Citroen C1
Toyota Aygo
georgetz έγραψε:Ο λόγος αποτυχίας του iQ είναι τελείως διαφορετικός απο την αξιοπιστία του, η οποία θεωρείται τουλάχιστον καλή
Και δεν είναι άλλος βέβαια απο το Smart, το εκτόπισμα του οποίου ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει.
georgetz έγραψε:Ο λόγος αποτυχίας του iQ είναι τελείως διαφορετικός απο την αξιοπιστία του, η οποία θεωρείται τουλάχιστον καλή
dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:Εγώ θα κοιτούσα και για κανένα τέτοιο:
https://www.car.gr/26053942-renault-twi ... s-in-touch
ουτε ο μαντρας ξερει οτι ειναι πισωμηχανο/πισωκινητο?![]()
ετσι απο περιεργεια εριξα μια ματια στο σαη της ρενω ελλαδας,δεν ειδα να αναφερουν πουθενα την μηχανικη διαταξη.
Anonymous Founder έγραψε:H αξιοπιστία του σασμάν δεν νομίζω πως θεωρούνταν καλή.

NickTG έγραψε:Εγώ θα κοιτούσα και για κανένα τέτοιο:
https://www.car.gr/26053942-renault-twi ... s-in-touch
mousatos έγραψε:το πούλ μούρ του οποίου ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει.
dimviii έγραψε:Μπουσε,επειδη εχω οδηγησει δεκαδες aygo και micra,στα ιδια χρηματα δεν κοιτας aygo.
To micra ειναι πραγματικο αυτοκινητο,θα μπορεις να πας ενα ταξιδακι σαν ανθρωπος,θα μπορεις να πας σμ χωρις να βαλεις τις σακουλες στο πισω καθισμα.
Στην οδηγικη συμπεριφορα ειναι αιωνες μπροστα.Για μενα το μικρα ειναι κορυφαιο στην οδηγικη συμπεριφορα,το κανεις οτι θελεις,ποτε αποτομες αντιδρασεις,απολυτα ελεγχομενα πισω μερος,χωρις εκπληξεις ακομα και με φρενα μεσα σε στροφη.
Επισης πολυ ευκολοοδηγητο(πιο ευκολοοδηγητο απο τα τριδυμα),και ανετο μεσα.
Επισης ειναι και οικονομικο,ισως οχι οσο το aygo,αλλα οχι μακρια του.

edmond έγραψε:Και δεν είναι άλλος βέβαια απο το Smart, το εκτόπισμα του οποίου ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει.
Anonymous Founder έγραψε:Κάτσε, φαντάζομαι δεν εννοούν την ινδική χαζομάρα, όχι;
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]