Εχει ενα τεραστιο 200αρη ανεμιστηρα μπροστα, σωστα; Θα επαιρνα 2 ανεμιστηρακια, ενα πισω κι ενα πανω, και τα 2 να βγαζουν
Ισως να του εβαζα και μια πιο δυνατη καρτα γραφικων και μια ψυκτρα επεξεργαστη
< >
A-Viper7 έγραψε:Εγώ που έστησα πισι πριν κανά 2μηνο δεν πήρα οπτικό drive. Έχω να χρησιμοποιήσω CD ή DVD πάνω από 5ετία.
Chris έγραψε:Καταρχην σε αυτο το κουτι δε βλεπω να μπαινει καπου οπτικο drive.
Εχει ενα τεραστιο 200αρη ανεμιστηρα μπροστα, σωστα; Θα επαιρνα 2 ανεμιστηρακια, ενα πισω κι ενα πανω, και τα 2 να βγαζουν
< >
< >
(δεν ξερω γιατι να θες βασικα οπτικο αυτη την εποχη..)
George_Prix έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Εγώ που έστησα πισι πριν κανά 2μηνο δεν πήρα οπτικό drive. Έχω να χρησιμοποιήσω CD ή DVD πάνω από 5ετία.
Κι εγω χρονια εχω να το χρησιμοποιησω. Το ξερω οτι ειναι σχεδον αχρηστο, αλλα δε μου παει να κανω συνθεση PC και να μη χωσω ενα
< >
Ειπε ο καμπαλα "ε το ελαχιστο.. και με μια 570 τα παιζεις ανετα" κι εγω εκανα τον απλα κι εβαλα την RX 5500 XT 8GB που ειναι και λιγο καλυτερη!!! Λες να μη φτανει?
Για κανενα ανεμιστηρακι ή ψυκτρα δεν ειμαι αντιθετος. Απλα επειδη ειπαμε για ελαφρια παιχνιδια, ειπα μπας και δεν ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και τα γλυτωσω...

cabala10 έγραψε:George_Prix έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Εγώ που έστησα πισι πριν κανά 2μηνο δεν πήρα οπτικό drive. Έχω να χρησιμοποιήσω CD ή DVD πάνω από 5ετία.
Κι εγω χρονια εχω να το χρησιμοποιησω. Το ξερω οτι ειναι σχεδον αχρηστο, αλλα δε μου παει να κανω συνθεση PC και να μη χωσω ενα
< >
Ειπε ο καμπαλα "ε το ελαχιστο.. και με μια 570 τα παιζεις ανετα" κι εγω εκανα τον απλα κι εβαλα την RX 5500 XT 8GB που ειναι και λιγο καλυτερη!!! Λες να μη φτανει?
Για κανενα ανεμιστηρακι ή ψυκτρα δεν ειμαι αντιθετος. Απλα επειδη ειπαμε για ελαφρια παιχνιδια, ειπα μπας και δεν ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και τα γλυτωσω...
ε καλα αν θες να παιξεις full γραφικα προφανως και δεν θα φτασει αυτη η λογικη μου ηταν να μην σκασεις πολλα για μια γενια καρτας που σε λιγους μηνες θα ειναι στην κυριολεξια ψοφια να σε κρατησει δηλαδη για 6-8 μηνες και να σκασεις π.χ τα ιδια λεφτα με την 5700xt στο μελλον αλλα για πολυ καλυτερη καρτα οτιδηποτε ομως και αν παρεις θα πρεπει να ειναι 8gb

cabala10 έγραψε:θα παιζει σε 4k? νομιζω οτι ξεχασες να αναφερεις αυτη την μικρη λεπτομερια...
χωρις sol mod shaders κτλ κτλ η μονη επιλογη που εχεις ειναι 5700 αν βαλεις graphics mods θες σιγουρακι 2080 για 4κ.........
για acc δεν το συζηταω καν λογο του οτι ειναι φτιαγμενο στην Unreal engine θες 2080τι για να πιασεις πανω απο 60 fps
αρα ειτε σκας αρκετα παραπανω ειτε θα παιζεις σε 1080p εσυ διαλεγεις
George_Prix έγραψε:cabala10 έγραψε:θα παιζει σε 4k? νομιζω οτι ξεχασες να αναφερεις αυτη την μικρη λεπτομερια...
χωρις sol mod shaders κτλ κτλ η μονη επιλογη που εχεις ειναι 5700 αν βαλεις graphics mods θες σιγουρακι 2080 για 4κ.........
για acc δεν το συζηταω καν λογο του οτι ειναι φτιαγμενο στην Unreal engine θες 2080τι για να πιασεις πανω απο 60 fps
αρα ειτε σκας αρκετα παραπανω ειτε θα παιζεις σε 1080p εσυ διαλεγεις
Δε χαριζω ουτε fps, δε χαριζω ουτε μια κουκιδα αναλυσης.
Στειλε με τη μια το οικονομικοτερο δυνατο λινκ.

NickTG έγραψε:Πριν πετάξεις τα λεφτά σου πήγαινε για την πρώτη λύση που σου είπε ο Cabala.
Πάρε μια πιο φθηνή κάρτα μέχρι να βγουν οι καινούριες και αλλάζεις τότε.

cabala10 έγραψε:αμα παιξεις σε 1440p δεν θα καταλαβεις την διαφορα απο τα 4k δεν εχει νοημα να σκασεις τοσα λεφτα εφοσον θα παιζεις μονο sim
George_Prix έγραψε:cabala10 έγραψε:αμα παιξεις σε 1440p δεν θα καταλαβεις την διαφορα απο τα 4k δεν εχει νοημα να σκασεις τοσα λεφτα εφοσον θα παιζεις μονο sim
Μωρε νοημα εχει... Λεφτα δεν εχει

Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]