sargus έγραψε:Ψήθηκα για Fauda από την κουβέντα εδώ μέσα. Να στε καλά guys! Βλέπω "the spy" τώρα (γ@μεί!) και ταιριάζει πολιτισμικογεωγραφικά (ή κάτι τέτοιο) να συνεχίσω με Fauda.
Breaking Bad/Sopranos τα έπη των επών! Όλα τα άλλα έπονται. Ναι, ακόμα και το μέγιστο "the wire".
Chernobyl ίσως το καλύτερο όλων αλλά με 5 μόνο επεισόδια είναι άδικο να μπαίνει στη ζυγαριά με τα άλλα καθώς θα μπορούσε να θεωρηθεί σα μια μεγάλη ταινία (σε 2 ας πούμε μέρη σαν το kill bill).
To Prison break έφερε όντως φρέσκο αέρα και ήταν φοβερό αλλά το όλον ήταν η πρώτη σαιζόν. Μετά απλά προσπαθούσαν να γεμίσουν επεισόδια για να βγούνε φράγκα. Ακόμα και έτσι, η 2η σαιζόν βλέπεται εύκολα (και με τη βοήθεια των απόνερων της πρώτης) αλλά οι επόμενες θέλουν προσπάθεια, επιμονή και άπλετο χρόνο αλλιώς δεν!
Υποθετω ξερεις οτι το homeland βασιζεται σε Ισραηλιτικο αντιστοιχο, δημιουργος του οποιου ειναι ο δημιουργος του Spy.


