Τα μικρα DCT της MB είναι πολύ μελετημένα .Προφανώς είναι και πιο καινουρια σχεδιαστικά.
Τα μικρα DCT της MB είναι πολύ μελετημένα .Προφανώς είναι και πιο καινουρια σχεδιαστικά.
kostis20 έγραψε:Δε διαφωνώ.Εγω όμως μιλάω για τα VAG μονο.Αν δεν πατίναραν οι συμπλέκτες οι αλλαγές τους θα ήταν ακόμα ποιο αποτομες.

Goldmund έγραψε:
... Προς το παρόν πάμε για Cupra δαγκωτό!
Κίκιζας . έγραψε:Goldmund έγραψε:
... Προς το παρόν πάμε για Cupra δαγκωτό!
Προφανως και προκειται για την πιο αποτελεσματικη και γρηγορη επιλογη, απλως υπολειπεται σε εικονα-ποιοτητα εσωτερικου, με τα υπολοιπα.
Σε οτι αφορα το οδηγικο κομματι, παροτι, δεν εχω την χαρα να το εχω οδηγησει, ειχα εντουτοις την τυχη να βρεθω στο δεξι μπακετ του, σε ιδανικες συνθηκες, και συγκεκριμενα στην πιστα Μεγαρων με οδηγο τον αλλοτε "Mr Ενιαιο", ή αλλιως γνωστο και ως "Αμερικανο" βλεποντας εκ των εσω τις τρομερες δυνατοτητες του.
Το οτι προεκυψε με χαρακτηριστικη ευκολια ενας χρονος της ταξης του 1:10.9 (προσπερνωντας μαλιστα ενα groupN clio, λιγο πριν το σημειο εκκινησης-τερματισμου) ειναι ενας παραγοντας που δεν μπορει να αποκωδικοποιησει στο επακρο, τις απιστευτες δυνατοτητες του συγκεκριμενου αυτοκινητου.
Απλως θα αναφερω τις ιδιες τις εκφρασεις, δια στοματος Αμερικανου, κατα το γυρολογιο στην συγκεκριμενη πιστα: "ακουει απιστευτα το μπροστινο του" , "κανει ακριβως οτι του λεω" , "ειναι γαματο" ...![]()
(στα υποψιν, προσωπικο του αυτοκινητο αυτη την στιγμη, ειναι ενα Mitsu EVO X με ελαφρως ανεβασμενη πιεση στα 360ps περιπου)
Απο την πλευρα μου τουλαχιστον, ως συνοδηγος, διεπιστωσα ενα εξαιρετικα ρυθμισιμο αυτοκινητο, χωρις να χρειαζονται ποταμια ιδρωτα απο την πλευρα του -ικανοτατου βεβαια στην προκειμνη περιπτωση- οδηγου, με ενα μπροστινο συστημα που οντως εδειχνε να πηγαινει εκει που στοχευε η γωνια τιμονιου, χωρις εντονα "ψαρεματα" τιμονιου, αλλα και με ενα πισω μερος ιδιαιτερα συμμετοχικο, οταν και οποτε χρειαζοταν.
Το μονο μειον οπως ειπωθηκε και πριν, αφορα το οτι την συγκεκριμενη επιλογη, την παντρευεσαι...
(απιστευτη λειτουργια αναρτησης ακομα και καβαλωντας τα κερμπ, με τις 19αρες!)

kostis20 έγραψε:Η MB το παιρνει ετοιμο.

drdino έγραψε:Το calibration δηλαδή το κάνει η getrag, με δικά της πρωτότυπα και μηχανικούς;

kostis20 έγραψε:Παιδιά δε μπορω να γράψω άλλα δημόσια.Οταν βρεθουμε με το καλο απο κοντα για καφε θα τα πούμε παραπάνω.

Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]