Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Ε κοίτα τώρα, κάτι τέτοιες λίστες είναι στα όρια περισσότερο του χαβαλέ και για καφενειακές συζητήσεις. Δεν μπορουμε να πάρουμε σοβαρά μία λίστα που στο νούμερο 2 βγάζει εν ενεργεία παίκτη.Σε αυτό που θα συμφωνήσουν σχεδόν όλοι πάντως είναι ότι η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη.το γιατί φάνηκε στα δύο τελευταία επεισόδια Δεν έχω ξανασυναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση αθλητή που ως απόλυτος κυρίαρχος έβρισκε πάντα νέο motivation, ακόμα και για τσίχλες.

+23 σε όλα.

Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιος αθλητής σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα σπορ.
Που να έχει κάνει όλα αυτά που έκανε ο MJ23.
Δηλαδή να πάρει μια ομάδα του μηδενός και να της δώσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και 6 κατσαρόλια.
Χρυσά με την Εθνική ομάδα.
MVP.
Νίκησε τραυματισμό που θα μπορούσε να του έχει κόψει την καριέρα για πάντα. Θυμάστε την περίπτωση του Ronaldo9 the ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ έτσι;
Σταμάτησε 21 μήνες στα 31 του και έφτιαξε κορμί για άλλο άθλημα.
Είχε τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό όλων των εποχών γιατί έπαιζε κόντρα στο 75% των παιχταράδων που γνωρίσαμε στο NBA. Ewing, Stocton, Malone, Shaquil, Magic, Bird, Kobie, Thomas, Miller, Kemp και η λίστα είναι μεγάλη και φυσικά εσωτερικώς τον Pippen, Rodman.
Έχασε τον πατέρα του.
Κάπνιζε πούρα.
Τζόγος.
Αθλητικές εταιρίες (Nike Air Jordan).
Space Jam ταινία.

Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό.
Ποιος Maradona, ποιος Pele, ποιος Ayrton Senna, ποιος Ali, ποιος Tiger Woods.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#646973 Συμφωνω σε ολα, εκτος απο

Ali

Δεν κρινετε σαν αθλητης (που και εκει ειναι το νο 2 στον τομεα του, μπορει και νο 1), απο ενα σημειο και επειτα η προσωπικοτητα του εφυγε απο το ρινγκ, δεν φοβηθηκε να μιλησει ανοικτα για την κοινωνια γυρω και να γινει ινδαλμα και προτυπο σε πολλαπλασιο κοσμο απο τον φιλαθλο του μποξ. Αναλογη περιπτωση σε αθλητη τετοιου βεληνεκους; Χμμμμμμ....Μιλια πισω ο Λεμπρον Τζαιημς και ισως ο Τζαμπαρ (κατοπιν εορτης νομιζω αυτος). Δεν μου ερχεται στο μυαλο καποιος αλλος, μην πειτε Ντιεγκο παρακαλω. :shifty:

Αν κατι μπορεις να προσαψεις στο MJ ειναι (cudos στο Last Dance που αφιερωσε χρονο ) η παντελης αποστασιοποιηση του απο την κοινωνια. Βλεπεις, ο λευκος αμερικανος των προαστειων ηταν η κυρια αγοραστικη δυναμη της Nike. :iconcool:

funkyreverend έγραψε:
g8777 έγραψε:Ε κοίτα τώρα, κάτι τέτοιες λίστες είναι στα όρια περισσότερο του χαβαλέ και για καφενειακές συζητήσεις

Είναι φτιαγμένες για να βάζουν κόσμο να μαλώνει στα ιντερνετς χωρίς λόγο εννοείς. :rtfm:

Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου, σε τιμωρησε αρκετα η ζωη με το ***** αιλο που πηγες και αγορασες για αμαξι. :shifty: :shifty:

funkyreverend έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:O Russell και ο George Mikan είναι στο tier #1 χωρίς φυσικά να τους έχουμε δει. Μιλάμε για παίκτες που η λέξη κυριάρχησαν στο άθλημα είναι πολύ μικρή για να τους εκφράσει. Αλλάξαν οι κανόνες εξ αιτίας τους! Φυσικά και δε θα τους συγκρίνεις άμεσα. Αλλά πως δε θα βάλεις τον ηγέτη της μεγαλύτερης δυναστείας ακόμα και τώρα; Με 21-0 σε παιχνίδια make or break; Ή τον Μίκαν που πήρε ότι τίτλο υπήρχε συνήθως με σκόρερ και ρημπάουντ;

Συμφωνώ απόλυτα, η κυριαρχία τους ήταν απίθανη, απλώς δεν ήταν τόσο εμπορικό το προϊόν όσο ήταν την εποχή του Τζόρνταν.

Πολυ σωστα, πετυχε το sweet spot που υπηρξε επαρκης τηλεοπτικη καλυψη (μεσα και εξω απο το γηπεδο) με συναθλητες καποιους απο τους καλυτερους εβερ (βλ. Dream Team).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Συμφωνω σε ολα, εκτος απο

Ali

Δεν κρινετε σαν αθλητης (που και εκει ειναι το νο 2 στον τομεα του, μπορει και νο 1), απο ενα σημειο και επειτα η προσωπικοτητα του εφυγε απο το ρινγκ, δεν φοβηθηκε να μιλησει ανοικτα για την κοινωνια γυρω και να γινει ινδαλμα και προτυπο σε πολλαπλασιο κοσμο απο τον φιλαθλο του μποξ. Αναλογη περιπτωση σε αθλητη τετοιου βεληνεκους; Χμμμμμμ....Μιλια πισω ο Λεμπρον Τζαιημς και ισως ο Τζαμπαρ (κατοπιν εορτης νομιζω αυτος). Δεν μου ερχεται στο μυαλο καποιος αλλος, μην πειτε Ντιεγκο παρακαλω. :shifty:

Αν κατι μπορεις να προσαψεις στο MJ ειναι (cudos στο Last Dance που αφιερωσε χρονο ) η παντελης αποστασιοποιηση του απο την κοινωνια. Βλεπεις, ο λευκος αμερικανος των προαστειων ηταν η κυρια αγοραστικη δυναμη της Nike. :iconcool:

Ωραία. Μαζί σου και πάλι. Απλά εγώ βάζω στην κατσαρόλα τα πάντα μέσα.
Ενδεχομένως, μην πω σίγουρα, υπάρχει και η αδικία στην 20ετία διαφοράς που άλλη δυναμική είχε το γυαλί και τα ΜΜΕ από το 1960-80 και άλλη από το 1980-2000.

Απλά η αποστασιοποίηση του MJ23, ήταν για το στόχο του. Να είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων, να μπορεί να κάνει τα πάντα και να κερδίζει του πάντες.
Επαναλαμβάνω όμως, σκέψου ότι άλλαξε σπορ. :dizzy:
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε και το σημείο που έφτασε όταν επέστρεψε. Είναι απλά ανεπανάληπτο.

Βλεπεις, ο λευκος αμερικανος των προαστειων ηταν η κυρια αγοραστικη δυναμη της Nike. :iconcool:

:s_howdy
ΤΟ ΤΑΛΑΡΟ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#646986 (Οφ τοπικ αλλά είναι ωραίες αυτές οι κουβέντες. Δεν ειναι ανεπανάληπτο Μπουσσε, έχει όνομα.Τζιμ Θορπ. :iconcool: )

Για το αθλητικό κομμάτι δεν το συζητάω, υπάρχει μπάσκετ πρίν και μετά MJ. Τιτάνας.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
g8777 έγραψε:ισως ο Τζαμπαρ (κατοπιν εορτης νομιζω αυτος). Δεν μου ερχεται στο μυαλο καποιος αλλος, μην πειτε Ντιεγκο παρακαλω. :shifty:

Και εν ενεργεία ήταν λαλίστατος ο Kareem, βασικά από τότε που ήταν Lew. Βλ. Ολυμπιακοί του '68 όπου έριξε άκυρο στην Εθνική Ομάδα για την άνιση μεταχείριση των αφροαμερικανών. 21 ετών next big thing μεν, αλλά όχι φτασμένος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#647035 Τιμης ενεκεν στο Jordan, θα ποσταρω τα καλυτερα παπουτσια που αγορασα στη ζωη μου. Τα καψουρευτηκα τοσο πολυ που τσιγκουνευομουνα να τα φορεσω (δεν το εχω ξαναπαθει στη ζωη μου). Τελικα παιζει να τα κρατησα καμια 20αρια χρονια (μεχρι που τα πεταξα προσφατως)!!! Το μαυρο υλικο απο πανω οταν επεφτε το φως και εβγαζε κατι απιστευτες γυαλαδες. Και πισω στη φτερνα το ολογραμμα του Air Jordan. Φανταζομαι κι αλλοι περιμενανε ποτε θα βγει το καινουργιο σχεδιο του MJ, το νεο "καλυτερο παπουτσι του κοσμου" στα ματια μας :s_smile

Εικόνα

Κι αλλοι πετουσανε στον αερα (οχι και τοση ωρα βεβαια :s_tongue ), κι αλλοι κανανε πιρουετες με τη μπαλα κρυμμενη, αλλα οπως ειχε πει κι ενας Αμερικανος σπικερ και μου αρεσε "he makes it look so easy" :thumbsup:

btw δεν κρατιεμαι να δω τη σειρα που βγαλανε, αλλα δεν εχω καθολου χρονο και το συγκεκριμενο θελω να το ευχαριστηθω και να το δω μονορουφι...
Άβαταρ μέλους
By g8777
funkyreverend έγραψε:
g8777 έγραψε:ισως ο Τζαμπαρ (κατοπιν εορτης νομιζω αυτος). Δεν μου ερχεται στο μυαλο καποιος αλλος, μην πειτε Ντιεγκο παρακαλω. :shifty:

Και εν ενεργεία ήταν λαλίστατος ο Kareem, βασικά από τότε που ήταν Lew. Βλ. Ολυμπιακοί του '68 όπου έριξε άκυρο στην Εθνική Ομάδα για την άνιση μεταχείριση των αφροαμερικανών. 21 ετών next big thing μεν, αλλά όχι φτασμένος.

Σας μερσω θερμώς :s_roses , δεν τον θυμομουν τοσο λαλιστατο και εν ενεργεια.

Α, να πω και Παναγιωτης Φασουλας; :shifty:

Καλα δεν το λεω, θα πω Ντινο Ρατζα (" Ρατζα" στα Κροατκα =ελαδωρετανασπουγιε με τα λεφτα του κοντου σκατοπρεζονι θα σου σκισω την σουφρα, Google Translate :s_dunno )
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#647051 Ένεκα που ήμανε φαν του ψηλού, ο τύπος είχε σχεδόν τρεις διαφορετικές καριέρες σε στυλ παιχνιδιού.

Όπου ψηλός, ο Καρίμ και όχι φυσικά ο ηλίθιος που δεν μπόρεσε να δει 2,08 αντίπαλο (μαύρο με άσπρη φανέλα, έκανε και αντίθεση) σε πρώτη πάσα δίπλα στο καλάθι του.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Εμενα το last dance με εκανε να θελω να παρω παπουτσια air jordan.

Ετοιμος.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:btw δεν κρατιεμαι να δω τη σειρα που βγαλανε, αλλα δεν εχω καθολου χρονο και το συγκεκριμενο θελω να το ευχαριστηθω και να το δω μονορουφι...

Λάθος επιλογή. 2 ώρες κάθε Δευτέρα, λιώσιμο στα βιντεάκια και τα σχόλια Τρίτη - Τετάρτη και μετά μετράμε τις μέρες για το επόμενο. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο αθλητικός πλανήτης ασχολείται με ένα ντοκιμαντέρ 22 χρόνια μετά. Μόνο ο Τζόρνταν θα μπορούσε να το πετύχει αυτό, κακά τα ψέμματα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
«Ερυθρόλευκος» ο Λαρεντζάκης – Πέρασε ιατρικά στο ΣΕΦ

https://www.to10.gr/basket/euroleague/9 ... t7NwfjeXdQ
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#647809 Μ' αρέσει ο Γιαννούλης σαν παίχτης, έχω την εντύπωση ότι έκανε λιγότερα από όσα θα μπορούσε στην καριέρα του όμως.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
funkyreverend έγραψε:Μ' αρέσει ο Γιαννούλης σαν παίχτης, έχω την εντύπωση ότι έκανε λιγότερα από όσα θα μπορούσε στην καριέρα του όμως.

Εγώ ελπίζω να μην είναι αυτή μονάχα η κίνηση για τον Άσσο. Και από Σλούκα/Ντιλέινι, να καταλήξαμε στον συμπαθή και κατά τα άλλα αξιόλογο Λαρεντζάκη.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#647815 Ο Λαρεντζακης είχε υπογράψει προ Μπαρτζωκα, τώρα επισημοποιηθηκε.
Δεν κάνει για ευρωλιγκα το παιδί, δεν θα έβαζα στοίχημα ότι τελικά θα μείνει στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#647816 Μια βολτα σπ το ερυθρολευκο TL στο τουιτερ θα σας πεισει.,μ :dizzy:
Εχουν αρχισει καταρες ,απειλες κατα παντων,δημοσιογραφων κλπ... :lol: