Aφήνοντας πάντως τις Mercedes στα ρεκόρ τους, από 2η θέση και κάτω γίνεται σφαγή οπότε θα έχουμε χαμούλη και μάχες όλη την σεζόν. Καλύτερα από πέρυσι.

ripper έγραψε:, από 2η θέση και κάτω γίνεται σφαγή οπότε θα έχουμε χαμούλη και μάχες όλη την σεζόν. Καλύτερα από πέρυσι.
TheBull έγραψε:Οι κινητήριες μονάδες της Mercedes πολύ καπνίζουν… Δεν ακούω να λέγεται τίποτα οπότε υποθέτω ότι δεν είναι κάτι ύποπτο αλλά από την άλλη δεν έχω ακούσει και κάποια εξήγηση για αυτό.

Geo f1 έγραψε:+1!
Εχει βουηξει ο τοπος αλλωστε με μια μυστικη συμφωνια.
Αυτο με την κλοπη των ταυρων το λες για να παρηγορηθεις εσυ για τα χαλια της ομαδας της κοκκινης?
Που πιστευεις οτι εκλεβε η rbr περσυ?
Τεσπα ας βγει η Φια και να πει οτι εκανε μια μυστικη συμφωνια με την Merc + racing point. Αλλα να μη μας πουν την συμφωνια (αφου θα ναι μυστικη ωρε). Και να ληξει εκει.
REALZEUS έγραψε:Geo f1 έγραψε:+1!
Αυτο με την κλοπη των ταυρων το λες για να παρηγορηθεις εσυ για τα χαλια της ομαδας της κοκκινης?
Τεσπα ας βγει η Φια και να πει οτι εκανε μια μυστικη συμφωνια με την Merc + racing point. Αλλα να μη μας πουν την συμφωνια (αφου θα ναι μυστικη ωρε). Και να ληξει εκει.
Λογικό είναι να μην καταλαβαίνεις από την στιγμή που δεν ξέρεις να αλλάζεις καν μια λάμπα και την αλλάζει ο πεθερός. Στο θέμα της Ferrari υπάρχει η εξήγηση.
mikeerfol έγραψε:Τι έκανε ο Russell![]()
Geo f1 έγραψε:+1!
George_Prix έγραψε:Μολις διαβασα τους υμνους που ειπε το νεο ινδαλμα του mikeerfol ο Russel, για τον Albon που ολους εδω μεσα συμφερει να παρουσιαζουν σα κουλαδι:
sparticle έγραψε:Corto το σημαντικο ειναι οτι ο Αλμπον γινεται γιο γιο
George_Prix έγραψε:Μολις διαβασα τους υμνους που ειπε το νεο ινδαλμα του mikeerfol ο Russel, για τον Albon που ολους εδω μεσα συμφερει να παρουσιαζουν σα κουλαδι:
“I’ve known Alex for the last 15 years, been in the same paddock as him, you know he’s one of the best drivers we all race,” said Russell passionately.
“Max [Verstappen], Charles [Leclerc], all of us will say it, he’s always been at the front in everything he’s done and I don’t know what the hell is going on.
“I feel really bad for him because he’s being made to look like an idiot and he’s absolutely not. He’s won in everything he’s done, so I don’t know what is going on but they need to sort it out for him.”
'Η μπας κι ο Μαξαρος κανει εναν ακομα καλο οδηγο να φανταζει σα κουλαδι? Οπως εκανε ο Alonso με κατι Κιμομασσηδες στο παρελθον και γκρεμισε τα ονειρα χιλιαδων φιλων τους
George doesn’t know anything about the team, so I think it’s better he focuses on his team rather than speaking about someone else," he said.
sparticle έγραψε:Corto το σημαντικο ειναι οτι ο Αλμπον γινεται γιο γιο
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]