Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#645930 Η εμμονική συνήθεια να αναφέρεσαι με κάθε αφορμή που σχετίζεται με νεκρούς σε κάτι άρρωστο
είναι απείρως σημαντικότερο να ελεγχθεί. Αν κατάλαβες τι προσπαθώ να σου πω τόση ώρα.
Πάντως αν τώρα βγήκες στο δρόμο και δεν θεωρείς προσβλητικές τις εκφράσεις που χρησιμοποίησα(γιατί μας διαφημίζεις ότι δεν είσαι ομοφοβικός)
μην δοκιμάσεις να το τεστάρεις σε ΜΑΤατζή αυτό. Φιλική συμβουλή.

Για άτομο που πόσταρε βαζελίνες στο παλιό φόρουμ καλό είναι να ακολουθήσεις το ρητό με το σχοινί και το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#645958 Αυτό με τις πλατείες τι είναι τώρα; Επανάσταση;
Μήπως τελικά έπρεπε να είχαμε την κατάσταση που ζει η Ιταλία για να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται γύρω μας;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#645959 Εγώ βλέπω όλες τις πλατείες γεμάτες στην γειτονιά μου, γι αυτό λες; Παιδάκια, παιδιά, γονείς, παππούδες, κλπ, μιλάμε για λαό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#645966 Α, μόλις τελειώσουν από εκεί, μήπως να κατεβάσουν τα ΜΑΤ σε όλες τις πλατείες τότε; Δεν νομίζω να είναι μικρότερος ο κίνδυνος αλλού, ή όχι ;
Εγώ θα πρότεινα να κατεβάσουμε τα ΜΑΤ και στα σχολεία όταν ανοίξουν, λογικά περισσότερους θα έχουν εκεί μέσα να συγχρωτίζονται...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#645969 Θέλεις να σου στείλω φώτο από την πλατεία της γειτονιάς; Κάθε απόγευμα είναι καμιά 100στη άτομα, δεν είναι επικίνδυνο αυτό δηλαδή; Ποια η διαφορά με την Αγ. Παρασκευή; Στην Κυψέλη λιγότεροι ήταν και τους μπουζουριάσαν. Θέλουμε κι εμείς την προστασία της αστυνομίας, να δείρουν και τους δικούς μας γείτονες, δεν θα κινδυνεύουμε εμείς εξαιτίας των ανεύθυνων!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#645971 Ρε αδερφέ είπα εγώ ότι είμαι υπέρ των ΜΑΤ και της καταστολής στις πλατείες; Γιατί πρέπει να απαντάς πάντα με ειρωνείες;

Εγραψα ότι ο συνωστισμός στις πλατείες υπάρχει περίπτωση να μας πισωγυρίσει. Κρατάω μία επιφύλαξη λόγω καιρού.

Το ότι ακόμα χειρότερα κάποιοι το βλέπουν ως επανάσταση κατά της δικτατορίας του Κούλη :s_hang κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Αν θυμάσαι καλά τα ΜΑΤ δεν πήγαν εκεί από την αρχή. Πήγαν αστυνομικοί και προσπάθησαν να κάνουν αυτό που τους δόθηκε εντολή, να δώσουν συστάσεις να κρατούν αποστάσεις. Ούτε πρόστιμα είδα ούτε τίποτα. Τα ΜΑΤ πήγαν όταν οι μπαχαλάκηδες μπήκαν στο πάρτι. Σε αυτό που λες για τις άλλες πλατείες με το λαό μόνος σου απαντάς γιατί εκεί δεν υπήρξε η κρατική καταστολή των ΜΑΤ.

Ξέχωρα από όλα τα άλλα ΠΡΕΠΕΙ να σοβαρευτούμε ως λαός. Περηφανεύονται ότι είμαστε η χώρα που δεν έχει κρούσματα χάρη στο φιλότιμό μας αλλά αυτό δεν αφορά όλους όπως βλέπεις. Αν δεν είχε μπει καραντίνα οι μισοί έξω θα ήταν μην πω και παραπάνω.

Τέλος από μένα, δεν το συνεχίζω γιατί θα πάει πάλι στο κομματικό και θα μπούμε στη λούπα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#645972 Όταν αφήνει ελεύθερη την έξοδο από το σπίτι, κάπου θα παει ο κόσμος, στα πεζοδρόμια πλατείες κλπ αφού τα άλλα είναι κλειστά. Το να είναι άτομα στην πλατεία αν κρατάνε αποστάσεις δεν είναι κακό.
Το αν μερικοί βρήκαν ευκαιρία για κομματική γυμναστική τι να πω?.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ανοίξουν την εστίαση με κανόνες αποστάσεων, ο κόσμος θα πάει εκεί και όχι σε πλατείες

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#645977 πουθενά δεν έγραψα οτι δεν μπήκε με την αξία του. αυτό που θέλω να πω είναι οτι μερικοί έχουν περισσότερα προνόμια .
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:πουθενά δεν έγραψα οτι δεν μπήκε με την αξία του. αυτό που θέλω να πω είναι οτι μερικοί έχουν περισσότερα προνόμια .

Προνόμιο το να μπεις σε ένα (δωρεάν) πανεπιστήμιο και να συνεχίσεις με το (δωρεάν) διδακτορικό (για το οποίο συνήθως δουλεύεις κιόλας αρκετές ώρες, κάνοντας τις χαμαλοδουλειές των καθηγητών συν κάποια κωλοδουλειά σε κάποιο πρόγραμμα που ο καθηγητής βγάζει χιλιάρικα με τη σέσουλα κι εσύ ίσα ίσα ένα χαρτζιλίκι, αν είσαι τυχερός αυτό);;; :dizzy: Δεν ξέρω για τον corto συγκεκριμένα (ελπίζω να ήταν πιο τυχερός από αυτούς που γνώρισα εγώ), αλλά οι περισσότεροι διδακτορικοί τραβάνε πολύ κουπί... Για το προνόμιο μίας θέσης (όταν και αν την βρεις και αν βγει σχετική προκήρυξη και όπου βγει κενή θέση), που κάαααααποια στιγμή θα είναι μόνιμη (μέχρι τότε θα πρέπει να φυλάς και καμιά κατουρημένη ποδιά καθηγητή) και θα σου δίνει έναν σχετικά αξιοπρεπή μισθό.

Που ν' αρχίσουμε να μιλάμε δηλαδή για απόφοιτους LSE, Harvard ή γόνους με μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς ή και τα δύο... Ξέρω έναν πχ που με το που τελείωσε το μεταπτυχιακό του τον περίμενε θέση σε ιδιωτική τράπεζα με μισθό πολλών μηδενικών, μετά ακολούθησε την πολιτική άκουσα, αλλά είχε λάθος επώνυμο και τον χαντάκωσε αυτό... Μόνο πρωθυπουργός έφτασε... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#645992 Garland σου αναφέρω πολύ συγκεκριμένα ότι χρησιμοποιείς λανθασμένα/προσβλητικά το συγκεκριμένο θέμα και επιμένεις να μου πουλάς τρελιτσα περί σαβουάρ βιβρ το οποίο δεν εθιξα ποτέ.
Επίσης ξέχασες τον όρο μ***πανα που χρησιμοποιούσα για τους συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ --> αν θες αναλύουμε σε άλλο τοπικό γιατί είναι σποτ ον που λένε και στο χωριό μου.

On topic
https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/2426 ... i-germania

Δεκάδες συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων στη Γερμανία

Ξεφτιλισμενε Κούλη βγήκαν τα τάγματα εφόδου της φίλης σου της Μέρκελ και είπες να κάνεις το ίδιο.

Ξεcheapωτη παράταξη.
Και ντροπη.
Και θλίψη.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#646005 Η καταφυγή της πολιτείας αμέσως στα έσχατα μέτρα καταστολής(Ξύλο, χημικά, συλλήψεις) σε μαζώξεις μπυροποσίας
είναι ένα λάθος που πέρα από το ότι πολώνει την κοινωνία και τρέφει την αντίδραση στην καταστολή έχει μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγει σε άγριες καταστάσεις.
Είναι πασιφανής η αποτυχία των διοικούντων που "κλείδωσαν" με τη μία στην χειρότερη δυνατή ισορροπία, απλά κάτι
τέτοια δεν πρόκειται να συμμαζευτούν με "Πρωτοβουλία του ΠΘ" έτσι εύκολα.
Η επιλεκτική αντιμετώπιση(λινκ) και η σωρεία αναφορών αστυνομικής αμετροέπειας που βγαίνουν στην επιφάνεια απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
elteo έγραψε:Αυτό με τις πλατείες τι είναι τώρα; Επανάσταση;
Μήπως τελικά έπρεπε να είχαμε την κατάσταση που ζει η Ιταλία για να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται γύρω μας;

Καθε φορα που ο ελληνικος λαος ενωνεται για μια προσπαθεια,στο τελος μπαινουν οι αριστεροι και φερνουν διχασμο και πισωγυρισματα.
Στις επομενες εκλογες ομως παλι θα κλαινε.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Red Garland έγραψε:Η καταφυγή της πολιτείας αμέσως στα έσχατα μέτρα καταστολής(Ξύλο, χημικά, συλλήψεις) σε μαζώξεις μπυροποσίας
είναι ένα λάθος που πέρα από το ότι πολώνει την κοινωνία και τρέφει την αντίδραση στην καταστολή έχει μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγει σε άγριες καταστάσεις.
.

Απο οτι φανηκε η "κοινωνια" ειναι πιτσιρικαδες και μεγαλοι που δεν πηραν χαμπαρι γιατι μειναμε μεσα τοσο καιρο και δεν μπορουν να κρινουν μια κατασταση. Απλα καταλαβαν οτι "μας μαντρωσαν".

Γονιμο τοπιο για αγκιτατσια. Δεν πολωνετα απο μονη της η κοινωνια τοσο ευκολα.