Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
mousatos έγραψε:
mirage έγραψε:ο διοργανωτής κρατα τα στοιχεία επικοινωνίας σου για 14 μερες.

που σημαίνει οτι πρέπει να κόβει αποδείξεις σε όλους . :lol:

Πάντως βλέπω οτι τα κρούσματα ανέβηκαν μόνο σε χώρες που δέχτηκαν τουρίστες το καλοκαίρι. Που σημαίνει οτι πέταξαν στα σκουπίδια τις προηγούμενες θυσίες. Κάναμε μια τρύπα στο νερό.

Μαστορα,τα κρατη εχουν και οικονομιες,πρεπει να μπει ξενο χρημα .
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#659502 Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπασαμε τουρίστες για να έχουμε μια δικαιολογία για το μέλλον, όχι λόγω οικονομίας. Δεν είναι καλό να ψάχνουμε για αποδιοπομπαίους τράγους κάθε 3 και λίγο.

< 9T Pro >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#659620 Μπράβο που τους ανακάλυψαν... Μέσω εισιτηρίων μάλλον...

https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-peiraia/

Σε φίλο μου που ήθελε χθες να έρθει Ελλάδα και έχει κηρυχθεί ανυπότακτος εξωτερικού, του έστειλε το σύστημα τον κωδικό PLF τα ξημερώματα και στις 4 τα ξημερώματα του έστειλαν email να καταταγεί με την επόμενη ΕΣΟ. Δεν πρέπει να ήταν τυχαίο... τελικά αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την οικογένεια... προσοχή προς όλους τους ανυπότακτους, ας ρίξουν μια ματιά τί γίνεται...

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#659642 Δεν εχουν επισημα καποιο περιθωριο οι ανυποτακτοι να μεινουν στη χωρα; Ενα μηνα ή καπου εκει; Ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#659644 Έχει 30 μέρες ανά έτος εφόσον είναι με την βούλα ανυπότακτος εξωτερικού.

Τυχαίο ήταν το μέιλ σε σχεση με το plf κατά 99%, η διασύνδεση της στρατολογίας με τον έξω κόσμο είναι μηδενική. Τα μέιλ κατάταξης έρχονται όταν βγουν οι ΕΣΣΟ κάθε τόσο γιατίτο στάτους της ανυποταξίας πρέπει να ενημερώνεται "συνέχεια". Αν το plf ερχόταν με φαξ και στρόγγυλη σφραγίδα τότε ναι, μπορεί και να έλεγα ότι υπάρχει σύνδεση.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#659646 Εμείς ήταν να έρθουμε Ελλάδα Κυριακή απόγευμα αλλά τελικά τελευταία στιγμή ακυρώσαμε το ταξίδι. Δεν πάει καλά το πράμα και σύντομα θα ληφθούν μέτρα. Πολλά τα ρίσκα και ακόμα κι αν δεν γινόταν τίποτα κακό (να κολλήσουμε, να μην μπροούμε να πάμε πουθενά, να μην μπορούμε να γυρίσουμε από όπου πάμε ) δεν θα το ευχαριστιόμασταν (γενικό άγχος, δεν μπορείς να δεις φίλους και συγγενείς με άνεση, δεν κυκλοφορείς έξω με άνεση).
Αντίθετα στην Αγγλία ετοιμάζονται για χαλάρωση κάποιων μέτρων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:Τυχαίο ήταν το μέιλ σε σχεση με το plf κατά 99%

Όχι ακριβώς. Η ΣΝ τσιμπάει κόσμο στα αεροδρόμια πλέον.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
PeterPan έγραψε:Μπράβο που τους ανακάλυψαν... Μέσω εισιτηρίων μάλλον...

https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-peiraia/

Σε φίλο μου που ήθελε χθες να έρθει Ελλάδα και έχει κηρυχθεί ανυπότακτος εξωτερικού, του έστειλε το σύστημα τον κωδικό PLF τα ξημερώματα και στις 4 τα ξημερώματα του έστειλαν email να καταταγεί με την επόμενη ΕΣΟ. Δεν πρέπει να ήταν τυχαίο... τελικά αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την οικογένεια... προσοχή προς όλους τους ανυπότακτους, ας ρίξουν μια ματιά τί γίνεται...

< >

Εφόσον εχει βγει ανυπότακτος εξωτερικού, πές του φίλου σου να γράφει την στρατολογία στο δεξί του παπάρι για τις λίγες βδομάδες που είναι στην ελλάδα διακοπές :s_smile Εαν δε έρχεται και από Σένγκεν, το γράψιμο μπορει να συνεχιστεί πέραν του μηνός.
Την κλίση για κατάταξη την στέλνουν συνήθως μέσω αστυνομίας και ειναι αυτοματοποιημένη διαδικασία μάλλον
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#659681 Αυτό που έτρεμε ο Νικ Χάρντ τελικά έγινε. Στις 13:25 ενεργοποιήθηκε το 112 της Πολιτικής Προστασίας, με μήνυμα για την προστασία από τον κορωνοϊό και τη λήψη μέτρων, όσων επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
Ο θεός να βάλει το χέρι του τώρα. :( :lipsealed:
#panikos
#100mvi
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#659683 Να παίξεις τζόκερ. Άλλοι όμως δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί.

Μήπως μένεις Εύβοια;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Lalfamaz έγραψε:Να παίξεις τζόκερ. Άλλοι όμως δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί.

Μήπως μένεις Εύβοια;
Άσε φίλε, παραλίγο να μου κοπεί η όρεξη... Ευτυχώς επανήλθε γρήγορα.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Dimitris_P έγραψε:ΠΑΛΙ δεν μου ήρθε.

Ούτε εμένα. Μου ρθε μετά από κανένα 5λεπτο ως απλό sms.