Μαστορέματα για όσους πιάνουν τα χέρια τους
Άβαταρ μέλους
By Govus
#652249 Γιατί απλά δεν ανεβάζεις την ένταση του ηχοσυστήματος :lol: ;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Govus έγραψε:Γιατί απλά δεν ανεβάζεις την ένταση του ηχοσυστήματος :lol: ;
Αν σου πω ότι το βάζω 2 κλικ πάνω από την μέση και το αυτί μου πάει στο τσικ τσικ τσικ;;
Δοκίμασα από AC/DC μέχρι Λένα ζευγαρα..είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να αφοσιωθώ σε άλλον ήχο...

Παίζει να το πω αντιπροσωπεία και να "απαιτήσω" λύση του προβλήματος Επειδη είμαι ακόμα εντός εγγύησης ή θα μου πουν ότι Επειδη είναι πλαστικά δεν ασχολούνται;

< >
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
JimClark έγραψε:Καμμία τύχη. Με τη ζέστη εκτοπίζεται, παραμορφώνεται, γλιστράει... είναι ζήτημα 5 10 ημερών να ξε-σιαχτεί κάτι.

Κάτι δεν κάνεις σωστά γιατί τίποτα απ'όλα αυτά που αναφέρεις δεν συμβαίνει...σίγουρα το έχεις δουλέψει;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#652277 Ω ναι, Στην περίπτωσή μου, είχε και μέταλλο / σασί εκεί κοντά, και οντας παρκαρισμένο στον ήλιο το καλοκαίρι ξεφορμαριζόταν λόγω ζέστης.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#652409 Εγώ ας συνεχίσω την ενημέρωση..σήμερα έκατσα κι εβγαλα τα πλαστικά γύρω από το ντουλαπάκι και κάτω από αυτό και είδα ότι σε όλα σχεδόν έλειπε το παξιμαδάκι που υποτίθεται επρεπε να έχει για να τα κρατάει και έπαιζαν,λίγο βέβαια,αλλά μάλλον αρκετά για να τρίζουν..Έβαλα σε όλα παξιμαδια(4)και μια βίδα που χρειάστηκε και μάλλον σταμάτησε..

< >
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
JimClark έγραψε:Ω ναι, Στην περίπτωσή μου, είχε και μέταλλο / σασί εκεί κοντά, και οντας παρκαρισμένο στον ήλιο το καλοκαίρι ξεφορμαριζόταν λόγω ζέστης.

Ίσως γι'αυτό...πάντως σε πλαστικό (σκληρό ή αφρώδες :s_biggrin ) κάνει δουλειά...