψία, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

Μουσατε, κακομοίρης ήσουν, κακομοίρης είσαι, κακομοίρης θα είσαι. Άλλαζε τουλάχιστον χέρι που και που...

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
popolaros έγραψε:Πάντα αυτό έκανε....

< >

+2005-2009
Άβαταρ μέλους
By drdino
#659932 Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Geralt