Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ δεν θέλω να πέσετε αλλά με τον κατσαπλιαδισμό που διακρίνει τη διοίκησή σας, δες πχ με τα δελτία, θα φάτε την αφαίρεση ίσως για την επόμενη χρονιά. Αυτά είναι διοικητικά λάθη μέλο.
Εγω τεινω στο οτι μαλλον η περιπτωση πεφτει στην κατηγορια "πολυ κακο για το τιποτα!" αλλα οπως σου ειπα θα μπουν αυτοι που πρεπει στην ουσια της υποθεσης, θα δουν τα δεδομενα, θα βγαλουν μια αποφαση και αν η αποφαση δεν μας ικανοποιει θα παμε και στο CAS ξανα, αυτη τη φορα για την ουσια της υποθεσης και εκει θα μαθουμε την πραγματικη ιστορια! Εγω ελληνικο δικαστηριο και δη αθλητικο δεν εμπιστευομαι ξανα...
Αν και εκει η αποφαση ειναι καταδικαστικη δεν θα ηθελα απο την διοικηση τιποτα λιγοτερο απο το να ριξει την ομαδα απο μονη της στην δευτερη κατηγορια! Γιατι οπως σου ειπα "χαρες", "σωτηριες απο κυβερνησεις" και τα σχετικα δεν τα θελουμε εδω πανω στην συμπρωτευουσα!
Σε οτι αφορα τα δελτια θα ηθελα να μαθω πρωτα τι ακριβως συμβαινει και αν συμβαινει αυτο που φαινεται να συμβαινει θα πρεπει να υπαρξουν σοβαρες επιπτωσεις! Τετοιοι ερασιτεχνισμοι στον ΠΑΟΚ μας δεν χωρανε και οποιος δεν εκανε την δουλεια του σωστα θα περπει να υποστει τις συνεπειες!

)