Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#64820 Περίμενα πιο εντυπωσιακό φινάλε. :s_thumbsup

εδιτ τώρα το είδα
κατσε να βγαλω διπλωμα πρωτα και θα παρω σβαρα ολα τα test drive

Εικόνα

:vava: :vava:

Κανόνας του forum #423: Διάβαζε πάντα ότι έχει γράψει ο άλλος πριν του απαντήσεις
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
alexandros.K έγραψε:θες να σε παρω στα σοβαρα?

edit mod. Δεν χρειάζονται τέτοιες επιθέσεις. [Admin]

+1
Άβαταρ μέλους
By xenos
#65373 Για να επιστρέψω λίγο στο θέμα, θεωρώ ωραίο (και πλούσιο σε εξοπλισμό) και το S60 T4, αλλά βλέπω ότι κρατάει τρελή τιμή σαν μτχ. :vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#65376 Ρε συ xene δεν κοιτάς κι εσύ τη C5 σαν τον Άσσο;

Χώροι, επιδόσεις (1,6Τ), ποιότητα, θα αποκαταστήσεις τη σχέση σου με το mirage.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5611441/

Και φοβερά εντός budget.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#65432 Η C5 δεν είναι sport αλλά είναι GT . Αυτή όμως που βάλατε όχι μόνο exclusive δεν είναι , αλλά ούτε υδρό δεν έχει .
Γενικά υπάρχει πολύ μούφα στο θέμα της έκδοσης , μέχρι που σηκώνει και αναφορές στην ιστοσελίδα . Κάτι που βέβαια θα έπρεπε να κάνουν όσοι πουλάνε , ώστε να σταματήσουν οι έξυπνοι ..... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
alexandros.K έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Τα περι "σπορ μοτερ" εσυ τα λες, δεν τα ειπε κανενας αλλος.

η "σπορτιφ μπερλινα" τι μοτερ θα πρεπει να φοραει?
δεν υποτιθεται οτι θα πρεπει να εχει καπως σπορ μοτερ???? ή κανω λαθος?

αυτο το μοτερ εχει πικ ιπποδυναμης στις 4800 , την κραταει μεχρι τις 5500 και μετα ξεφουσκωνει
οκ δεν ηξερα οτι επρεπε να ψοφαει απο τις 4500 οπως ακριβως και τα ντιζελ για να σου κανουμε το χατήρι

ροπη εχει οπως ειπες, αλλά ροπη εχουν και τα ντιζελ , γιατι να μην παρει ντιζελ τοτε?
αφου τα διαγραμματα μοιαζουν αρκετα και θα εχει και την μιση καταναλωση

αν σου ζωγράφιζαν το στροφόμετρο και αντί για 4800 έλεγε 6800 θα έβρεχες το βρακάκι σου με την σπορτιοσύνη της ιταλίδας? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
criuser έγραψε:Η C5 δεν είναι sport αλλά είναι GT . Αυτή όμως που βάλατε όχι μόνο exclusive δεν είναι , αλλά ούτε υδρό δεν έχει .
Γενικά υπάρχει πολύ μούφα στο θέμα της έκδοσης , μέχρι που σηκώνει και αναφορές στην ιστοσελίδα . Κάτι που βέβαια θα έπρεπε να κάνουν όσοι πουλάνε , ώστε να σταματήσουν οι έξυπνοι ..... :rtfm:

Έλα ντε...ειδικά σε μερικά μοντέλα (η C5 είναι ένα εξ'αυτών) το τι μαϊμουδιά πέφτει (εν γνώση ή εν αγνοία του πωλητή, δεν ξέρω....) είναι ασύλληπτο. Πάντως η C5 στο Γέρακα, πέρα από τα πολλά χλμ (80Κ+) είναι χαρτί και πραγματική Prestige+ (με σένσορες και DRL), δεν έχει navi όμως...

Α ναι, και sport δεν είναι σε καμία περίπτωση η C5 :oops:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
NickNT έγραψε:Χάρη στο petrolheads θα ξεπουλήσουν όλες οι C5 σιγά σιγά... :-P

C5.... το αμάξι που προτείνουν(προτείνουμε) όλοι, αλλά κανείς δεν αγοράζει.... :lol:
Καλό, χρυσό, ωραία η βόλτα, αλλά €€ δεν έδινα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#65475 Εεεεππππ :s_bye

Όχι για να παινέψω τα γένια μου (που δεν έχω), αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, για οικογενειακό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή με 10-12Κ max, απλά δεν βρίσκεις καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
By xenos
kyr80 έγραψε:
NickNT έγραψε:Χάρη στο petrolheads θα ξεπουλήσουν όλες οι C5 σιγά σιγά... :-P

C5.... το αμάξι που προτείνουν(προτείνουμε) όλοι, αλλά κανείς δεν αγοράζει.... :lol:
Καλό, χρυσό, ωραία η βόλτα, αλλά €€ δεν έδινα.

Σαν το skoda station ένα πράμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#65477 Εγω για μια αυτοματη diesel exclusive με τον 160αρη τα εδινα ανετα αν ηθελα τετοιο αμαξι. Την ειχα για 3 μερες και ηταν εξαιρετικη. Σπορ δεν ειναι αλλα GT. Και αν εισαι αρκετα κανιβαλλος μπορει να παει γρηγορα σε στριφτερες διαδρομες. Αισθησεις, ψυχες κτλ δεν παιζουν φυσικα αλλα αυτο μικρη σημασια εχει.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By kyr80
The Ace έγραψε:Εεεεππππ :s_bye

Όχι για να παινέψω τα γένια μου (που δεν έχω), αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, για οικογενειακό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή με 10-12Κ max, απλά δεν βρίσκεις καλύτερο...

Άλλαξε το υπέρ ατού???? :lol: Φιλικά στο γράφω και μόνο.
Καλό, χρυσό, έχεις δίκιο για τα λεφτά. Αλλά θα έδινα λίγο λιγότερα ή λίγο περισσότερα για να αγοράσω κάτι άλλο. Βέβαια στην περίπτωσή σου που είχες 300 άλογα, και το 159 δε θα σου καλοάρεσε πιστεύω. Οπότε η αλλαγή φιλοσοφίας ήταν μια λύση, για να μην ξενερώσεις εντελώς. :thumbsup:

Xenos@ το Skoda θα το έπαιρνα, μόνο για να κρατήσω και το mx5.