- 21 Ιούλ 2020, 12:09
Giuseppe Busso έγραψε:Ερχόταν η αεκ, λέμε τώρα, και μου έλεγε να παίξουμε τελικό στο Καραϊσκάκης. Τι θα έλεγα;
Ο ορισμός της Ριζούπολης ήταν εξαρχής προκλητικός.
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο την στιγμη που υπαρχουν γηπεδα Σουπερλιγκ διαθεσιμα, της Νεας Σμυρνης, της Χαλκηδονας, γιατι να γινει σε γηπεδο Β κατηγοριας;
Γιατι δεν εγινε στης Λαρισας η του Βολου;
Γιατι πρεπει να δεχτει ο Ολυμπιακος να παιξει σε γηπεδο χωραφι που εχει να γινει ματς 3+ μηνες, οταν εχει κι αλλα ματς να δωσει και να ρισκαρει τραυματισμο;
Γιατι δεν μπορει ολοκληρη ΕΠΟ να βρει ενα γηπεδο να γινει ο τελικος που να σεβεται τις ομαδες που θα παρουν μερος;
Γιατί όταν κλήθηκαν οι ομάδες να δηλώσουν προτιμητέο γήπεδο για τον τελικό, ο όμιλος του πειραιά δήλωσε το Καραϊσκάκης (αποκλείεται εξαρχής από την προκήρυξη, όπως και το οάκα που δήλωσε η ΑΕΚ), το Χαριλάου

και το Παγκρήτιο

(τυγχάνει να ζω στο Ηράκλειο, δεν θυμάμαι πότε ήτανε τελευταία φορά στάδιο το Παγκρήτιο.
Γιατί λοιπόν ο οσφπ δεν δήλωσε τότε τα γήπεδα της Ν. Σμύρνης, της Χαλκηδόνας, του Βόλου έστω; Μαζί με σας, ρωτάω κι εγώ.
Από τις προτάσεις των 2 ομάδων, η Ριζούπολη ήταν η πιο προφανής. Η εταιρία που διαχειρίζεται τα γήπεδα βεβαιώνει ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Έπο και αστυνομία εξαρχής κάνουν αυτοψία και δεν μοιάζει να τους απασχολεί κάτι, κι όταν αρχίζει το βουητό από τον οσφπ (μόνο και μόνο επειδή κατέληξε η έπο στο μοναδικό λογικό προτεινόμενο γήπεδο, "τι κρίμα όμως που το πρότεινε η ΑΕΚ, εμείς κάναμε τις πιο κουκουρούκου προτάσεις), αρχίζουν όλοι και μαζεύονται. Περιφέρεια, αστυνομία, κλπ.
Απαντήστε μου γιατί ο οσφπ δεν πρότεινε ποτέ ένα ουδέτερο γήπεδο εντός αττικής.
Και μετά τι κακό έχει η Ριζούπολη, πέραν του ότι την πρότεινε η ΑΕΚ.
Είναι οι μόνες δύο ειλικρινείς απορίες που έχω.
«Πολλοὶ δὲ ἔσονται πρῶτοι ἔσχατοι καὶ ἔσχατοι πρῶτοι»
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)