junior gt έγραψε:elteo έγραψε:Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει στο πόθεν έσχες πως το 2018 προχώρησε στην αγορά 8 νέων διαμερισμάτων, αλλά και πως έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους 834.346,47ευρώ.
- την ίδια χρονιά μεγάλωσε ο κατάλογος των ακινήτων, που διαθέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αγόρασε 6 διαμερίσματα καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 239.500ευρώ. Πρόκειται για διαμερίσματα στην Αθήνα (70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ, 92τμ).
- παράλληλα, αγόρασε άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα εμβαδού 143,12τμ και 196,80τμ αντίστοιχα έναντι του συνολικού ποσού των 121.500ευρώ, τα οποία και μεταβίβασε ως γονική παροχή την ίδια χρονιά στα 2 παιδιά του.
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... is-to-2018
6 διαμερίσματα με 239 χιλιάρικα.
και άλλα 2 μικρά μωρέ με 121 χιλιάρικα.
μάλιστα.
Ναι και λοιπόν?
Τιποτα, τα μαζευει για οταν γινει επανσταση, να τα δωρισει στο κόμμα.
junior gt έγραψε:Α γιατί κάπου πήρε το μάτι μου τον Κίρτσο που δέκα χρόνια ευρωβουλευτής μία δραχμή δεν έδωσε για τα δάνεια του. Δεν λες τίποτα όμως...
Ο Παπαδημούλης σε πείραξε...
Τίποτα τίποτα συνεχίστε....
Κλασικος αριστερος, "εγω θα σου πω για τι πραγμα πρεπει να μιλας"
elteo έγραψε:Ο καθένας βλέπει αυτά που θέλει. Και δεν ισχύει μόνο για μένα. Συνέχισε τον αγώνα σου τώρα στα φορουμς.
Μ'αρέσει που μόνον η μία πλευρά "αγωνίζεται" η άλλη όχι.
Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως θα έπρεπε να εξοργιζόμαστε από το γεγονός πως οι πολιτικοί μας και κάνουν καριέρα στην πλάτη μας, και γίνονται πλούσιοι εξ αυτού; Ανεξαρτήτως κόμματος αυτό.
Ο Παπαδημούλης δεν θα έπρεπε να είναι καν είδηση. Δείτε πόσοι και πόσοι πλούτισαν ενώ πολιτεύτηκαν. Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους, αλλά εν τέλει δεν γίνεται αυτό.
Τουναντίον, προμοτάρεται η εταιρεία της συζύγου του πρωθυπουργού από τα ΜΜΕ και δεν τρέχει κάστανο, όλα πόπα.

Κατανοητό . μου τώρα?
Ίσα ίσα ο άνθρωπος κρατάει τον pluto του και καλύπτει τις φανταστικές ανάγκες® των παιδιών του στην Ελλάδα.
Σε αντίθεση με τη σκατούλα (αν θες διευκρινίσεις Garland με pm) που λέγεται Βελόπουλος του οποίου το κύριο επάγγελμα είναι πραματευτής για ιερά ματζούνια και στον ελεύθερο χρόνο του κάνει τον τηλεκήρυκα.
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... velopoylos
@elteo
όπως θα σου εξηγούσε και κάποιος άλλος χρήστης, το papadimuli αναγκάζεται®ΤΜ να λειτουργήσει καπιταλιστικά.
EDDIE_147 έγραψε:
Σε αντίθεση με τη σκατούλα (αν θες διευκρινίσεις Garland με pm) που λέγεται Βελόπουλος του οποίου το κύριο επάγγελμα είναι πραματευτής για ιερά ματζούνια και στον ελεύθερο χρόνο του κάνει τον τηλεκήρυκα.
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... velopoylos
Αλλο φρούτο ο Βελόπολος. 450k φανερά γιατί κρυφά θα είναι άλλα τόσα και βάλε από κήρυκας του telemarketing. Και όλα έξω έτσι? Πατριώτης!
Κάτι λάθος κάναμε στην ζωή μας σίγουρα.
junior gt έγραψε:drdino έγραψε:To δάνειο με τι εγγυήσεις το πήρε;
Με τα σπίτια του λογικά. Τόσα έχει...
Λέω εγώ τώρα...
θα τα εχει βαλει ηδη υποθηκη,εχει ηδη 1,3 εκατομμυρια χρεος απο δανεια.
Αναγκαστηκε να καταφυγει στην αδελφη του.

κατι αλλα αριστερα μουτρα στα τουιτερζ,λενε οτι πηρε το κομμα με 200 μυρια χρεος ,το πηγε Μοσχατο για λιγοτερα εξοδα,εδιωξε κοσμο απο υπαλληλους της νδ,και το χρεος εφθασε 300 μυρια.
Δεν τονε βλεπω να το εχει το θεμα με τα οικονομικουλια .
elteo έγραψε:Δεν είναι η ποσότητα. Ας πάρει και 30 σπίτια. Τυπικός αριστερός πολιτικός. Αγόρασε 6 ...6 ....6 διαμερίσματα με 239.000 ευρώ. Την εποχή που τα airbnb ήταν στα high τους μαζί με τις τιμές των ακινήτων. Και άλλα 2 διαμερίσματα 143 και 196 (!!!) τμ με 121.000 ευρώ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Οχι το ένα.
Κατανοητό . μου τώρα?
Εγώ μια χαρά κατανοώ. Εσύ κατανοείς πως ασχολούνται ΜΟΝΟΝ με τον Παπαδημούλη και όχι με τους υπόλοιπους;
Πού ακριβώς εγώ ξέπλυνα τον Παπαδημούλη μου λες;
Σε αυτό που αναφέρεις πάντως, κάνεις ένα βασικό λάθος: ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ακίνητα μεταβιβάζονται στην τιμή της αντικειμενικής και τα υπόλοιπα μαύρα. Άντε να πας 5% πάνω, για τα μάτια του κόσμου. Ειδικά στα καινούρια, δεν θα σου πουλήσει κανένας σε τιμή πάνω από την αντικειμενική. Γιατί δεν είναι μλκς: θα φαίνονται στην αντικειμενική και τα υπόλοιπα είναι μαύρα.
Τιιιιιιι; Έδωσε μαύρα ο Παπαδημούλης; Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως έδωσε μαύρα. Γιατί έτσι γίνονται ΟΛΕΣ οι αγοραπωλησίες των ακινήτων.
Άρα, κανείς δεν ξεπλένει την υποκρισία του Παπαδημούλη , όχι εγώ τουλάχιστον. Αλλά υποκρισία είναι ν'ασχολείσαι ΜΟΝΟΝ με αυτόν. Αυτό το κατάλαβες elteo μου, ή θέλεις παραπάνω εξηγήσεις;
Anonymous Founder έγραψε:elteo έγραψε:Ο καθένας βλέπει αυτά που θέλει. Και δεν ισχύει μόνο για μένα. Συνέχισε τον αγώνα σου τώρα στα φορουμς.
Μ'αρέσει που μόνον η μία πλευρά "αγωνίζεται" η άλλη όχι.![]()
Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως θα έπρεπε να εξοργιζόμαστε από το γεγονός πως οι πολιτικοί μας και κάνουν καριέρα στην πλάτη μας, και γίνονται πλούσιοι εξ αυτού; Ανεξαρτήτως κόμματος αυτό.
Ο Παπαδημούλης δεν θα έπρεπε να είναι καν είδηση. Δείτε πόσοι και πόσοι πλούτισαν ενώ πολιτεύτηκαν. Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους, αλλά εν τέλει δεν γίνεται αυτό.
Τουναντίον, προμοτάρεται η εταιρεία της συζύγου του πρωθυπουργού από τα ΜΜΕ και δεν τρέχει κάστανο, όλα πόπα.
Πολυ ενωτικο σε διαβαζα στην αρχη και ταράχτηκα, αλλα μετα ειδα το "ο Παπαδημουλης δεν επρεπε να ειναι ειδηση" και ηρθε η καρδια μου στη θεση της.
Να προτεινω κατι για δοκιμή: Αν γραψει ενας "δεξιουλης" μια πραγματικοτητα που δεν επιδεχεται παρερμηνεια, πχ αγορα 8 σπιτιων σε ενα χρόνο, να μετρησουμε ποσα nanosec θα περασουν μεχρι να πεταχτει ενας αριστερος να γραψει εκδοχες των "δεν πρεπει να κοιτας αυτον", "δεν ειπες για τους αλλους", και να αλλαζει το θεμα.
Τολμωντας ακομα περισσοτερο, θα ειχε πλακα αν ενας "δεξιουλης" εγραφε μια πραγματικοτητα, πχ 8 σπιτια και οι αριστεροι συμφωνουσαν οτι γραφει σωστα, χωρις φιοριτουρες.
Για το αλλο που αναρωτηθηκες, νομιζω ξερεις ηδη ποια πλευρα ειναι στρατευμενη.
Corto Maltese έγραψε:Όταν βρούμε ποια κουράδα βρωμάει λιγότερο, πείτε μας για να παραγγείλουμε.
Μπορειτε να κανετε το απλο.
Σταματατε να ασχολειστε με την πολιτικη και ζειτε την ζωη σας ελευθεροι χωρις κουραδες,ποθεν και τρεχα γυρευε.