Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κάτσε, φαντάζομαι δεν εννοούν την ινδική χαζομάρα, όχι; :lipsealed:

Για το Ινδικό μιλάμε και δεν έχω καταλάβει γιατί τόση λατρεία, το K12 πχ μου είχε αρέσει πολύ περισσότερο, ειδικά στο facelift.

Όχι ρε παιδιά, το συγκεκριμένο Micra θέλει να το ξεχάσει και η ίδια η Nissan! Εγώ μια φορά έχω μπει συνοδηγός και είχα απορήσει που είχαν αντικαταστήσει με δαύτο το προηγούμενο που ήταν μια χαρά αμαξάκι.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#646411 Προς Swift και εγώ θα πήγαινα, το micra το ινδικό το βρίσκω ανακόλουθο του καταπληκτικού μοντέλου 2003. Ένα τεστ που πέτυχα εδώ (https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-nissan-micra-12-facelift).

Το μοτέρ του είναι 3κύλινδρο, δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimviii έγραψε:Για μενα το μικρα ειναι κορυφαιο στην οδηγικη συμπεριφορα

Καλύτερο από το Fiesta;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#646421 δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο προβληματισμος σας με το μικρα που ειναι ΙΝΔΙΚΟ? :lol:
24κ χλμ, γραπτη εγγυηση προσφερει αυτος στο λινκ,αξιοπιστο,μεγαλο,ουτε 4 ετων,εντος μπατζετ,και δεν ειναι ταφος.
Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ρε σεις? να το συζητησουμε.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
funkyreverend έγραψε:Προς Swift και εγώ θα πήγαινα, το micra το ινδικό το βρίσκω ανακόλουθο του καταπληκτικού μοντέλου 2003. Ένα τεστ που πέτυχα εδώ (https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-nissan-micra-12-facelift).

Το μοτέρ του είναι 3κύλινδρο, δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο.

Swift δεν υπάρχει πλέον κανένα στο car σε αυτά τα λεφτά.
Αυτό που είχε βάλει ο g8777, ναι μεν το είδαμε χθες βράδυ, αλλά η αγγελία έχει διαγραφεί.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο προβληματισμος σας με το μικρα που ειναι ΙΝΔΙΚΟ? :lol:
24κ χλμ, γραπτη εγγυηση προσφερει αυτος στο λινκ,αξιοπιστο,μεγαλο,ουτε 4 ετων,εντος μπατζετ,και δεν ειναι ταφος.

Να κάνουμε ένα VS;

Toyota Aygo 1.0 που είναι A-seg
vs
Nissan Micra 1.2 B-segment
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
dimviii έγραψε:Για μενα το μικρα ειναι κορυφαιο στην οδηγικη συμπεριφορα

Καλύτερο από το Fiesta;

δεν το εχω οδηγησει το φιεστα.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
dimviii έγραψε:δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο προβληματισμος σας με το μικρα που ειναι ΙΝΔΙΚΟ? :lol:

Αυτό ακριβώς θα ρωτούσα κι εγώ. Και το i20 στην Τουρκία φτιάχνεται και είναι Η χαρά για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων. Μια χαρά είναι το Μίκρα γι αυτά που θέλει ο Μπούσσος. Και δεν υπάρχει Μίκρα vs Αygo. Το ένα είναι σοβαρό αυτοκινητάκι και το άλλο είναι καύκαλο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:

Να κάνουμε ένα VS;

Toyota Aygo 1.0 που είναι A-seg
vs
Nissan Micra 1.2 B-segment

Δεν υπαρχει συγκριση. Θα εχεις περισσοτερο "Τοyota" αν της αγορασεις ενα μπρελοκ για να εχει τα κλειδια του σπιτιου που θα αγορασετε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#646441 Συγνώμη πάντως, αν είναι να προτείνουμε το συγκεκριμένο Micra, γιατί όχι και το Dacia Sandero; Που είναι καλύτερο παντού νομίζω (εκτός από το όνομα) και το παίρνεις και τσάμπα (ακόμη και καινούριο).
Εγώ επιμένω πως δεν είναι καλές αγορές όλα αυτά που κοιτάζουν τα παιδιά, αντιλαμβάνομαι το budget, αλλά το μόνο που είναι αντικειμενικά καλό αμάξι είναι το Swift. Aygo, τρίδυμα, Panda, Micra, είναι από λίγο έως πολύ υποδυέστερα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#646448 Το πρόβλημα είναι το μπάτζετ. Με 7k θα πρέπει να κάνεις πολλές παραχωρήσεις σε ηλικία, χιλιόμετρα, κατάσταση, γιατί τα μεταχειρισμένα αυτής της κατηγορίας είναι πολύ υπερτιμημένα.
Με 2-3 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις πολύ ανώτερο αυτοκίνητο είτε καινούργιο πινακιδωμενο είτε ελαφρώς (πολύ ελαφρώς όμως, 1-2 ετών) μεταχειρισμένο, που δε θα ζητήσει τίποτα.
Πχ ο ίδιος ο Σφακιανάκης έχει μεταχειρισμένα Swift του '19 (από test drive πιθανότατα) με ελάχιστα χιλιόμετρα που τα δίνει 10.000, ενώ πωλούνται και δεκάδες Clio diesel του 17-18, από 8500 έως 9500.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Συγνώμη πάντως, αν είναι να προτείνουμε το συγκεκριμένο Micra, γιατί όχι και το Dacia Sandero; .

γιατι το μικρα θα ειναι απροβληματιστο.