Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:ΗΦ πέτυχα ένα άλλο στις αγγελίες, το οποίο είναι 3πορτο αλλά με τα ίδια έξτρα που είδαμε και είναι από Ιταλία επίσης.

Το δίνει ιδιώτης. Δες λίγο εδώ όμως

Εικόνα
https://www.car.gr/28213306-toyota-yaris

Αυτό που είδαμε είναι το παρακάτω
https://www.car.gr/26628092-toyota-yari ... 9WnN2B5H4A

GB, κοίτα λίγο τα δύο πρώτα σερβις και ειδικότερα τις ημερομηνίες. Μου φαίνεται πως τα έχει γράψει ο ίδιος άνθρωπος, με το ίδιο στυλό. Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο;
Δεν λέω πως είμαι σίγουρος πως είναι πλαστό. Αλλά ΑΝΕΤΑ θα μπορούσε να είναι. Το συγκεκριμένο, εμένα μου κάνει για τέτοιο. Αν ο μαντράς έχει μπόλικα εισαγωγής, τα έχει αγοράσει πακέτο όλα μαζί από νοικιάρικα λογικά.
Εγώ θα ήμουν πολύ πολύ προσεκτικός με όλα αυτά.
Δεν το λέω για να σε ξενερώσω, αλλά για να σε προφυλάξω κι εσένα και την καλή σου. :s_howdy

Πάντως, προς υπεράσπισή τους, υπάρχει αντιπροσωπεία SCOTTI Toyota στο Livorno με δύο υποκαταστήματα:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#646646 Πολυ καψα για σερβις 30/12, 3κ χλμ κ 7 μηνες απο το προηγούμενο

< >
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 12 Μάιος 2020, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#646649 2 φορες του ειπα να μην κοιταει απο μαντρες και με προσπερασε σαν τον Σαμπα :lol:

Επισης το βιβλιο σερβις δεν γραφει τι εργασιες σερβις εγιναν. Μονο τα χλμ :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#646650 στις σφραιδες ενω φαινεται να ειναι ο ιδιος γραφικος χαρακτηρας,εχει διαφορετικες υπογραφες.
Κατι πρεπει να συμβαινει παντως με αυτα τα γιαρις.Εχω δει παρα πολλα με Ιταλικα αυτοκολλητα τογιοτα πισω που γραφουν τα'' 3 anni guaranzia'' ή κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:στις σφραιδες ενω φαινεται να ειναι ο ιδιος γραφικος χαρακτηρας,εχει διαφορετικες υπογραφες.

Αυτό το λες για καλό δηλαδή; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:
dimviii έγραψε:στις σφραιδες ενω φαινεται να ειναι ο ιδιος γραφικος χαρακτηρας,εχει διαφορετικες υπογραφες.

δεν ειπα ρε συ οτι ειναι καλο.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
alexandros.K έγραψε:Επισης το βιβλιο σερβις δεν γραφει τι εργασιες σερβις εγιναν. Μονο τα χλμ :hmmm:

Ετσι τα συμπληρωνουν τα toyota, χωρις αναλυτικες εργασίες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

δεν ειπα ρε συ οτι ειναι καλο.

Α, εντάξει τότε, συμφωνούμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#646657 Παίδες, καταρχάς ευχαριστώ όλους που βλέπετε λεπτομέρειες που δεν μπορώ να δω τόσες πολλές και να τις θυμάμαι ταυτόχρονα.
Πχ τα χειμερινά ελαστικά.

Μπορεί να μην εργάζομαι στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι ζέχνει μπόχα. Δεν ξέρω τι και πως και τι κάνει ο καθένας, αλλά εγώ πάω σε αυτούς βόλτα σαν να μην ξέρω τίποτα, βλέπω αυτά που πρέπει και σας μεταφέρω πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Φωτογραφίες δε, μιας και έχω κόλλημα, τραβάω πάντα. Γιατί βλέπω μετά πράγματα που δεν πρόσεξα ή πήρε το μάτι μου και δεν έδωσα σημασία.

Τα συζητάμε, τα αναλύουμε εξονυχιστικά. Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, θα περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Παίδες, καταρχάς ευχαριστώ όλους που βλέπετε λεπτομέρειες που δεν μπορώ να δω τόσες πολλές και να τις θυμάμαι ταυτόχρονα.
Πχ τα χειμερινά ελαστικά.

Μπορεί να μην εργάζομαι στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι ζέχνει μπόχα. Δεν ξέρω τι και πως και τι κάνει ο καθένας, αλλά εγώ πάω σε αυτούς βόλτα σαν να μην ξέρω τίποτα, βλέπω αυτά που πρέπει και σας μεταφέρω πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Φωτογραφίες δε, μιας και έχω κόλλημα, τραβάω πάντα. Γιατί βλέπω μετά πράγματα που δεν πρόσεξα ή πήρε το μάτι μου και δεν έδωσα σημασία.

Τα συζητάμε, τα αναλύουμε εξονυχιστικά. Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, θα περιμένουμε.

ετσι ακριβως.Δεν θελει βιασυνες,κοιτα και απο ιδιωτες.Και καλυτερο παζαρι θα παρουν,και τα χλμ εαν ειναι πρωτο χερι θα ειναι γνησια,και αν δεν ειναι ειναι ευκολο να τσεκαριστει.
Ειναι πιο μανουρα οι ιδιωτες στα ραντεβου,αλλα αξιζει ο κοπος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#646678 Και για να σας πως και λίγα ακόμη πράγματα, μετά από την τσάρκα και τους προβληματισμούς.

Φαίνεται να αποκλείστηκαν όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και να στοχεύουμε σε Yaris.
Το καλό είναι ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του καινούριου αυτοκινήτου με γραμμάτια για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια.
Αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πχ κάτι τέτοιο
https://www.car.gr/5697334-toyota-yaris ... cyjOK4sLRQ

Ας είναι και χωρίς οθόνες. Θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από τον κάθε "ύποπτο".

Να σας υπενθυμίσω ότι το 500ράκι που έχω αγοράστηκε καινούριο 15500 ευρώ το Μάη του 2008 και παραδόθηκε τον Σεπτέμβρη που έφτασε η παραγγελία Ελλάδα, το έχω ακόμη και έχει καμιά 80αριά χιλιάδες χλμ.
Οπότε τους ανέφερα τόσο αυτό το παράδειγμα, όσο και αυτό του Uno τους.
Να αγοραστεί αμάξι με γνώμονα 15-20 ετών. Έτσι αξίζει το καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#646682 :offtopic:
rocsta έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Επισης το βιβλιο σερβις δεν γραφει τι εργασιες σερβις εγιναν. Μονο τα χλμ :hmmm:

Τωρα που το λες κατι σαν να μου ερχεται στο μυαλο. Αλλά νομιζω εγραφαν ενα κωδικο που αντιστοιχεί στο σερβις? Εχει ο πατερας μου toyota , αλλά εχει χρονια να παει σε επισημο συνεργειο . Αν θυμηθω θα το κοιταξω απο περιεργεια
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#646685 το yaris έχει τυφλές γωνίες που το κάνουν δύσκολο στο παρκάρισμα χωρίς κάμερα και μπλιμπλίκια.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
alexandros.K έγραψε::offtopic:
rocsta έγραψε:

Τωρα που το λες κατι σαν να μου ερχεται στο μυαλο. Αλλά νομιζω εγραφαν ενα κωδικο που αντιστοιχεί στο σερβις? Εχει ο πατερας μου toyota , αλλά εχει χρονια να παει σε επισημο συνεργειο . Αν θυμηθω θα το κοιταξω απο περιεργεια

Ο "κωδικός" νομιζω πως είναι ο αριθμός εντολής εργασιών, που πολλες φορες παραλείπεται. Ούτε αυτό είναι παράξενο. Σε πολλούς επισκευαστές toyota μαλιστα, εχω δει οτι το πρότυπο της σφραφίδας τους δεν αναφέρει καν το πεδίο "κωδικός" παρά μόνο "ημερομηνία" και "χιλιόμετρα".

< >
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
Giuseppe Busso έγραψε:Το καλό είναι ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του καινούριου αυτοκινήτου με γραμμάτια για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια.
Αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πχ κάτι τέτοιο
https://www.car.gr/5697334-toyota-yaris ... cyjOK4sLRQ

Ας είναι και χωρίς οθόνες. Θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από τον κάθε "ύποπτο".

Σωστή σκέψη. Σε αυτή την περίπτωση δες και αυτά:
https://www.sfakianakis-epiloges.gr/use ... er=-change