Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Breaking Bad μετά ταινία El Camino και μετά σειρά Better call Saul.

Αλλιώς Homeland

Φιλε το Breaking Bad το ειπες επειδη ξερεις τι ψαχνει περιππου ο Dodger? Ή ειναι το πρωτο που σου ερχεται στο μυαλο γενικα?

Εμενα παντως αν ειναι να επιλεξω ενα, αυτο ειναι το πρωτο που σκεφτομαι!

Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Πρέπει να το δει κάποιος. Αν έχεις δει Prison Break και Breaking Bad, έχεις δει τις 2 καλύτερες σειρές όλων των εποχών κατά γενική ομολογία.

Prison break?Αντε οι πρωτες 2 σεζον ναι.Μετά ο κατηφορος δεν έχει σταματημό.

+1

Ξεκινησε καλα αλλα μετα το κουρασε πολυ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#645863 Το ακριβώς αντίθετο με το breaking bad..
Ο πρώτος κύκλος αδιάφορος, μετά οκ κάτι έγινε, έχω δει πολύ ωραιότερες σειρές όμως..

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:Το ακριβώς αντίθετο με το breaking bad..
Ο πρώτος κύκλος αδιάφορος, μετά οκ κάτι έγινε, έχω δει πολύ ωραιότερες σειρές όμως..

.

Για αυτό μην ζητάτε να σας προτείνουν σειρές. Για το παραπάνω σχόλιο. Δείτε μόνοι σας και αποφασίστε. Μέσα στο ίντερνετ ζείτε.

ΥΓ. Μιλάμε για μία σειρά που την βαθμολογεί το κοινό με 9,5 στο https://www.imdb.com/title/tt0903747/
Άβαταρ μέλους
By JBT
#645869 Συμφωνώ με γιανικ

Μια μαλακιά και μισή με άπειρα υπονοούμενα και υποσυνείδητα μηνύματα μέσα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese

To BB είχε την τύχη, πρόνοια όπως θέλετε πείτε το να έχει καλές τελευταίες σεζόν. Αν βλέπαμε στο τέλος σεζόν όπως οι δύο πρώτες τώρα όλοι θα έκραζαν.

Έχει φάει θάψιμο το game of thrones με 7 σεζόν επικές και μια όγδοη άρτια σε κάθε επίπεδο απλά η πλοκή δεν ήταν αυτή που θέλανε οι πολλοί.
Άβαταρ μέλους
By gianik
elteo έγραψε:

.

Για αυτό μην ζητάτε να σας προτείνουν σειρές. Για το παραπάνω σχόλιο. Δείτε μόνοι σας και αποφασίστε. Μέσα στο ίντερνετ ζείτε.

ΥΓ. Μιλάμε για μία σειρά που την βαθμολογεί το κοινό με 9,5 στο https://www.imdb.com/title/tt0903747/

Το να σου προτείνει κάτι κάποιος δεν είναι κακό, όπως επίσης δεν γινεται να αρέσουν όλα σε όλους...

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:
elteo έγραψε:

.

Το να σου προτείνει κάτι κάποιος δεν είναι κακό, όπως επίσης δεν γινεται να αρέσουν όλα σε όλους...

.

Στον καθένα αρέσουν διαφορετικά πράγματα όμως. Πολλές φορές κάποιος έγραψε για μία σειρά εδώ μέσα ότι είναι φόλα και όταν την είδα μου άρεσε πολύ. Και το αντίθετο. Δεν έχει νόημα να προτείνεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
elteo έγραψε:

.

9.5 και μαλιστα με 1.3 μυρια κουκια :s_yes

Γιατι παιζουν κι αλλες σειρες με καλες βαθμολογιες, αλλα με μερικες χιλιαδες ψηφους, απλα επειδη ετυχε να ταιριαζουν απολυτα στο γουστο μικρης μεριδας τηλεθεατων.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#645879 To BB το είδα μετά από πολλά χρόνια. Μου το είχαν προτείνει κάποια στιγμή, αλλά εγώ δεν το ήξερα καν.
Έλεγα το Prison Break ως κορυφαίο. Και είναι για μένα.

Να πω ότι ας μην ξεχνάμε και τη σημαίνει σειρά. Σειρά είναι γενικά κάτι που θα τραβήξει, αλλιώς κάτσε δες μια ταινιούλα.
Είναι λογικό ακόμη και μια σειρά top-class, όπως το ΒΒ, κατ'εμέ η κορυφαία σειρά, να κάνει κοιλιά.
Αλλά τι πάει να πει κοιλιά;
Στη συγκεκριμένη σειρά, πολλά επεισόδια, ήταν preload για ό,τι είδαμε στον 5ο και τελευταίο κύκλο.

Μια σειρά θα την κρίνεις για το όλο της. Για την ιδέα, το σενάριο, την ηθοποιία, την πλοκή, κλπ. Θα την κρίνεις ακόμη και για την αποδοχή αλλά και την εποχή που βγήκε.
Μπορεί να ακούγεται mainstream αλλά ο George Prix δείτε τι είπε. Είπε πόσα κουκιά έπεσαν για το 9.5 του ΒΒ στο imdb.

Lost το είχα ξεκινήσει. 5-6 επεισόδια είχα δει σίγουρα. Δεν ήθελα να συνεχίσω. Δεν μου άρεσε.
GOT έχω δει πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό επεισοδίων. Δεν είναι του γούστου μου τα φαντασίας.

Τέλος, δεν ξέρω αν μπορώ να πω μια προσωπική επιλογή. Ανέφερα το BB & PB ως κατά κοινή ομολογία κορυφαίες.
Για μένα η καλύτερη σειρά όλων των εποχών με βαθμολογία 10 με τόνο, είναι το Chernobyl και ας είναι μόνο 5 επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Andreasdik έγραψε:
gianik έγραψε:Fauda..

Τελείωσα και την 3η σεζόν!
Καλύτερη και από τις προηγούμενες!
Πάει κ για 4η σεζόν εμαθα... Νταξει καταπληκτική σειρά, είχα φάει όλα μου τα νύχια .. Έχει μέσα κ τα αραβικά που όσο να ναι είναι καθηλωτικα.
Λατρεμένος φυσικά ο αρχηγός που αναλάμβανε τις ανακρίσεις...

.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#645888 Ο Γκάμπι και εμένα μου αρέσει, όπως και ο Ντορον, που λέμε με τη γυναίκα μου ότι είναι ο μόνος αδύνατος που φαίνεται χοντρός :lol:

Τα αραβικά είναι όντως καθηλωτικά και καθηλωτικές είναι και οι γυναικείες παρουσίες, οι οποίες κάθε σεζόν ομορφαίνουν...
Και οι Ισραηλινές αλλά και οι Αραβίδες, που όταν βγάζουν τις μαντήλες μένεις με το στόμα ανοικτό...

Μακάρι να βγει και τέταρτη σεζόν!
Άβαταρ μέλους
By sargus
#645905 Ψήθηκα για Fauda από την κουβέντα εδώ μέσα. Να στε καλά guys! Βλέπω "the spy" τώρα (γ@μεί!) και ταιριάζει πολιτισμικογεωγραφικά (ή κάτι τέτοιο) να συνεχίσω με Fauda.
Breaking Bad/Sopranos τα έπη των επών! Όλα τα άλλα έπονται. Ναι, ακόμα και το μέγιστο "the wire".
Chernobyl ίσως το καλύτερο όλων αλλά με 5 μόνο επεισόδια είναι άδικο να μπαίνει στη ζυγαριά με τα άλλα καθώς θα μπορούσε να θεωρηθεί σα μια μεγάλη ταινία (σε 2 ας πούμε μέρη σαν το kill bill).
To Prison break έφερε όντως φρέσκο αέρα και ήταν φοβερό αλλά το όλον ήταν η πρώτη σαιζόν. Μετά απλά προσπαθούσαν να γεμίσουν επεισόδια για να βγούνε φράγκα. Ακόμα και έτσι, η 2η σαιζόν βλέπεται εύκολα (και με τη βοήθεια των απόνερων της πρώτης) αλλά οι επόμενες θέλουν προσπάθεια, επιμονή και άπλετο χρόνο αλλιώς δεν!
Άβαταρ μέλους
By g8777
JarnoT έγραψε: Για να μην πούμε για την μητέρα όλων, το Lost, που μέχρι την απεργία των σεναριογράφων που τους κλώτσησε στο κεφάλι, είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο σύμπαν, με σπέσιαλ εκπομπές, με podcast πριν την ώρα τους, με ολόκληρη LOSTpedia και ανελέητο εβδομαδιαίο διάβασμα στις ιστορικές παραπομπές μετά από κάθε επεισόδιο, κλπ, κλπ.

ΑΜΗΝ. :s_howdy

Υπαρχει τηλεοραση πριν και μετα το Lost. Tοσο απλα.