Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Serf έγραψε:Στο μέσο όρο νοσούντων ποιοι συνυπολογίζονται; Όσοι έχουν θετικό τεστ; Όσοι χρειάζονται νοσηλεία; Κάτι άλλο; Εικόνα

< Note >

Προφανως εννοει τη μέση ηλικια των κρουσμάτων, δηλ όσων εχουν θετικό τεστ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#659200 Αυτό, λοιπόν, δε λέει κάτι ως προς το κατά πόσο κινδυνεύουν ή μη οι νέοι. Γιατί μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και θετικοί στο τεστ. Απλά λόγο χαλάρωσης, μπαρ, κτλ ανέβηκε η διασπορά στους νέους.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#659202 Κάνουν προσπάθεια να "μαζέψουν" τις ηλικίες που δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο τρομάζοντάς τους...
Θα δουλέψει σε ένα βαθμό...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#659203 Δε νομίζω ότι και κατά τη μεγάλη έξαρση δε νόσησαν και νέοι οι οποίοι και κατά πάσα πιθανότητα είναι από τις μεγαλύτερες πηγές μετάδοσης λόγω κοινονικότητας. Απλά υπάρχουν οι ασυμπτωματικοί και αυτοί που την περνούν τελείως ελαφρά. Επιπλέον στην πρώτη φάση πριν το καλοκαίρι δε γίνονταν τεστ στο βαθμό που γίνονται τώρα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#659204 Aκριβώς, δεν ξέραμε πώς κυκλοφορούσε ο ιος πριν αφου δε γίνονταν τεστ. Ούτε και τώρα γίνεται σοβαρή δειγματοληψία, η φάση ειναι yolo τελείως.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#659208 Κατά τη μεγάλη εξαρση οι επαφές όλων είχαν μειωθεί δραματικά λόγω λοκντάυν - όμως οι επαφές των νέων είχαν μειωθεί ακόμα περισσότερο.

Ενας μεγάλος άνθρωπος κατά τεκμήριο ούτως η άλλως βγαινει λιγότερο, και άντε να πηγαίνει λαϊκή και σ/μ, που δεν έκλεισαν σχεδόν καθόλου. Ένας νέος όμως εργάζεται, βγαίνει,διασκεδάζει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#659235 http://www.thestival.gr/society/health/ ... n-koronoio

Ποιό μπιτσόμπαρο ήταν αυτό;

Εντιτ: Αχινός μαλλον με Σαμπάνη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε: κατά τη μεγάλη έξαρση

Έχω την εντύπωση πως τώρα είναι Η μεγάλη έξαρση...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#659241 Ευτυχως τωρα εχουμε 10000 τεστ ανα ημέρα και ενα καποιο tracing.
Σχετικά με γηροκομείο ελπίζω να γίνει και έρευνα πως ο υπάλληλος/οι κόλλησαν τοσο κόσμο. Το πρωτοκολλα ασφαλειας, δεν, ειχαν εφαρμόσει.
Αληθεια γιατί ειναι τοσο δύσκολο να γραφτει το ονομα του Beach bar, να ξέρει ο κόσμος τι παίχτηκε να παει να κανει τεστ και να μπει σε καραντινα μονος του...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#659243 Γιατί είναι πιο σημαντικό να μην δυσφημιστεί το μαγαζί (και πέσουν μηνύσεις) από το να προστατευτεί η υγεία του κοινού... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#659244 Δε νομιζω πως ειναι πιο σημαντικό αυτό, επισης δε νομιζω πως θα έπρεπε να γίνονται τετοια event γενικότερα, πχ Βέρτης, αλλά μετά θα είμαι κακός αν πω πως πρέπει ολα αυτα τα live κλπ με εκατοντάδες κοσμο να ακυρωθούν.
Βασικα μηνύσεις, λουκέτα και πρόστιμα μεχρι εξόντωσης πρέπει να πέσουν στον εν λόγω "επιχειρηματια" κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#659245 Η κατάσταση έχει ξεφύγει, ήταν αναμενόμενο. Το μόνο που μένει είναι είναι μάσκα σε κλειστούς χώρους από όλους. Όσο υπάρχουν άτομα που δε συμμορφώνονται, τότε θυμίζω πως πρέπει να φορούν ffp2 μάσκα όσοι θέλουν να προστατευτούν.

Εμείς είχαμε προγραμματίσει διακοπές αρχές Σεπτέμβρη στη Χαλκιδική. Τηλεφωνήσαμε κ ακυρώσαμε. Αναβάλαμε κ το ταξίδι εν όψει πιθανού lock down, μιας κ το πρόβλημα δεν είναι οι διακοπές, για εμένα το πρόβλημα είναι να μη μπορούμε να πετάξουμε πίσω σε 1 μήνα από τώρα. Η γυναίκα μου που τηλεφώνησε άκουσε την απογοήτευση από την υπάλληλο. Ήταν η κατάσταση πεσμένη, τώρα ισοπεδώθηκε.

< >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#659246 ποσες μερες μεχρι να φερουν τα εςεμες παλι? προφανως και τα τοπικα λοκνταουν τωρα πια δεν θα δουλεψουν τι να λεμε πια
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#659249 Δεν θα έπρεπε να μας προξενούν έκπληξη τέτοια σκηνικά

Η πειθαρχία ποτέ δεν ήταν το φόρτε του Έλληνα

< >