- 25 Αύγ 2020, 15:04
Anonymous Founder έγραψε:Καλά τα αρθράκια αυτά, αλλά η δική μου γνώμη είναι πως ο βασικός αλγόριθμος που χρησιμοποιεί είναι αν υπάρχουν κάποιοι άλλοι φθηνότεροι. Γιατί ξέρει πως το πελατολόγιό της το έχει χτίσει χάρις στις καλές τιμές και στους προσφορές. Και δεν θέλει να το χάσει.
Αν είναι αυτό που λες (που δεν είναι και παράλογη σκέψη εδώ που τα λέμε), δεν θα είχαμε μαρτυρίες ότι βρήκαμε αλλού φθηνότερα, έτσι δεν είναι; Θα ήταν οριακά χαμηλότερη τιμή μονίμως στους υφιστάμενους πελάτες για να τους διατηρήσει και ίσως λίγο παραπάνω σε "νέους" για να τους τραβήξει.
Τώρα για το
Εγώ θεωρώ πως από την στιγμή που δεν κάνω ατύχημα, να πληρώνω τα ίδια ή λιγότερα από αυτά του προηγούμενου χρόνου. Αυτό είναι το σωστό και δίκαιο, αλλιώς θα ψαχτώ γι'αλλού.
νομίζω ότι χωράει πολύ κρασί. Έχεις κάποιες τιμές οι οποίες συνηγορούν στη μείωση, όπως π.χ. +1 στα χρόνια χωρίς ατύχημα άρα μικρότερη πιθανότητα ατυχήματος, -κάποιο ποσό στην αξία του οχήματός σου άρα μικρότερο έξοδο σε περίπτωση συμβάντος αλλά υπάρχουν και άλλες παράμετροι που δεν βλέπουμε εμείς στο συμβόλαιο απαραιτήτως, πέρα από την απλή κερδοσκοπία βεβαίως-βεβαίως.

Η (απλουστευτική, ομολογώ) γνώμη μου είναι ότι φέτος ειδικά θα έπρεπε να είναι επαρκώς χαμηλότερα τα ασφάλιστρα ακριβώς επειδή δεν είχαμε τόσα συμβάντα για 2-3 μήνες και τα έσοδά τους ήταν ήδη εξασφαλισμένα. Δεν πιστεύω ο κόσμος να παρέδωσε πινακίδες ή να έκοψε ασφαλιστήρια ελέω lockdown.
We 're on a mission from God.