George_Prix έγραψε:Πριν καμια 25αρια χρονια, πηγαιναμε και παιζαμε ενα μπασκετακι στα ηλεκτρονικα (μπλιμπλικια). Ο καθε ενας ελεγχε τον δικο του παικτη και ενας δευτερος ελεγχοτανε απο τον υπολογιστη. 2-2 ηταν το παιχνιδι δηλαδη.
Το ειχα ποτισει με ΠΟΛΛΑ κερματα και ημουνα καλος. Παιζαμε λοιπον με ενα φιλαρακι, που κανονικα τον ειχα για double score. Ε λοιπον το μηχανημα εβλεπε τη διαφορα και ο συμπαικτης του φιλου μου (ο υπολογιστης δηλαδη) ΞΕΣΚΙΖΟΤΑΝΕ στα τριποντα, στις ταπες, στα κλεψιματα και στις ασιστς. Ο MVP ηταν καθε φορα ο συμπαικτης του για να το κανει ντερμπυ. Κι εγω ηξερα τι παιζει και ο φιλος μου ηξερε τι παιζει. Αλλα ετσι πηγαιναμε και ξαναπηγαιναμε να παιξουμε. Αν του ειχα κανει 1-2-10 τσοντες, παπαλα. Ουτε εμεις θα παιζαμε αλλο ουτε το μηχανημα θα εβγαζε μεροκαματακι. Ολοι χαμενοι.
Οποτε νταξ. ΜΑΜΑΕΙ η Mercedes. Hats off. Αλλα αν ημουνα η FIA, μετα απο τετοια κυριαρχια, θα εκανα τα παντα για να σωσω την παρτιδα. Και ανεστραμενο γκριντ θα εκανα και βαρος στον πρωτο θα εβαζα (το κανανε παλιοτερα στο DTM δεν ξερω αν παιζει ακομα) κι επισης δε θα ελεγχα και τοσο αυστηρα τους απο πισω για το αν τηρουνε τον κανονισμο. Να εστρωνε μερικα χρονια το πραγμα να κρατησουμε τα γιδια τους οπαδους στο μαντρι και μετα ας ερχοτανε νεος κυριαρχος για μερικα χρονια. Δε θα αφηνα τους Γερμανους να κοβουν και να ραβουν εντος ΚΑΙ εκτος πιστας.
Αυτό ακριβώς.
Arch rivals

, budget) να ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ για το κακο ΣΥΣΤΗΜΑ που την κυνηγαει. Θελουν να πιστεψωμεν οι απανταχου αγνοι εραστες του αθληματος με εμβλημα τον Ονο οτι σε αντιστροφη περιπτωση: