Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#657064 Εγώ τώρα που είδα την μάσκα του Δένδια, χάρηκα τόσο πολύ που επιτέλους κάποιος από την κυβέρνηση κάνει το σωστό (να φοράει μάσκα) που το σήμα του Παναθηναϊκού μου περνάει αδιάφορο. Το νόημα εδώ είναι φορέστε μάσκα, το αν είναι λευκή ή όχι, είναι δευτεροτριτεύον.
Εννοείται κι εγώ θα προτιμούσα να φορούσε λευκή μάσκα, ώστε να μην υπήρχαν διαφωνίες, αλλά το σημαντικό εδώ και νομίζω πως όλοι (πλην trolls) μπορούμε να συμφωνήσουμε, είναι το ότι την φόρεσε και μάλιστα σε μια επίσημη περίσταση.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#657073 Το ιδανικο θα ηταν να εχουν ολοι μασκα με την ελληνικη σημαια σαν του Κουλη στην συνοδο. Αλλα δεν πειραζει ας σπαει λιγο και η σοβαροτητα, σαν τον Αλεξη χωρις γραβατα ας πουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ τώρα που είδα την μάσκα του Δένδια, χάρηκα τόσο πολύ που επιτέλους κάποιος από την κυβέρνηση κάνει το σωστό (να φοράει μάσκα) που το σήμα του Παναθηναϊκού μου περνάει αδιάφορο. Το νόημα εδώ είναι φορέστε μάσκα, το αν είναι λευκή ή όχι, είναι δευτεροτριτεύον.
[...]

Αμήν!!!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#657079 Θερινά δρομολόγια με εκατονπενηνταρού εάν μπεις σε 65% γιομάτο λεωφορείο.

200+ IQ tactics right there.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
cabala10 έγραψε:https://www.athenstransport.com/2020/07/protsimo-koronoios/?fbclid=IwAR0-i2LOlE0ELOAnXvGq5zR2CA532RkozCzdJtDgC0Qe-CjeUjhYmepXJzg

ζουμε επικες στιγμες
Φωστήρες. Μείωσαν τα δρομολόγια λόγω θερινής περιόδου εν μέσω πανδημίας.
Και φταίει ο κόσμος που θέλει να μετακινηθεί

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#657081 πως θα ξερει καποιος εισερχομενος επιβατης εαν το μμμ εχει πανω η κατω απο 65% πληροτητα?
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#657083 Και αν τους πεις ότι είσαι φύσει απαισιόδοξος και το βλέπεις πάντα μισοάδειο;;; Τότε γλυτώνεις το πρόστιμο;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#657084 Να μετρησει Ντιμακο μου,να μετρησει πρωτα το συνολο των καθισματων,μετα τους καθημενους,μετα τους ορθιους , μετα τη πιεση του και στο τελος τα γαμοσταυριδια που θα ριξει....... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#657102 Ανεφάρμοστα μέτρα που οδηγούν στα ακριβως αντίθετα αποτελέσματα. Και έχεις και τον αστείο τον Θεοχάρη που θέλει να ανοίξει την κρουαζιέρα κι ας μην θέλει να πάει κανείς. Εχω βαρεθει να μετρω αστείες δηλώσεις από αυτόν αλλα ακομα στην θέση του.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mirage έγραψε:Το ιδανικο θα ηταν να εχουν ολοι μασκα με την ελληνικη σημαια σαν του Κουλη στην συνοδο. Αλλα δεν πειραζει ας σπαει λιγο και η σοβαροτητα, σαν τον Αλεξη χωρις γραβατα ας πουμε :lol:

Και Χαρδαλιάς με το σήμα της πολιτικής προστασίας

Άβαταρ μέλους
By Serf
cabala10 έγραψε:https://www.athenstransport.com/2020/07/protsimo-koronoios/?fbclid=IwAR0-i2LOlE0ELOAnXvGq5zR2CA532RkozCzdJtDgC0Qe-CjeUjhYmepXJzg

ζουμε επικες στιγμες

- Μα κύριε αστυνομε, ο Γιαννάκης και ο Τοτός ανέβηκαν τελευταίοι στο λεωφορείο. Γιατί να πληρώσω πρόστιμο;!;!

- Ψέματα κύριε αστυνομε, η Αννούλα με την αδελφή της ανέβηκαν τελευταίες!!!Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
#657138 Μόνη λύση είναι ενας μονιμος στο λεωφορείο να μετραει τον κοσμο και αν εχει μασκα. Πχ ειμαστε γεματοι δεν σταματας στη σταση οδηγέ (αν δεν θελει να κατεβει καποιος κα) ή δεν έχεις μασκα δεν μπαινεις
Σεκιουρητάδες party mode ON :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#657141 Στην Πάτρα όταν σπούδαζα, υπήρχαν οι ελεγκτές στην είσοδο και έσπρωχναν (!) τον κόσμο γιατί "κάντε πίσω, είναι άδειο το λεωφορείο"! Ας προσλάβουν μερικούς συμβασιούχους να κάνουν το αντίθετο, να ελέγχουν την πληρότητα.

ΥΓ: Αυτή η ντροπή της ανθρωπότητας που ήταν τότε το αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, ελπίζω να έχει αλλάξει πλέον. Το ανέχτηκα κάνα χρόνο, μεταξύ ατυχήματος μηχανής και να βρω χρήματα για αμάξι, αλλά πραγματικά ήταν απαίσιο.