Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kouk
#655000 Θρασύβουλε, το μόνο αμφισβητουμενο είναι η ικανότητα των εγκαθετων να ξεχωρίζουν χρώματα! Πφφφφφ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#655349 Αφού δεν είναι MWB... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By kouk
#656270 Συνεργείο στην ευρύτερη περιοχή Αμπελοκήπων έχει να προτείνει κανείς?
Αυτό που ξέρω είναι πολύ άβολα μακριά.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#656279 εχω στα Φιλαδελφεια φιλε μου. Θα σε ξεβολεψει λιγο αλλα ειναι καλος μαστορας
Άβαταρ μέλους
By kouk
#656286 Στην Χαλκηδόνα είναι ο δικός μου. Και δεν βολεύει. Δεν έχω τρόπο να φύγω εκτός από ταξί.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#656564 Παίδες, ζαχαρώνω εδώ και μήνες να πάρω Astra J OPC

Απόψεις/γνώμες/προτάσεις;

Σε ένα φίλο αυτοκινητάκια που του το ανέφερα, μου είπε για θέματα με τις μπιέλες

< >
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#656576 Το μόνο σίγουρο είναι οτι στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν ελάχιστα και γνώμες απο ιδιοκτητες δεν πρόκειται να βρείς ευκολα. Οτι βρείς θα πρέπει να ψάξεις σε φορουμ του εξωτερικού.
Σε μαυρο χρώμα και με την μεγάλη αεροτομή είναι έρωτας το συγκεκριμμένο. Πιστευω πιο ωραίο απο το Astra H Opc.
Εχει 280 άλογα το συγκεκριμμένο αλλά έχει και βαρύ αμάξωμα. Και νομίζω δεν είναι τόσο ευκολα βελτιώσιμο όσο το H Opc.
Παντως αν το παρεις να ξέρεις οτι θα είναι υπερσπάνιο τουλάχιστον για την χώρα μας.
Ολα αυτά τα χρόνια στην Αθήνα έχω δεί μονο δυο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Stilskin έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι οτι στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν ελάχιστα και γνώμες απο ιδιοκτητες δεν πρόκειται να βρείς ευκολα. Οτι βρείς θα πρέπει να ψάξεις σε φορουμ του εξωτερικού.
Σε μαυρο χρώμα και με την μεγάλη αεροτομή είναι έρωτας το συγκεκριμμένο. Πιστευω πιο ωραίο απο το Astra H Opc.
Εχει 280 άλογα το συγκεκριμμένο αλλά έχει και βαρύ αμάξωμα. Και νομίζω δεν είναι τόσο ευκολα βελτιώσιμο όσο το H Opc.
Παντως αν το παρεις να ξέρεις οτι θα είναι υπερσπάνιο τουλάχιστον για την χώρα μας.
Ολα αυτά τα χρόνια στην Αθήνα έχω δεί μονο δυο.
Εδώ Τσεχία παίζουν 3 μεταχειρισμένα, 2 λευκά και ένα κίτρινο ( ταμάμ για Fake Taxi, κρίμα που είναι και αυτό με τα λιγότερα χλμ )

Δεν μπαίνω σε τριπάκι βελτιώσεων. Έχει η αδερφή μου το προηγούμενο μοντέλο και έχω επηρεαστεί λίγο. Αν και όταν την ρώτησα, μου είπε να μην το αγοράσω

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#656583 Στα κιβώτια είχαν θέμα νομίζω (ή ήταν τα Η αυτά), μπιελες κλπ αν δεν το βελτιώσεις δεν νομίζω να κάνει μπαμ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#656589 Πέρα από τη δύναμη που άντε πες ότι έχει και θα ενθουσιαστείς για περίπου 2 ημέρες εάν έρχεσαι από μοτοσακό, για ποιον άλλον λόγο κοιτάς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
JBT έγραψε:Πέρα από τη δύναμη που άντε πες ότι έχει και θα ενθουσιαστείς για περίπου 2 ημέρες εάν έρχεσαι από μοτοσακό, για ποιον άλλον λόγο κοιτάς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Έχω ασχοληθεί αρκετά χομπίστικα με πίστα και μοτοσυκλέτες, είχα R6 06 και RSV4 Factory 2011, λόγω ατυχήματος τα σταμάτησα, οπότε ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα βρω τη συγκίνηση της μοτοσυκλέτας σε αυτοκίνητο

Ουσιαστικά ψάχνω για κάρο δίλιτρο με αλογάκια, αλλά όχι extreme καταστάσεις. Μη σου πω ότι περισσότερο με νοιάζει το δίλιτρο κομμάτι

Εμφανισιακά μ αρέσει και το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ το θεωρώ θετικό, από το να το βλέπω σε κάθε τετράγωνο

Είμαστε οικογένεια Opel, η αδερφή μου δουλεύει χρόνια εκεί και έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια τους ( Tigra, Astra διάφορα, Corsa, Insigna )

Το budget είναι γύρω στα 20Κ € ( θα αγοραστεί από Τσεχία το αμάξι βέβαια λόγω εκεί διαμονής )

Έχω κοιτάξει και προς BMW μεριά ( σειρά 3 diesel )

< >
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
BARHonda έγραψε:https://www.sauto.cz/inzerce/osobni/opel/astra?vykon-od=200kw&stav=ojete%2Cpredvadeci

Αυτές είναι οι επιλογές, το μαυράκι πρέπει να μπήκε χτες ή σήμερα.

< >
Καλορίζικο το μαυράκι!!! Δείχνει πιο δυναμικό και αλήτικο σε σχέση με τα άλλα διαθέσιμα χρώματα. Μετά πας στο κλασσικό μπλε χρώμα των Opc. Η τρίτη μου επιλογή σε χρώμα θα ήταν το λευκό.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#656629 Για αυτό μιλάμε; (διότι το λινκ σου με πετάει στη λίστα με όλα τα Astra)
https://www.sauto.cz/osobni/detail/opel ... oFrom=list

Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε:Για αυτό μιλάμε; (διότι το λινκ σου με πετάει στη λίστα με όλα τα Astra)
https://www.sauto.cz/osobni/detail/opel ... oFrom=list

Εικόνα

αυτό είναι ένα από τα 4 διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, προστέθηκε χτες/προχτές και είναι στο άνω όριο του budget

Από τα άλλα 3, το ένα έχει 200Κ χλμ, οπότε δεν το σκέφτομαι καν. Και είναι ακόμα ένα λευκό με 90κάτι χιλ χλμ και ένα γύρω στα 50 αν δεν απατώμαι, κίτρινο (greek fake taxi)

Δεν κάνω πολλά χλμ επάνω το μήνα (ειδικά τώρα που είμαστε όλοι home office), απλά θέλω κάτι να το βλέπω και να γουστάρω. Ρώτησα για αξιοπιστία κυρίως διότι ένας φίλος μου ανέφερε αυτό με τις μπιέλες, εκτός και αν μιλούσε για άλλα OPC (Corsa ή προηγούμενα Astra)

Αλλά επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, στα άμεσα σχέδια θα ήταν και μία κάθοδος οδικώς (γύρω στα 1800χλμ Μπρνο - Αθήνα)