Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Andreasdik έγραψε:Σωστή σκέψη. Σε αυτή την περίπτωση δες και αυτά:
https://www.sfakianakis-epiloges.gr/use ... er=-change

Το έχω προτείνει από την αρχή.
Το Yaris με τον χιλιαρη εμένα θα με προβλημάτιζε. Ο κινητήρας είναι οκ για το Aygo και το 108 που έχω, αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By 224v
alexandros.K έγραψε:Καλα κι ενα παπακι ειναι ανετο για την πολη και παει παντου κι αυτο, δεν ειναι λογος να το προτιμήσει ομως
Το παπάκι έχει 4 πόρτες?, 4 θέσεις?, Κάνει 150.000 με μονο τα σέρβις του? Είναι παντός καιρού? Έχει κλιματιστικό?, Ραδιόφωνο, κουβαλάει βαλίτσες??
Νόμιζα ότι μιλάγαμε σοβαρά εδω

< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Toyota Yaris 1000cc 69ps από Δημητρίου με 41000χλμ και τιμή 8000€. Εισαγωγή από Ιταλία είναι αλλά πολύ πλούσια έκδοση

Μπούσσε, θέλεις να με κάνεις καρδιακό;;;; :help:

Έτσι όπως το έγραψες, πάτα ένα delete και τέλος. :rtfm:

Και στην αναζήτηση στο car.gr πάτα το κουμπάκι "Ελληνικής Αντιπροσωπείας" στο μέλλον, για να μην ασχολείσαι με |λογοκρισία|! :rtfm:

Η πιθανότητα του κάθε από τα παρακάτω:

α) Να αναγράφει τα πραγματικά χλμ
β) Να έχει συντηρηθεί σωστά / να μην έχει τρακάρει, κτλ

είναι σχεδόν μηδενική για το κάθε ενδεχόμενο ξεχωριστά. Αν τα βάλεις και τα δύο μαζί τείνει το 0. Είναι τόσο κοντά στο 0 που δεν ξέρω αν θέλεις να μπλέξεις... :rtfm:

Αν θέλεις να σε παντρευτεί σήμερα, δειξ'της αυτό. :whistlink: Το αστέρι θα σε κάνει θεό! :rtfm: :s_biggrin Τουλάχιστον εδώ ξέρουμε πως αυτά που γράφει η αγγελία είναι αυτά που ισχύουν. :s_wink

Giuseppe Busso έγραψε:Να αγοραστεί αμάξι με γνώμονα 15-20 ετών. Έτσι αξίζει το καινούριο.

Τώρα μιλάς σωστά! :thumbsup: Με γεια το Ignis! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
224v έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Καλα κι ενα παπακι ειναι ανετο για την πολη και παει παντου κι αυτο, δεν ειναι λογος να το προτιμήσει ομως
Το παπάκι έχει 4 πόρτες?, 4 θέσεις?, Κάνει 150.000 με μονο τα σέρβις του? Είναι παντός καιρού? Έχει κλιματιστικό?, Ραδιόφωνο, κουβαλάει βαλίτσες??

Οι περισσοτεροι που ειχαν επαφη με το μκ1 aygo ξερουν οτι με παπακι συγκρινεται παρα με αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Το καλό είναι ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του καινούριου αυτοκινήτου με γραμμάτια για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια.
Αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

πολυ πιο σωστη και ορθολογικη επιλογη το καινουριο, ειναι πολυ κοντα τα 7,5κ με τα 10-11κ,αφου η :inlove: δουλευει.
Στα 5-6 χρονια που θα παρεις εγγυηση με το καινουριο,με το παλιο θα εχεις αλλαξει 1-2 φορες ελαστικα,θα εχεις κανει ιμαντες,και πιθανον αμπραγιαζ(αυτα ειναι πανω απο 1000 ευρω).Μικραινει ακομα η ψαλιδα της διαφορας χρηματων,θα μπορουσε να φτασει ακομα και τα 1500 ευρω η διαφορα νεου με το παλιο σε βαθος 5ετιας,εαν εβρισκες ενα πινακιδωμενο με 10κ ευρω πχ
Στα 5-6 χρονια που θα ληξει η εγγυηση,θα εχεις ενα αυτοκινητο με 50-60-70κ χλμ,ενω το παλιο θα εχει 120-140κ ,και εκει αρχιζουν να ζητουν αρκετα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
224v έγραψε:

< Note >

Το παπάκι πάει στη Ποταμιά, το Aygo ?
Έχει κάνα τραγούδι αφιερωμένο για πάρτη του το Aygo ?
Όχι , άρα παπάκι > Aygo :thumbsup:

Ευκολάκι :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Το καλό είναι ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του καινούριου αυτοκινήτου με γραμμάτια για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια.

πολυ πιο σωστη και ορθολογικη επιλογη το καινουριο, ειναι πολυ κοντα τα 7,5κ με τα 10-11κ,αφου η :inlove: δουλευει.
Στα 5-6 χρονια που θα παρεις εγγυηση με το καινουριο,με το παλιο θα εχεις αλλαξει 1-2 φορες ελαστικα,θα εχεις κανει ιμαντες,και πιθανον αμπραγιαζ(αυτα ειναι πανω απο 1000 ευρω).Μικραινει ακομα η ψαλιδα της διαφορας χρηματων,θα μπορουσε να φτασει ακομα και τα 1500 ευρω η διαφορα νεου με το παλιο σε βαθος 5ετιας,εαν εβρισκες ενα πινακιδωμενο με 10κ ευρω πχ
Στα 5-6 χρονια που θα ληξει η εγγυηση,θα εχεις ενα αυτοκινητο με 50-60-70κ χλμ,ενω το παλιο θα εχει 120-140κ ,και εκει αρχιζουν να ζητουν αρκετα.

Μάλλον έχει ληφθεί εντελώς η απόφαση για καινούριο με δόσεις.
Και η χθεσινή βόλτα αλλά και όλων σας οι απόψεις, μόνο καλό έκαναν.
Γιατί επήλθε προβληματισμός με αυτά που είδαμε και τους τυχόν μπελάδες που μπορεί να μπλέξουμε.

Το Yaris είναι σχεδόν ακλόνητο φαβορί.
Τώρα κάνω αγώνα για τον 1.5 κινητήρα, αναφέρομαι σε βενζίνη πάντα.
Και έκδοση Active τουλάχιστον, ανεξαρτήτου κινητήρα, για να έχει μέσα Android/Apple συνδεσιμότητα.

Θέλω να κάνω βόλτα και από αντιπροσωπεία και να οδηγήσω το 1.5 βασικά.

Είδα και ένα review από τον trcoff, να έχω μια εικόνα

Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#646753 Σωστη αποφαση το καινουριο :thumbsup:
Ομως το 1,5 active βγαινει πανω απο 14K . Δεν κοιτας και καμια άλλη μαρκα σε καινουριο και με χαμηλο επιτοκιο ? Πχ η Ford δινει 1% . Οπως επισης παιζει να πεσουν προσφορες λογω κρισης στην αγορα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μάλλον έχει ληφθεί εντελώς η απόφαση για καινούριο με δόσεις.
Και η χθεσινή βόλτα αλλά και όλων σας οι απόψεις, μόνο καλό έκαναν.
Γιατί επήλθε προβληματισμός με αυτά που είδαμε και τους τυχόν μπελάδες που μπορεί να μπλέξουμε.

Το Yaris είναι σχεδόν ακλόνητο φαβορί.
Τώρα κάνω αγώνα για τον 1.5 κινητήρα, αναφέρομαι σε βενζίνη πάντα.
Και έκδοση Active τουλάχιστον, ανεξαρτήτου κινητήρα, για να έχει μέσα Android/Apple συνδεσιμότητα.

Θέλω να κάνω βόλτα και από αντιπροσωπεία και να οδηγήσω το 1.5 βασικά.

Είδα και ένα review από τον trcoff, να έχω μια εικόνα

Ας πω κι εγώ από την πλευρά μου (μιας και είχα άσχημες εντυπώσεις με μεταχειρισμένο)πως κάνετε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά το καινούριο καθώς μόνο θετικά έχει κατ εμε.Παντως αν παίρνει το budget θα πρότεινα να ρίξετε και μια ματια στα Swift , ignis στην gl+ που έχει οθόνη και καμερα οπισθοπορειας,που βγαίνουν και hybrid με τον 1.2 και είναι εξαιρετικά για πόλη αλλά πας ανετότατα και μια Θεσσαλονίκη αν χρειαστεί.όχι ότι με το Yaris δεν γίνονται αυτά ,αλλά σαν μια πολύ καλη εναλλακτική.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
manoliossss έγραψε:Ας πω κι εγώ από την πλευρά μου (μιας και είχα άσχημες εντυπώσεις με μεταχειρισμένο)πως κάνετε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά το καινούριο καθώς μόνο θετικά έχει κατ εμε.Παντως αν παίρνει το budget θα πρότεινα να ρίξετε και μια ματια στα Swift , ignis στην gl+ που έχει οθόνη και καμερα οπισθοπορειας,που βγαίνουν και hybrid με τον 1.2 και είναι εξαιρετικά για πόλη αλλά πας ανετότατα και μια Θεσσαλονίκη αν χρειαστεί.όχι ότι με το Yaris δεν γίνονται αυτά ,αλλά σαν μια πολύ καλη εναλλακτική.

< >

Τέτοια λέγε μου.

Άλεξ & Μανώλη, θα πάω από κοντά να δω τι τιμές παίζουν και το 1.0 και το 1.5.

Πάντως αμάξι για ταξίδι υπάρχει το δικό μου έχω κάνει 1200χλμ σε πηγαινέλα Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες.
Δεν θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο το Yaris.

Για αυτό και δεν θα αποκλείσω μονομιάς το 1000άρι, μιας και μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Και ο σκοπός του θα είναι αυτός του αμιγώς πόλης ΙΧ.

Την Μπούσαινα την κερδίζει μέσα έξω το Yaris. Δηλαδή γύρισε και μου είπε σκέψου ότι μου άρεσε το μέσα, ας μην είναι και τόσο γρήγορο όσο το Suzuki. Δικά της λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#646770 Πάντως στα λεφτά αυτά παίζουν πολύ ανώτερα αυτοκίνητα από το Yaris.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#646774 Το Yaris έχει τα σύγχρονα βοηθήματα που έχουν τα υπόλοιπα; Υποθέτω πως ποια τα έχει και αυτό, αλλά εννοείται να το τσεκάρετε, είναι μεγάλη βοήθεια για κάθε οδηγό. Το καινούριο μοντέλο είναι προ των πυλών, το ξέρετε φαντάζομαι; Εγώ θα περίμενα να βγει το καινούριο και είτε θα πήγαινα σε αυτό, είτε θα έψαχνα κάποιο Hybrid σε προσφορά. Μιλάμε για εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#646775 Το Yaris αλλάζει σύντομα συνεπώς θα θέλουν να διώξουν οχήματα. Το 1,5 θεωρώ θα διαχειρίζεται καλύτερα το βάρος του οχήματος με συνέπεια να χει ίσως και καλύτερη κατανάλωση.
Στο spritmonitor πάντως οι διαφορές στην κατανάλωση μεταξύ 1000ριου και 1500αρη είναι πολύ μικρές.

https://www.car.gr/16528994-toyota-yaris-active-1-5

Επίσης υπάρχουν Ibiza με φυσικό αέριο στα 14.000€. Έτσι κουβέντα να γίνεται.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Focusman91 έγραψε:Το Yaris αλλάζει σύντομα συνεπώς θα θέλουν να διώξουν οχήματα. Το 1,5 θεωρώ θα διαχειρίζεται καλύτερα το βάρος του οχήματος με συνέπεια να χει ίσως και καλύτερη κατανάλωση.
Στο spritmonitor πάντως οι διαφορές στην κατανάλωση μεταξύ 1000ριου και 1500αρη είναι πολύ μικρές.

https://www.car.gr/16528994-toyota-yaris-active-1-5

< Note 8 >

Μπορεί να αλλάζει και να γίνει σαν το ινδικό Micra :s_crazy :s_crazy

Πότε αλλάζει btw;