ΥΓ1: θα μας πετάξουν έξω από το Audi forum και θα μας στείλουν στο αντίστοιχο της BMW!
ΥΓ2: μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
kavy έγραψε:Δεν το προχώρησα από τότε διότι φοβάμαι ότι το μοτέρ δεν είναι αρκετό για το βάρος της.
kavy έγραψε:Όχι ακόμη. Έχω συζητήσει για ανταλλαγή με εμπόρους και καναδυο ιδιώτες αλλά καλή απάντηση δεν έχω πάρει.
Βέβαια, με την προσθήκη μιας μπαγκαζιέρας θα λυθεί το πρόβλημα αλλά έχω μπει σε διαδικασία αλλαγής. Ίσως γερνάω και δεν αντέχω πια ένα hot hatch. Αλλά θέλω να στρίβω πότε-πότε και να προσπερνάω με ασφάλεια.
kavy έγραψε:Χεχεχε! Από αυτή άρχισε η αναζήτηση, μήνες πριν. Από τότε ήταν με ξεφούσκωτα λάστιχα στις πίσω θέσεις της μάντρας του Σφακιανάκη. Μόνο που η τιμή ήταν μεγαλύτερη, διότι οριακά (λόγω ηλικίας) έμπαινε σε ένα πρόγραμμα μεταχειρισμένων της BMW (Premium Selection) με κάποιες εγγυήσεις. Δεν το προχώρησα από τότε διότι φοβάμαι ότι το μοτέρ δεν είναι αρκετό για το βάρος της.
Nikos! έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.
rainboy1981 έγραψε:Τελικά δεν χάνει από το κεφαλάρι, αλλά από την αντλία υψηλής πίεσης στο πίσω μέρος του κινητήρα.Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]