Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
g8777 έγραψε:Εχουμε δει και χειροτερα πριν απο γαμο. :shifty:

Μια τελευταία φορά είπαν τα παιδιά. Δεν πιάνεται, μην κάνεις έτσι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mjacob έγραψε:
g8777 έγραψε:Εχουμε δει και χειροτερα πριν απο γαμο. :shifty:

Μια τελευταία φορά είπαν τα παιδιά. Δεν πιάνεται, μην κάνεις έτσι.

Το "πολιτικη-εκλογες -κομματα" ειναι στην διπλανη πορτα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#64683 Μαζευτικε ολη η πουλ μουρ χαι σοσαιετι, Dj δεξιωσεις κ ξυς με .... γκασμα, ελληνικος γαμος χωρις κλαρινο ΓΤΠΚ!!

Οχι οτι ειμαι φαν του παραδοσιακού, αλλα σιγα μη χαλάσω το χατίρι τον γονιών μου να παντρέψουν το παιδι τους παραδοσιακά (Σαρακατσανικα σε μας), και φλαμπουρα θα εχει κ προζύμια κ τα πάντα όλα! Με αυτα που μου εχουν προσφέρει οι γονεις μου ειναι το ελάχιστο που μπορεις να τους ανταποδώσεις!

Κ εννοειτε θα ειναι ολο το Petrolheads north greece καλεσμένο το καλοκαίρι του 2016!
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#64686 Δε με αρεσει αλλα I dont give a .... shit για το γαμο μου, για μενα περιττό τελειως να παντρεύεσαι, αλλα ειναι κατι που δεν θελω να χαλάσω το χατιρι των γωνιών! Έχουν στερηθεί πολλα για πάρτη μου οποτε τους δίνω το ελεύθερο κ θα χορέψω στη αναγκη κ μπολικα με το φλάμπουρα! :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#64693 http://www.polichoroslolou.gr/html/index.php

εδω ο γαμος μου εγινε!!

2-3 μερες πριν μαζευτηκαμε η 6αδα (κολλητοι απο μικρα παιδια) παραγγειλαμε,παιξαμε πλειστεισον και μετα μπαλκονι για μπιριμπιρι!!!

Να και ο Σπαικ απο το κρεβατι!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
Hellenic tifosi έγραψε:Το θέμα είναι να μην κάνεις κάτι που δεν θες. Αν είσαι οκ με αυτό, τότε δώστου!!! :)

αφου θα τα πληρώσει ας το ευχαριστηθεί οπως θελει, ας ρίχνει ολο το βραδυ χρήμα στα όργανα :lol:

εγω θα παω μετά ενα ταξιδάκι με τη :inlove: :inlove: :inlove: που θα ειναι η ωραιότερη στιγμη του γάμου! Φιλος πέρσι ειχε παει ταξίδι μέλιτος Βολιβία notbad!
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:http://www.polichoroslolou.gr/html/index.php

εδω ο γαμος μου εγινε!!

2-3 μερες πριν μαζευτηκαμε η 6αδα (κολλητοι απο μικρα παιδια) παραγγειλαμε,παιξαμε πλειστεισον και μετα μπαλκονι για μπιριμπιρι!!!

Να και ο Σπαικ απο το κρεβατι!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kobulis έγραψε:
- ΜΗΝ βάλετε τραπεζικό λογαριασμό στο προσκλητήριο, μου θυμίζει κάτι σε στυλ "Ενισχύστε τα θύματα του τσουνάμι/σεισμού", μήν κάνετε λίστα γάμου. Το γλέντι γίνεται για να συμμετέχουν στη χαρά σου κάποιοι δικοί σου άνθρωποι και να τους περιποιηθείς, ΟΧΙ για να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα γυαλό στο κόστος από το πανηγύρι.

Εγώ πάντως σαν καλεσμένος θέλω να υπάρχει.
Όσο καλά και να ξέρω τον άλλον και το τι χρειάζεται δεν μπορώ να ξέρω πόσοι ακόμα έχουν την ίδια γνώση.
Από το να τους βάλω στον κόπο να πάνε να αλλάξουν κάτι βάζω τα λεφτά στην τράπεζα.
Σε αντίθετη περίπτωση μετρητά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#64762 Παιδικός φίλος παντρεύτηκε το καλοκαίρι στην Σαντορίνη. Σύνολο συμμετεχόντων στον γάμο, 12-13 άτομα (το ζευγάρι, οι κουμπάροι, οι γονείς και τα αδέρφια ΜΟΝΟΝ!!!). Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν. Τεράστιο Respect από εμένα!!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#64857 Έτσι ήθελαν και έτσι το έκαναν. Αφού αυτοί πέρασαν καλά, εμάς τι μας κόφτει; Πήγαν για διακοπές και παντρεύτηκαν κιόλας! Μετά έκαναν και ένα πάρτι για τους φίλους στο Les Zazous.