Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By melos86
Giuseppe Busso έγραψε:
melos86 έγραψε:Σαν να αργησαν οι κωλοτουμπες ρε παιδια.
Που χαθηκατε ολοι??

Είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει τι έχει γίνει;

Η Ξάνθη πάντως διατηρεί την ποινή της. Οπότε ολίγον έγκυος δεν υπάρχει.

Ετσι ειναι αν ενημερωνεσαι απο τον Καραπαππα και τον Γαβαλα...
Η πραγματικοτητα βεβαια ειναι οτι οι βαθμοι δεν επστραφησαν στην Ξανθη γιατι αυτη δεν εκανε προσφυγη στο CAS, μονο για τον ΠΑΟΚ βγηκε αποφαση!

Νίκος Παππάς έγραψε:Εμενα με ενδιαφερει η μπαλα. Μονο. Ουτε διαιτησιες, ουτε παραγοντες, ουτε τιποτα. Αυτα απασχολουν αυτους που δεν εχουν ομαδα και ψαχνουν δικαιολογιες
Στο γηπεδο κρινονται ολα.
Κι εκει φετος ημουν η καλυτερη ομαδα και αυτο φαινεται στον πινακα βαθμολογιας, φαινεται στην μπαλα που επαιξε η ομαδα και στα σχολια ολων των μη κολλημενων οπαδων.
Οπως περσι ηταν η δικη σου.

Ειδες να αναφερω κατι για το φετινο πρωταθλημα??! Καλυτερη ομαδα σιγουρα δεν ειχα φετος και ποτε δεν θα βγω να πω το αντιθετο... Ακομα και με το +3 απο την τραγελαφικη χαρτινη ξαδερφη και δεν ξερω αν θα μεινω μπροτα τους στο τελος τον πλευ οφ! Αλλα ας μην πεταμε την μπαλα στην κερκιδα, η ερωτηση που εκανα ηταν συγκεκριμενη και θα ηθελα να μου απαντησεις οπως σου απαντησα και εγω, σαν μην κολλημενος φιλαθλος!

Ολοι οι ολυμπιακοι εσκουζαν και βογγουσαν για την σχεση του ΠΑΟΚ με την Ξανθη! Και μαλιστα οταν ειχε ξεσπασει το θεμα με τους κουμπαρους και την αλλη την παρταλω που το επαιζε και εξπερ στις γνωσεις των ομαδων βγαιναμε και φωναζαμε οτι ειμαστε αντιθετοι στην αλλαγη που εκανε η κυβερνηση και οτι επιθυμουσαμε αν καταδικαστουμε απο το CAS (το μονο εμπιστο αθλητικο οργανο) πως δεν επιθυμουσαμε το -7 αλλα το να πεσει η ομαδα μας στη Β', το θυμασαι φανταζομαι αλλα και να μην το θυμασαι θα στο κανω quote πολυ ευκολα!
Για το παρακατω αρθο τι εχεις να μας πεις?? Ειναι ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση της ΠΑΕ ΟΑΡΗΣ!! Και πες μου πως θα ανταποδωσει ο οαρης την εξυπηρετησουλα που του κανατε μιας και ειστε ξεκαθαρα ανεξαρτητα σωματεια με κοινες αποψεις ολως τυχαιως!

Άρης: Αγοράζει τον Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού
«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί»

https://www.onsports.gr/podosfairo/supe ... olympiakoy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
melos86 έγραψε:Εγω να το διαβασω, εσεις ομως δεν μου απαντατε το ερωτημα!

Διάβασε και αυτό εδώ από 8/5 γραμμένο
https://www.iapopsi.gr/an-pas-sto-cas-tha-ti-fas/
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
melos86 έγραψε:Συνεχιζω να διαβαζω εγω και συνεχιζεις να μην μου απαντας εσυ!

Να σου απαντήσω τι; Για τον Ματέο;

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Καταρχάς εδώ έχουμε κάτι που δεν είναι κρυφό. Ενώ στην περίπτωση της Ξάνθης μέχρι και πριν λίγες ημέρες μας έβγαζαν τρελούς πως δεν υπάρχει καμία σχέση. Είδες κάποια ανακοίνωση για τη μεταφορά 10 μυρίων προς τον Καρπαζίδη;

Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη. RFA, Dimera, ΔΣ ΠΑΕ Ξάνθης, ξάδερφος επενδυτής Καρπαζίδης. Νομίζω πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά. Άλλο καλές σχέσεις και άλλο πολυιδιοκτησία.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#654996 Αρα το οτι γινεται φανερα νομιμοποιει την κατασταση και την κανει οκ ενω ο ΠΑΟΚ που δικαιωθηκε στο CAS ακομα ειναι ενοχος! :hmmm:

Επισης η αγορα παιχτη για τιμωρημενη απο την FIFA ομαδα αποτελει "καλες σχεσεις" και οχι πληρη εξαρτηση του ρουλη απο τον βεγγελα... Ποιο θα ειναι το ευχαριστηριο του ρουλη για αυτη την εξυπηρετηση?? Η εγινε no strings attached??

Και εστω να δεχθω οτι εγινε "no strings attached" η "εξυπηρετηση! Μου κανει εντυπωση πως μια εντιμοτατη ομαδα σαν τον ολυμπιακο που εδω και μηνες προσπαθει να κανει την αληθεια να λαμψει σε οτι αφορα τις ατασθαλειες του ΠΑΟΚ οταν βρηκε καταδικασμενη ομαδα απο τη FIFA (ουτε τη μαρουπα, ουτε την εεα, ουτε τα κουμπαροδικαστηρια, ΤΗΝ FIFA!!!) εσπευσε να τον "εξυπηρετησει"! Μου κανει "αλλα μετρα και αλλα σταθμα" η φαση και αν κατι δεν μπορει να θιχτει για τον ολυμπιακο που τον ξερουμε ολοι τοσα και τοσα χρονια ειναι το αισθημα δικαιου που διακατεχει τα στελεχη του!
Θα ηθελα τον αντιλογο σου αν δεν σου κανει κοπος!
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#655012 Μπουγατσες μη νομίζετε ότι δικαιώθηκατε επί της ουσίας. Απλά το Cas είπε ότι πρέπει να σας ξανά δικάσει αυτός που σας δίκασε. Μόνο που τώρα θα βγάλει άλλη απόφαση. Γιατί?
γιατί ο Ζησακος έπαθε αμνησία προχτές που πήγε να κατάθεσει για τα στημένα.
Γιατί ο Γκαγκατσης υιός σπουδαζε όταν μιλούσε με τα πακιστανικα τηλέφωνα ο χοντρός με τον πατέρα του και δεν κατάλαβε τίποτα.
Γιατί ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός δεν έπαιζε μπάλα τότε α εθνική και δεν είχε πέσει στην αντίληψη κανενος αξιωματούχου του ότι κάτι βρωμαει.
Λοιπόν ξαδερφουλες τα λέγαμε, τα γράφαμε. Είστε το κακέκτυπα του γαβρου του Νοτου.
Μη λοιδωρειτε τον Αρουλη.
Το ίδιο άρμα θα ακολουθείτε κι εσείς.
Όπως κάνατε μέχρι τώρα.
Απλά μαγκεψατε, σηκώσατε κεφάλι και σας το έκοψε ο χοντρός.
Βλέπω και οι δύο γαυροι στα έξω αγωνιστικά και στα δικαστήρια είστε λαληστατοι. Στο άσπρο μαύρο είστε μανούλες και οι δύο.
Μόνο μετά από τις τσαμπουδες στο χορτάρι εξαφανίζεστε σαν τα φίδια το Χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#655020 Αυτο που οι χαρτινες ξαδερφες αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν σε λογια οποια ανοησια εχουν στο κεφαλι, τους χωρις να τους απευθυνει τον λογο κανεις, που το πας??
Άβαταρ μέλους
By junior gt
melos86 έγραψε:Αυτο που οι χαρτινες ξαδερφες αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν σε λογια οποια ανοησια εχουν στο κεφαλι, τους χωρις να τους απευθυνει τον λογο κανεις, που το πας??

Δεν το ξερα ότι πρέπει να παίρνω την άδεια από κομπλεξικες μπουγατσες για να μιλαω εδώ μέσα.
Αυτά στον ψυχρά και στον Μάο Μάο.
Που βγάλατε και γλώσσα από μια αμφιλεγόμενη δικαστική απόφαση.
Edit, mod + warn
Άβαταρ μέλους
By Dodger
melos86 έγραψε:Αυτο που οι χαρτινες ξαδερφες αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν σε λογια οποια ανοησια εχουν στο κεφαλι, τους χωρις να τους απευθυνει τον λογο κανεις, που το πας??

Το τελευταίο σου ποστ εδώ μέσα ήταν στις 20 Μαΐου και αφού βγήκε η απόφαση από την κοκορομαχια σας με τον ΟΣΦΠ μπήκες να γράψεις τα κομπλεξικά σου για το ότι είστε 3 βαθμούς μπροστά από τις χάρτινες ξαδέρφες. Βέβαια πριν μερικές μέρες που τον ήπιατε από Τσιγκρινσκι και Λιβαγια εξαφανιζολ. Μόνο ο george είχε τα κακαλα να κάνει κριτική. Μάθε την ιστορία σου πριν το 2012 και ξαναπερνα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#655067 Παίδες ηρεμήστε λίγο.
Άβαταρ μέλους
By melos86
Dodger έγραψε:

Το τελευταίο σου ποστ εδώ μέσα ήταν στις 20 Μαΐου και αφού βγήκε η απόφαση από την κοκορομαχια σας με τον ΟΣΦΠ μπήκες να γράψεις τα κομπλεξικά σου για το ότι είστε 3 βαθμούς μπροστά από τις χάρτινες ξαδέρφες. Βέβαια πριν μερικές μέρες που τον ήπιατε από Τσιγκρινσκι και Λιβαγια εξαφανιζολ. Μόνο ο george είχε τα κακαλα να κάνει κριτική. Μάθε την ιστορία σου πριν το 2012 και ξαναπερνα.

Όπως και να το κάνεις είναι ωραίο συναίσθημα να σε κατηγορεί όλος ο τοπικός οχετος, οι διορισμένες από κουμπάρους επιτροπες και τα δικαστήρια που αρνήθηκαν να δικάσουν και να δικαιωνεσαι στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο! Όσο για τους βαθμούς, πρώτον κερδιθηκαν στο γήπεδο και δεύτερον δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε αυτούς η στην αεχ! Αν είπα κάτι είπα ότι φοβάμαι ότι με την εικόνα που δείχνουμε θα χάσουμε τη δεύτερη θέση!
Τα κομπλεξικα δεν κατάλαβα που τα είδες, εγώ τον μπούστο ρώτησα κάτι και απάντηση δεν είδα!