rainboy1981 έγραψε:Nikos! έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.
γιατί εμπιστεύτηκα τον λόγο ενός φίλου
Ε πες του να πληρώσει τώρα...
rainboy1981 έγραψε:Nikos! έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.
kostis20 έγραψε:rainboy1981 έγραψε:Τελικά δεν χάνει από το κεφαλάρι, αλλά από την αντλία υψηλής πίεσης στο πίσω μέρος του κινητήρα.Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος
Χανει λάδι απο την αντλία υψηλής?Τι εννοούν?
Του είπες τίποτα απο ολα αυτα που σου είπα χθες?
Nikos! έγραψε:rainboy1981 έγραψε:Nikos! έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.
Ε πες του να πληρώσει τώρα...
kostis20 έγραψε:Εκανα Edit ,δε το είδες>παιζει να εχει αλλαχθει η αντλια υψηλής πίεσης βενζίνης και να μη μπηκε σωστα η καινουρια για αυτο χάνει.Πάντως αμα είναι απο εκει όντως δεν είναι σοβαρο,αρκεί να δεις σε τι κατασταση είναι η αντλια.Μήπως να στην άλλαζαν και αυτη?
kavy έγραψε:Μιας και είχα δει κατ' επανάληψη παράπονα κατόχων Q5 σε άλλα φόρα για υπερβολική κατανάλωση λαδιού από τον TFSI, να ρωτήσω: είχε καμιά διαφορά αυτό το μοτέρ σε σχέση με αυτά που έμπαιναν στα VW που θα μπορούσε να ευθύνεται γι' αυτό το φαινόμενο;
Ρωτάω διότι λογικά πρόκειται για το ίδιο μοτέρ με κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό ώστε να αποδίδει 211 αλογατάκια. Ή όχι;
kavy έγραψε:Μιας και είχα δει κατ' επανάληψη παράπονα κατόχων Q5 σε άλλα φόρα για υπερβολική κατανάλωση λαδιού από τον TFSI, να ρωτήσω: είχε καμιά διαφορά αυτό το μοτέρ σε σχέση με αυτά που έμπαιναν στα VW που θα μπορούσε να ευθύνεται γι' αυτό το φαινόμενο;
Ρωτάω διότι λογικά πρόκειται για το ίδιο μοτέρ με κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό ώστε να αποδίδει 211 αλογατάκια. Ή όχι;
Deleted User 1 έγραψε:kavy έγραψε:Μιας και είχα δει κατ' επανάληψη παράπονα κατόχων Q5 σε άλλα φόρα για υπερβολική κατανάλωση λαδιού από τον TFSI, να ρωτήσω: είχε καμιά διαφορά αυτό το μοτέρ σε σχέση με αυτά που έμπαιναν στα VW που θα μπορούσε να ευθύνεται γι' αυτό το φαινόμενο;
Έχει αρκετές διαφορές με τα 200αρια των Φάουβε και πίστεψε με τα προβλήματά τους είναι πολύ σοβαρότερα από την κατανάλωση λαδιού...
What about Audis?
Late production 2008 Audi-specific EA888 2.0 TFSI engines (codes CAEA/CAEB/CDNC) feature two-stage variable valve lift technology. Based on rpm, load, engine coolant temperature, and air intake temperature, solenoids actuate metal pins that slot into helical grooves on the exhaust camshaft. The engagement of the pins in the helical grooves causes the camshaft to slide fore and aft relative to the valve rockers, thereby causing the valve rockers to interface with one of two different camshaft lobes. One of the lobes features longer duration and higher lift for more airflow and power, whereas the lesser lobe improves cruising and part-throttle efficiency.
popolaros έγραψε:αστο το Q5...

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε / θυμάστε την αφορμή για την[…]
Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο/η υπάλληλος των διοδίων λ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]