- 14 Ιούλ 2020, 22:12
Κάποιο κομμάτι χθες προχθές μου έλεγε οτι το έχει πάρει και ο Παναθηναικός αήττητο εκτός απο τον ΠΑΟΚ,
το πήρε όμως όταν η νίκη μετρούσε για 3 , η ισοπαλία για 2 και η ήττα για 1
Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη
Παίδες , ο Φερέιρα παίζει ένα σύστημα με σέντρες και άμεση αλληλοκάλυψη είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα.
Το σύστημα αυτό το παίζει η Ατλέτικο , σε γενικές γραμμές.
Άρα θες 2 χαφ επιπέδου , που το ένα κοστίζει 40 και το άλλο 60 εκ.
Είπαμε έχει χρήμα ο Σαββίδης αλλά όχι και έτσι
Ο Φερέιρα δεν έχει πείσει γιατί έδειχνε , οτι τα αποδυτήρια τα είχε χάσει. Επίσης απο τις δηλώσεις του , δείχνει σαν να ήταν αλλού μονίμως όπως είπε και ο
sebastianΖορίστηκε αφάνταστα όμως (δηλαδή τον λυπήθηκα σε κάποια φάση γιατί κατάλαβα οτι άλλα είπανε με Γιώργη Σαββίδη) , δούλεψε διαρκώς και πειραματίστηκε μπας και παίξει κάτι η ομάδα. Θα τα γράψει στο βιβλίο του λογικά
Οι 2 επομενοι αγώνες είναι καθοριστικοί για το αν βρήκε όντως κάτι.
Εγώ δεν τον ήθελα με τίποτα γιατί είχε σχεδόν μια ολόκληρη χρονιά και δεν έδειξε κάτι ενθαρρυντικό. Ο Λουτσέσκου έτσι ήρθε αλλά στο εξάμηνο είχε δείξει δείγματα οτι κάτι κάνει. Μένει να δούμε τι θα αποφασισθεί.
Φυσικά η χρονιά που είχε ο Φερέιρα ήταν σκέτη κόλαση με απίστετους τραυματισμούς παικτών, διαρκή πόλεμο εξω-αγωνιστικά , όχι τις μεταγραφές που θα ήθελε και την απειρία του σε έναν πάγκο που έκαιγε εν μέσω πανδημίας κιόλας.
Ο Γκαρσία πιστεύω θα αναλάβει σε 1-2 χρόνια και τον θέλω σαν προπονητή στην ομάδα, με δίπλωμα και έτοιμος. Ο Ίβιτς, λένε οι γλώσσες καλές ή κακές, δεν τα πηγαίνει καλά με Βρύζα οπότε κομμάτι δύσκολο.
Εγώ θέλω τα εξής : 4 παίκτες , 1 τερματοφύλακα αστέρι, 2 χαφάρες και 1 επιθετικό προσωπικότητα, ανεξαρτήτως ποιος θα κοουτσάρει. Ιατρικό τιμ να δουν τι φταίει , προπονητή τερματοφυλάκων επιτέλους πήραμε και άσε τον Ρέμπε να δουλέψει.ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗ ?
Φέτος θέλω να πάμε για πρωτάθλημα , στο κύπελλο να το πάμε μέχρι τους 8 και μετά να αμολύσει Γκαρσία και Κ19-Κ20 και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη.
Επίσης, επειδή ο γαύρος θα σου φέρει άλλες 389372 υποθέσεις "αδιάσειστης πολυιδιοκτησίας" ή θα καταγγείλει το περίεργα κομμένο γκαζόν στην Τούμπα ή την άσχημη μυρωδιά του βιολογικού καθώς μπαίνεις Θεσσαλονίκη και δεν αφήνει τον Τσιμίκα να αποδώσει , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣ.
ΑΚΟΥΣ ΜΠΙΡΔΑ ? ΚΥΡΙΑΚΟ? ΔΟΥΚΑ ?
και εντοπίστε το λακαμά που διέρρευσε/κατασκεύασε την όλη ιστορία γιατί είναι άτομο στην ΠΑΕ , 100%