- 21 Ιουν 2020, 23:49
Ξέχασα να αναφέρω ...μετά από 2 μήνες με το μίνι μου ,2 υπέροχους μήνες με αρκετά βιντεάκια ,άρχισε να μου φαίνεται λίγο σε κάποιους τομείς . Και δεν μιλάω για την ποιότητα βίντεο η οποία προσωπικά μου έφτανε . Μιλάω για 2 θέματα που δεν μου άρεσαν καθόλου και ένα 3ο το οποίο οκ τρωγόταν ... Τα 2 πιο βασικά ήταν οι πολλές παρεμβολές στο wifi του με αποτέλεσμα να χάνει πολλές φορές τη σύνδεση με το rc ακόμα και στα 250 μέτρα απόσταση και δεύτερον δεν την πάλευε πολύ με τον αέρα και είχα συνεχόμενα warnings για high winds πράγμα που φυσικά μου δημιουργούσε ανησυχία με αποτέλεσμα να το γυρνάω πίσω .. Το 3ο ήταν ότι όσο πέρναγε ο καιρός καταλάβαινα ότι η απουσία αισθητήρων σύγκρουσης ήταν ένα μειον για μένα .. Έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση ...Πωλήθηκε σε καλή τιμή και παραγγέλθηκε το air 2 ... ,Τράβηξα και μια ταλαιπωρία μιας και εκεί που σύμφωνα με το σάιτ της dji από τη στιγμή της παραγγελία θα το είχα στα χέρια μου σε 14 μέρες το πολύ και τελικά ήρθε σε 24 μέρες λόγω μάλλον ανεπάρκειας κομματιών ... Τεσπά τέλος καλά όλα καλά παρέλαβα Παρασκευή απόγευμα ... Σάββατο έκανα μια μονοήμερη εκδρομή Βυτίνα Δημητσάνα όπου και είχα την πρώτη επαφή μαζί του ...
Οκ πραγματικά εντελώς άλλο drone.
Το μίνι ζυγίζει 250 γραμμάρια και αυτό 570. Από αέρα δεν καταλαβαίνει πραγματικά τίποτα . Οι αισθητήρες μεγάλη βοήθεια και μια επιπλέον αίσθηση αίσθηση ασφάλειας . Δεν το έχω προσχώρηση σε range test ακόμα , αλά στη Δημητσάνα το σήκωσα 150 μέτρα ψηλά με ριπές αέρα στο έδαφος γύρω στα 25χλμ άρα εκεί ψηλά πολύ περισσότερο και δεν είχα ούτε ένα warning. Απόσταση το πήγα 1200 μέτρα χωρίς κανένα θέμα με το σήμα .
Μεγάλο πλεονέκτημα οι έλικες που είναι quick release και μπορείς να το δώσεις στην τσάντα χώρις να φοβασαι μην τους στραβωσεις . Θα επανέλθω με ριβιου και βιντεάκι σύντομα .
< >
We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid