Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#65178 Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).

Περιμένω με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).

λες να συνεχισουν και αυτη την ιδια |λογοκρισία| των σημερινων που καταφεραν σε 5 χρονια το 1,5 δις των ετησιων ειπραξεων απο τελη,να το κανουν 1? :(
Άβαταρ μέλους
By elteo
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).

Εδώ υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν τον Σαμαρά μετά από 3-4 Ζάπεια και 2 χρόνια του απόλυτου τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:

λες να συνεχισουν και αυτη την ιδια |λογοκρισία| των σημερινων που καταφεραν σε 5 χρονια το 1,5 δις των ετησιων ειπραξεων απο τελη,να το κανουν 1? :(

Όχι αυτοί επειδή είναι πιο μάγκες από τους άλλους, θα αλλάξουν τα πάντα, θα καταργήσουν φόρο πολυτελείας, θα ρίξουν τα τέλη από τα ευρώ που θα τυπώσει η Ραχήλ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#65187 Μέχρι να τα κάνουν όμως, ξέρουμε πως εμάς μας ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. :metalo:
Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, αλλά το γαμήσι το φάγαμε από αυτούς εδώ, έχει κάποιος αντίρρηση; :hmmm:
Θα δούμε ΑΝ κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ θα τα κάνει χειρότερα. Μέχρι τότε, μπορούμε να συμφωνήσουμε πως οι τωρινοί ήταν Ο,ΤΙ χειρότερο για εμάς στο θέμα αυτοκίνητο; :eat:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

Όχι αυτοί επειδή είναι πιο μάγκες από τους άλλους, θα αλλάξουν τα πάντα, θα καταργήσουν φόρο πολυτελείας, θα ρίξουν τα τέλη από τα ευρώ που θα τυπώσει η Ραχήλ.

Καλά δεν θα τα αλλάξουν και όλα. Αλλά χειρότερα από ότι είναι τώρα δεν θα γίνουν. Ας τους δούμε και αυτούς πρώτα. Τους ΑδωνοΣαμαράδες τους φάγαμε στην μάπα. No more.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#65197 Για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Μου υπογράφεις ότι δε θα γίνουν χειρότερα ή δε θα μείνουν τα ίδια? Πως είσαι σίγουρος?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#65200 Ωραία επειδή τους μεν τους δοκιμάσαμε άσε να δοκιμάσουμε και τους άλλους. Το να ξαναβγάλουμε αυτούς που μας π#δηξαν το θεωρώ μαζοχισμό για να μην πω τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

δεν ξερω αν ειναι μαγκες,η αν τα ευρω της Ραχηλ θα τους επιτρεψουν να ειναι εξυπνοτεροι στο να μαζεψουν χρηματα απο τκ.
Οι προγηουμενοι παντως καταφεραν το 1,5 δις σε 5 χρονια να το κανουν 1 δις.Επι σειρα ετων εβλεπαν να μειωνονται τα εσοδα απο τκ, και δεν αλλαζαν τιποτα.
Τα αποτελεσματα στην αγορα αυτοκινητου γνωστα σε ολους.Φευγουν τα 2λιτρα για να πωληθουν καλυτερα στη Γερμανια.Αυτο και αν ειναι ΜΑΓΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Μου υπογράφεις ότι δε θα γίνουν χειρότερα ή δε θα μείνουν τα ίδια? Πως είσαι σίγουρος?

εσυ υπογραφεις οτι θα γινουν χειροτερα? πως εισαι τοσο σιγουρος?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

εσυ υπογραφεις οτι θα γινουν χειροτερα? πως εισαι τοσο σιγουρος?

Ξαναδιάβασε τα ποστ μου...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#65213 το ξαναδιαβασα,και αυτο που βλεπω ειναι μια ειρωνια για Ραχηλιαρικα και μαγκες,οταν τα σημερινα καρΓιολια εχουν χασει 1,5 δις σε 5-6 χρονια.Που για αυτο το 1,5 δις δεν εχεις βγαλει αχνα εδω και χρονια.Οχι αχνα δεν ειχες βγαλει,αλλα μας ελεγες οτι ειναι και σωστο και οποιος δεν μπορει να το πουλησει το 2λιτρο :lol: ,γιατι το κρατος εχει αναγκη απο εσοδα.
εχει αναγκη απο εσοδα και εχανε εκατονταδες εκατομμυρια σερι καθε χρονο τα τελευταια χρονια.αλλα εσυ το εβλεπες σωστο,και φοβασε το συριζα τωρα....

αμα δεν καταλαβα κατι καλα να μου το εξηγησεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:το ξαναδιαβασα,και αυτο που βλεπω ειναι μια ειρωνια για Ραχηλιαρικα και μαγκες,οταν τα σημερινα καρΓιολια εχουν χασει 1,5 δις σε 5-6 χρονια.Που για αυτο το 1,5 δις δεν εχεις βγαλει αχνα εδω και χρονια.Οχι αχνα δεν ειχες βγαλει,αλλα μας ελεγες οτι ειναι και σωστο και οποιος δεν μπορει να το πουλησει το 2λιτρο :lol: ,γιατι το κρατος εχει αναγκη απο εσοδα.
εχει αναγκη απο εσοδα και εχανε εκατονταδες εκατομμυρια σερι καθε χρονο τα τελευταια χρονια.αλλα εσυ το εβλεπες σωστο,και φοβασε το συριζα τωρα....

αμα δεν καταλαβα κατι καλα να μου το εξηγησεις.

Βρες μου ποστ που να γράφω ότι τα τέλη ήταν σωστά.

Είχα γράψει ότι τα τέλη είναι αυτά που είναι καλώς ή κακώς και όποιος δε μπορεί να το συντηρήσει να το πουλήσει. Διαφωνείς...πάμε παρακάτω.

Στη παρούσα φάση, γράφω ότι το άρθρο δε γράφει στην ουσία τίποτα και ο κόσμος εντυπωσιάζεται (?) από αυτό το τίποτα.

Για να αλλάξει κάτι δραστικά, πρέπει να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας και πέσουν τα τέλη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν τα χρήματα για να κάνουν αυτή τη κίνηση. Που θα τα βρουν δε μας λένε...και αστειεύομαι κάνοντας αναφορά στη μπαρούφα της Ραχήλ.

Και τέλος, γράφω ότι για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Εγώ θέλω να βγει το ΣΥΡΙΖΑ να δω πως είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να δώσει κίνητρο στο λαό να βγάλει τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού από τα γκαράζ ή να κινηθεί η αγορά να βγούνε καινούρια. Πολύ θα θέλω να το δω αυτό, ειλικρινά μπας και πάρουμε κανένα Μ5 βρε παιδάκι μου… :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
elteo έγραψε:Ωραία επειδή τους μεν τους δοκιμάσαμε άσε να δοκιμάσουμε και τους άλλους. Το να ξαναβγάλουμε αυτούς που μας π#δηξαν το θεωρώ μαζοχισμό για να μην πω τίποτα άλλο.

επειδή αυτό έχει χιλιοειπωθεί, γιατί να μην δοκιμάσουμε π.χ. τους ναζιστές που υπόσχονται και πιο hardcore αποδόσεις δικαιοσύνης;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Βρες μου ποστ που να γράφω ότι τα τέλη ήταν σωστά.

Είχα γράψει ότι τα τέλη είναι αυτά που είναι καλώς ή κακώς και όποιος δε μπορεί να το συντηρήσει να το πουλήσει. Διαφωνείς...πάμε παρακάτω.

δεν ειχες πει οτι τα τελη ειναι σωστα,αλλα οποιος δεν μπορει να το συντηρησει,καλως ή κακως,ας χασει 20-30-40.000 ευρω και ας το πουλησει. :lol:
Εννοειτε οτι διαφωνω με ηλιθιοτητες σαν την παραπανω.

Nikos! έγραψε:Στη παρούσα φάση, γράφω ότι το άρθρο δε γράφει στην ουσία τίποτα και ο κόσμος εντυπωσιάζεται (?) από αυτό το τίποτα.

οχι δεν εγραψες οτι το αρθρο δεν γραφει τιποτα,εγραψες ειρωνικα για Ραχηλιαρικα και ''μαγκες'' οταν η τωρινη κυβερνηση σε εκανε μαγκα,εσενα και χιλιαδες αλλους.Ολα αυτα πριν ανακοινωσουν τι θα κανουν,πριν γινουν καν οι εκλογες.
Οταν σκοτωνανε τα 2λιτρα χανωντας τα 3/4 της αξιας μεσα σε 2-3 ετη κτησης,δεν σε ειδα να καυτηριαζεις τις ηλιθιες επιλογες της κυβερνησης.Τις ηλιθιες επιλογες που επι σειρα ετων οδηγησαν σε ενα ελλειμα 1,5 δις.

Nikos! έγραψε:Για να αλλάξει κάτι δραστικά, πρέπει να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας και πέσουν τα τέλη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν τα χρήματα για να κάνουν αυτή τη κίνηση. Που θα τα βρουν δε μας λένε...και αστειεύομαι κάνοντας αναφορά στη μπαρούφα της Ραχήλ.

θα ηταν προτιμοτερο να να αστιευοσουν με την μπαρουφα της κυβερνησης,να αχρηστευσει οτιδηποτε πανω απο 2 λιτρα.Εκει τοσα χρονια δεν το βρηκες αστειο.
οποιος δεν μπορει να το συντηρησει να το πουλησει ηταν η γνωμη σου....

Nikos! έγραψε:Και τέλος, γράφω ότι για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

για αυτο κρατα και καμια πισινη,γιατι στο συγκεκριμενο θεμα,ειναι δυσκολο να τα κανουν πιο ρδελο αποτι τα εκανε η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Nikos! έγραψε:Εγώ θέλω να βγει το ΣΥΡΙΖΑ να δω πως είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να δώσει κίνητρο στο λαό να βγάλει τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού από τα γκαράζ ή να κινηθεί η αγορά να βγούνε καινούρια. Πολύ θα θέλω να το δω αυτό, ειλικρινά μπας και πάρουμε κανένα Μ5 βρε παιδάκι μου… :metalo:

Εδω δεν πηρες μ5 με δεκσια νεοφιλελε κυβερνηση,με τους κομμουνιστες περιμενεις να παρεις μ5?
Μπερδεμενο σε βρισκω.