Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Που χαθηκε ο George??? :shifty:

Εχθες ηρθε το μπακετ. Το εστησα κι επαιξα μερικα γυρακια. Πρωτη φορα στη ζωη μου επαιξα sim και ημουν βολεμενος. Τους χρονους που εβγαζα πριν μια στο τοσο, τους ειχα χαλαρους.

Σημερα ειμαι απο τις 5 το πρωι ξυπνιος να τελειωσω γρηγορα τις δουλειες μου, γιατι με περιμενει ο Λουης μετα. Eχω παρει ορκο... Αν δεν κερδισω το Λουη, δεν προχωραω τη ζωη μου με PC :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Ο brother που το εχει παρει πιο σοβαρα το θεμα, ανοιξε καναλι να ποσταρουμε video απο τους αγωνες μας. Προς το παρον εχει ενα απο practice στο Spa.

https://youtu.be/vZ3fZ1LRkps

Δηλαδη αν παιξουμε παρεα θα με δειξει κι εμενα στην TV? :s_crazy :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
cabala10 έγραψε:ειχες χτες σουπερ προσφορα στο amazon.de τον 3700χ στα 220....

Σημερα δεν ισχυει? :s_mad

297 απο 319 τωρα

@@ μαντολες. Τοσο τον εχει και το co.uk πανω/κατω :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#653814 btw απαντησαν και οι |λογοκρισία| της Thrustmaster μετα απο 10 μερες.

Unfortunately the game does overwrite the settings in order to better match the correct performance. We recommend to contact the game developer and see if there is an option to turn off this settings inside the game.

To ensure the most efficient follow-up of your query, please answer directly to this email (do not open a new ticket).

Γεγονος ειναι οτι η τιμονιερα ειναι τελικα γαματη. Ουτε στιγμη δε σκεφτηκα οτι με χαλαει το rotation/angle του τιμονιου. Το εχουν καλα ζυγισμενο για τον πολυ τον κοσμο, που πιθανοτατα θα το εκανε κωλος με δικες του ρυθμισεις. 9 στους 10 δε θα προσεξουν τιποτα. Αλλα και παλι αν μου δινοτανε η επιλογη, θα το ειχα φερει ενα κλικ πιο κοντα στα γουστα μου...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
George_Prix έγραψε:
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

297 απο 319 τωρα

σε αυτο θα πληρωσεις και τελωνειο ομως :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

297 απο 319 τωρα

σε αυτο θα πληρωσεις και τελωνειο ομως :lol:

Οχι δεν εχει ακομα τελωνειο το uk. btw απο εκει θα παρω και μερικα ακομα και επειδη τα στελνει ολα το αμαζον σχεδον εκμηδενιζονται τα μεταφορικα για οποιο επιπλεον ανικειμενο βαλω!

Το θεμα δεν ειναι 5 πανω 5 κατω... Θα τις κανω τις πραξεις να δω τι συμφερει. Το θεμα ειναι οτι εχασα το αλλο που ηταν εντελως τζαμπε!!!
Άβαταρ μέλους
By timkoul
George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Ο brother που το εχει παρει πιο σοβαρα το θεμα, ανοιξε καναλι να ποσταρουμε video απο τους αγωνες μας. Προς το παρον εχει ενα απο practice στο Spa.

Χα μπορει!!!!
Ξερω οτι ο καθενας σωζει το replay του αλλα μπορει να βλεπει και τους αλλους απο εξωτερικη καμερα. Δηλαδη στο δικο σου replay οπως βλεπεις τον εαυτο σου σ΄αυτο το βιντεο, μπορεις να κανεις jump και στους αλλους. Δεν ξερω πως θα το κανονισει ο brother, κατι θα κανει ομως για να δειξει φασεις απο ολους.
Αυριο Red Bull Ring, θα στρωσουμε γομα να εχουν μπολικο traction οι big boys της F1 το ΠΣΚ που μας ερχεται... !!! :s_gamer :s_wacko :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Χα μπορει!!!!
Ξερω οτι ο καθενας σωζει το replay του αλλα μπορει να βλεπει και τους αλλους απο εξωτερικη καμερα. Δηλαδη στο δικο σου replay οπως βλεπεις τον εαυτο σου σ΄αυτο το βιντεο, μπορεις να κανεις jump και στους αλλους. Δεν ξερω πως θα το κανονισει ο brother, κατι θα κανει ομως για να δειξει φασεις απο ολους.
Αυριο Red Bull Ring, θα στρωσουμε γομα να εχουν μπολικο traction οι big boys της F1 το ΠΣΚ που μας ερχεται... !!! :s_gamer :s_wacko :yahoo:

Πλακιτσα κανω... Σιγα μην τρωει το χρονο του να ανεβαζει γυρους ο ανθρωπος!

Το απεξω δε βοηθαει πολυ. Αλλα να βλεπεις τι κανουν οι αλλοι οδηγοι απο μεσα ειναι χρησιμο. Βλεπεις με τι ταχυτητα μπαινουν, που φρεναρουν, που χανουν/κερδιζουν...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#653852 Ισχυει το ειδα κι εγω. Υπαρχουν ορια που αν τα περασεις σου ακυρωνει το χρονο, εδω μαλλον ηταν μεσα στα ορια (μαλλον ελαχιστα..) γιατι ειδα οτι μετρησε το χρονο κανονικα.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
George_Prix έγραψε:
Το απεξω δε βοηθαει πολυ. Αλλα να βλεπεις τι κανουν οι αλλοι οδηγοι απο μεσα ειναι χρησιμο. Βλεπεις με τι ταχυτητα μπαινουν, που φρεναρουν, που χανουν/κερδιζουν...

Εχει κι αλλο, δες αυτο...
https://youtu.be/Yi_y9zSBld8
Άβαταρ μέλους
By cabala10
timkoul έγραψε:Ισχυει το ειδα κι εγω. Υπαρχουν ορια που αν τα περασεις σου ακυρωνει το χρονο, εδω μαλλον ηταν μεσα στα ορια (μαλλον ελαχιστα..) γιατι ειδα οτι μετρησε το χρονο κανονικα.

εγω ειδα οτι παιζει vanilla ac ουτε ενα σοβαρο μοντ ουτε καν το ΣΟΛ

στην πυρα χτες κιολας