Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
mirage έγραψε:Φυσικά
http://service.citroen.com/pages/index.jsp

Πως δουλεύει αυτό, χρειάζεται είσοδο (πιθανολογώ) και ως ιδιώτης δεν σε αφήνει να μπεις, πρέπει να δηλώσεις επαγγελματίας του χώρου....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#64694 Μπορεις και ως ιδιωτης δωρεαν. Φυσικα δεν ειναι διαθεσιμες ολες οι λειτουργιες.Υπαρχει και στα αγγλικα και στα ελληνικα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#64708 Εγγραφή -> Ιδιώτης ->

Η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτόν προορίζεται αποκλειστικά για τους επαγγελματίες.

Για τους ιδιώτες, η Citroën σας πληροφορεί πως σύντομα θα ανοίξει ένας online χώρος αγορών για τα ανταλλακτικά σας.

Η αλλαγή γλώσσας δεν βοηθάει, το ίδιο μήνυμα βγάζει. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#64717 Χμμ οντως βλεπω πως το αλλαξανε. Αν χρειαστεις κατι στειλε μου πμ αφου εγω εχω λογαριασμο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
mirage έγραψε:Χμμ οντως βλεπω πως το αλλαξανε. Αν χρειαστεις κατι στειλε μου πμ αφου εγω εχω λογαριασμο.

1000 ευχαριστώ στον mirage, έτρεξε το VIN μου και μου έστειλε τη λίστα του αυτοκινήτου :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#64942 Τα έγραψα αναλυτικά στο Citroen subforum, είναι όντως "απλή" Prestige (Mid-High trim), χωρίς ζάντες και σένσορες φωτός/βροχής, αλλά με το MyWay και DRLs. Μου λείπουν 2-3 πραγματάκια (π.χ. σένσορες για οπτικό βοήθημα, έχει μόνο ηχητικό για πίσω προφυλακτήρα, κάμερα οπισθοπορείας), θα δω πως μπορώ να τα βάλω.

Α, αυτό με τα πλαϊνά φώτα θέσης (ή είναι τα προβολάκια ?) που ανάβουν όταν στρίβεις, ήταν standard σε όλες τις C5 ή έπαιζε αναλόγως εξοπλισμού ?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#65012 Πάντως ψιλογ@μ@ει από εξοπλισμό γενικά η c5! Μπράβο τους. Ειδικά το navi. :thumbsup: To δε τιμόνι πρέπει να έχει όλα τα κουμπιά του κόσμου πάνω του! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#65018 Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνες την Prestige Plus, κυρίως για τους αισθητήρες βροχής και φώτων. Είναι κρίμα να μην τους έχεις, είναι από τα πιο πρακτικά πράγματα (για εμένα τουλάχιστον).
Καλά χιλιόμετρα, το γκάζι προφανώς θα σου λείψει, αλλά τουλάχιστον θα έχεις οικονομία στο καύσιμο και άνεση λόγω ανάρτησης.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#65020 Πρακτικό πράγμα τα αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες; Γιατί .; Είναι τόσο δύσκολο να τους ανοίξω εγώ; Δεν είναι και στο άλλο δωμάτιο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#65025 Είναι και τα δύο ευκολία, πρώτα οι καθαριστήρες και μετά τα φώτα (για εμένα). Μπορείς φυσικά και χωρίς αυτά (όπως μπορείς για παράδειγμα χωρίς ηλεκτρικούς καθρέφτες), αλλά είναι ευκολία. Κι αν συνηθίσεις δε την ύπαρξή τους, όταν δεν τα έχεις σου κακοφαίνεται.