Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#655678 On a semi-unrelated note, το σουκού που έκανα το πρώτο μπάνιο της σεζόν ανακάλυψα ότι φοριούνται πολύ δυνατά μαγιό, σε φάση που ντρεπόμουν να κοιτάξω ρε μλκες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:On a semi-unrelated note, το σουκού που έκανα το πρώτο μπάνιο της σεζόν ανακάλυψα ότι φοριούνται πολύ δυνατά μαγιό, σε φάση που ντρεπόμουν να κοιτάξω ρε μλκες. :lol:

Φέτος 1η μόδα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#655690 Στη μόδα (...) είναι και να φαίνεται το underboob.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#655701 Το να δείχνεις όσο περισσότερο κώλο μπορείς (ή νιώθεις άνετα...) δεν είναι καινούρια μόδα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια που ξεκίνησε με τα μπραζίλ. Πλέον, απλώς το έχουν εξελίξει λίγο στα σχέδια υποθέτω. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ σε παραλίες φέτος, λόγω άλλων λόγων, έχω χάσει τόσα επεισόδια;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#655702 Προσωπικά καθότι δεν έχω δουλέψει πολύ το σπορ παραλία δεν είχα δει πολλά μπραζίλ, μα φαίνεται πώς τα καινούρια είναι η "λογική" του εξέλιξη.

Μάλλον είμαι μούχλας. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Το να δείχνεις όσο περισσότερο κώλο μπορείς (ή νιώθεις άνετα...) δεν είναι καινούρια μόδα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια που ξεκίνησε με τα μπραζίλ. Πλέον, απλώς το έχουν εξελίξει λίγο στα σχέδια υποθέτω. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ σε παραλίες φέτος, λόγω άλλων λόγων, έχω χάσει τόσα επεισόδια;

diplomat έγραψε:Προσωπικά καθότι δεν έχω δουλέψει πολύ το σπορ παραλία δεν είχα δει πολλά μπραζίλ, μα φαίνεται πώς τα καινούρια είναι η "λογική" του εξέλιξη.

Εικόνα

Εικόνα

Σας πω εγώ που είμαι αρχισκάουτερ του κώλου :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#655705 To παραπάνω είναι κλάσικ πλέον. Τα έχω πετύχει κι εγώ αυτά, αν και δεν έχω μεγάλο δείγμα παραλιών φέτος όπως είπα. Προηγούμενη βδομάδα, ήταν κάποια 15-16χρονα με κάτι τέτοια, όλα φρόντιζαν ο κώλος τους να είναι αρκετά εκτεθειμένος. Όπως έχω πει, είμαι πολύ αισιόδοξος για τις νέες γενιές, με κάνουν πραγματικά περήφανο με κάτι τέτοια.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
#655710 Το παρήγορο είναι ότι οι νέες γενιές έχουν ανακαλύψει και τα squats σε αντίθεση με τις παλαιότερες που εμ δεν τα ξέρουν εμ κοτσαρουν τα μπραζιλ όπως φαίνεται στις φώτο του Μπουσο.

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το να δείχνεις όσο περισσότερο κώλο μπορείς (ή νιώθεις άνετα...) δεν είναι καινούρια μόδα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια που ξεκίνησε με τα μπραζίλ. Πλέον, απλώς το έχουν εξελίξει λίγο στα σχέδια υποθέτω. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ σε παραλίες φέτος, λόγω άλλων λόγων, έχω χάσει τόσα επεισόδια;

diplomat έγραψε:Προσωπικά καθότι δεν έχω δουλέψει πολύ το σπορ παραλία δεν είχα δει πολλά μπραζίλ, μα φαίνεται πώς τα καινούρια είναι η "λογική" του εξέλιξη.

Εικόνα

Εικόνα

Σας πω εγώ που είμαι αρχισκάουτερ του κώλου :s_yes
Σκάουτερ my ass

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#655715 Στην πούτσα τους το 1,5 μέτρο απόσταση.
:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:Στην πούτσα τους το 1,5 μέτρο απόσταση.
:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Μπάα μιλάμε για 15 μέτρα απόσταση ναναι καλά το P30 pro

< >