Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#651629 Μαρκοβάγγο η απάντηση είναι απλή: αν πληρώνει το δημόσιο απ' την τσέπη του --> είναι δημόσιο.

Όπως και η Εκκλησία είναι Δημόσιο και όχι κάποιο ενάρετο παρεάκι που μαζεύεται εθελοντικά και λέει αποψάρες για το Θεό.
Άβαταρ μέλους
By popolaros

δουλειές με ΦΟΥΝΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:
markvag έγραψε:@διπλωμάτης: Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε πως γίνονται οι αξιολογήσεις στην πλειοψηφία του ιδιωτικού τομέα... :lol:

Μα αυτό γράφω.

Νομίζω πως εννοούμε διαφορετικά πράγματα... Στην πλειοψηφία του ιδιωτικού τομέα, τουλάχιστον σε όλες τις επιχειρήσεις που έχω εργαστεί εγώ (περιλαμβάνεται και Ελληνική εταιρεία κολοσσός στον κλάδο της), η αξιολόγηση ήταν το λιγότερο για κλάματα... :lol: ΟΚ έχω ακούσει περιπτώσεις σοβαρής αξιολόγησης, αλλά είναι λίγες... πολύ λίγες... :lol:

EDDIE_147 έγραψε:Μαρκοβάγγο η απάντηση είναι απλή: αν πληρώνει το δημόσιο απ' την τσέπη του --> είναι δημόσιο.

Πχ τη ΔΕΗ δεν την πληρώνει από την τσέπη του το δημόσιο, όπως και οι περισσότερες ΔΕΚΟ, άρα δεν είναι δημόσιο, άρα μπορεί να δίνει ότι μισθούς θέλει... Ελεύθερη αγορά έχουμε... Χάνω κάτι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#651678 Και ποιος την πληρώνει;
Ο Αιμίλιος το μήλο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#651689 :hmmm:

Δεν έχει πελάτες; :hmmm:

Δεν έχει ανταγωνιστές;; :hmmm:

Με την ίδια λογική και η Vodafone κρατική είναι... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#651690 Μαρκοβαγγο ποιος πληρώνει τα μηνιατικα της ΔΕΗ;

Να κλείσουμε πρώτα αυτό το βασικό που σου διαφεύγει και μετά να πιάσουμε το ότι έχει κυλικείο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:Μαρκοβαγγο ποιος πληρώνει τα μηνιατικα της ΔΕΗ;

Το Γενικό λογιστήριο του κράτους;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland

Να κλείσουμε πρώτα αυτό το βασικό που σου διαφεύγει και μετά να πιάσουμε το ότι έχει κυλικείο.

Για πες μας εσύ που ξέρεις
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:

Για πες μας εσύ που ξέρεις

Το Άγιο Πνεύμα.
Για αυτό και πρέπει να εξαιρεθει από όλες τις περικοπές και τα πλαφόν ανωτάτων αμοιβών.

Άργησες πάντως.
Συνήθως το trigger χτύπαγε μέσα σε μία ώρα από την αναφορά της λέξης 'ΔΕΗ' σε ποστ.
Τσεκαρε λίγο τους αισθητήρες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#651762 Μήπως να το κλειδώσουμε, να ασχοληθούμε όλοι με κάτι άλλο; Είναι αποκαρδιωτική η εικόνα του τοπικού και δεν βλέπω να προσφέρει τίποτε άλλο παρά χώρο για flooding.