tsilis έγραψε:IKE έγραψε:...κλπ κλπ
ΥΓ. Η πιο τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας πάντως δεν είναι προφανώς, ούτε οι mod, ούτε οι χρήστες, ουτε ο σβ2. Η πιο τραγική μορφή είναι αυτός που αποζητούσε απεγνωσμένα μια στάλα εξουσίας, μόλις έγινε ο -υποτίθεται- φιλαράκος του admin, έμεινε με το φλιφλι στο χέρι και μόλις μέσα στην αναμπουμπούλα κατάφερε επιτέλους να βρει που πρέπει να επαναστοχεύσει το γλύψιμό του, έφυγε κακήν κακώς μέσα σε φατούρο από όλους. Tragic όπως λέει και ο αγαπητός Γρηγόριος.
ΥΓ2. Όποιος είναι ανώτερος άνθρωπος και αηδιάζει από εμάς τις κουτσομπόλες που γράφουμε σε αυτό το τόπικ, είναι ελεύθερος να μην το διαβάζει. Το φόρουμ εδώ ξεκίνησε από το 4τφόρουμ, δεν φύτρωσε έτσι. Εγώ το βρίσκω θετικό, υγιές αλλά προπάντων υπερδιασκεδαστικό το τόπικ αυτό.
Και ξαναγράφω με αφορμή κύρια το δεύτερο υστερόγραφό σου, το οποίο προφανώς και με αφορά, μιας και εγώ έγραψα περί κουτσομπολιού...
Ασφαλώς και ξεκινήσαμε από το 4tf (λες να μην το ξέρω?), και, αν θες, καλό είναι που εγράφησαν και κάποια πράγματα απο τον Κουκ και τον cmarin για τα παρελθόντα, μερικά των οποίων εγώ γνώριζα από τους φίλους μου και σε άλλα ,όπως το περιστατικό με τον ΚΚ, ημουν παρών.Μπαίνουν κάποια πράγματα σε τάξη και οι απομυθοποιήσεις καλές είναι , γιατί σε ωριμάζουν τελικά
Άλλο αυτό και άλλο ο σχολιασμός του ημιθανούς από την ώρα που ξύνει τις πληγές του για λόγους διασκέδασης, όπως λες...
Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητος, αλλα ζήτημα ουσίας. Δεν είσαι θιγμενη και παρατημένη γκόμενα για να σχολιάζεις αν ο παλιός σου γκόμενος ήταν κακός γαμιάς και βρωμάνε οι κάλτσες του. Υποτίθεται άφησες τη σχέση σου για κάτι καλύτερο, για να πας μπροστά
Ά, και μην προτρέπεις με ευκολία να μην διαβάζουμε το τοπικό οι ειρωνικά χαρακτηρισμένοι "ανωτέρου ήθους", αυτό είναι το κλασσικό φασίζον επιχείρημα των διαδικτυακών κοινοτήτων επί των διαφωνούντων. Τέτοια ανωτερότητα , τουλάχιστον σε ότι με αφορά,δεν την έχω. Βρίσκω και εγώ υπερδιασκεδαστικά τα κουτσομπολιά, θα με ενδιέφερε σφόδρα αν φοράς πατομπούκαλα, αν έχεις σπυριά στα μούτρα ή είσαι σπίνος, αλλά και να το ήξερα δεν θα το σχολίαζα ποτέ και δή σε άλλη κοινότητα
Με λιγότερα λόγια, η φιλοσοφία "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται" εμένα μού προκαλεί αντιπάθεια, αυτό το τελευταίο σαν σημείωση και για το πρώτο σου υστερόγραφο, αν και εσύ τού τα έχωνες και τις εποχές "ισχύος", ομολογουμένως ...
+1