Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#645566 Προσδεθειτε.... Για ακόμα μια φορά θα μας σώσουν. Τόση καλοσύνη εγώ δεν έχω δει σε ανθρώπους πότε στην ζωή μου.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#645577 αν ειχε μια σταλια μυαλο θα την κοπαναγε τωρα νικητης και τροπαιουχος , εξ αλλου το μητσοτακεικο εχει φαει χρημα για 15 γενιες και λιγες λεω , αντιστοιχα βεβαια ο συριζα ,γιατι πρεπει νασαι μαλακας για να θες την καυτη πατατα .και ακομα δεν εχω δει τον πατριωτη πολιτικο που θα βγαλει την χωρα απ την κριση και θα ιδιοτευσει .
Αρα;
Τα λεφτα ειναι πολλα και γλυκα οταν ερχονται ακοπα απ τους |λογοκρισία| ακομα και εν μεσω πολεμου αυτοι θα τα παιρνουν
ακομα και ο πρωτος σε γυφτομαχαλα ειναι πιο πλουσιος και απολαμβανει προνομια .
και το αλλο μην γελασετε πιστευουν οτι ο κοσμος τους αγαπαει και οτι αυτοι ειναι κατι αλλο ωραιο και ανωτερο και η πλακα ειναι οτι ειναι αληθεια οπου να γυρισεις το κεφαλι σου θα δεις |λογοκρισία| υπηκοους που θελουν πατερουλη που να τους αγαπαει
καποιοι αλλοι το εχουν παει σε αλλο επιπεδο δε , αντικατεστησαν την θρησκεια με το κομμα .
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
otso έγραψε:γιατι πρεπει νασαι μαλακας για να θες την καυτη πατατα...

Χεχ, κι αν έχουμε δει τέτοιους στη μικρή ζωή μας.
Την καυτή πατάτα ουδείς εμίσησε, γράφ'το για επανάληψη μαθήσεως.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#645605 Ρε ότσο, έφαγε χρήμα ο σύριζα 15 γενιές; Κι άλλοι ψήφισαν νουδου στα γεράματα (η μάνα του Μπουλά φερ'ειπείν), εσύ το έχεις τελικιάσει. :lol: Θέλω να δω του χρόνου αν θα είσαι κοψοχέρης ή θα το παίζεις τρελίτσα σαν τον Έντι που ποτέ δεν ψήφισε Καραμανλή και τον Χάι-Φάιβ με τον ποπολάρο που δεν ψήφισαν σύριζα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By otso
#645631 λεω εγω οτι εφαγε ο συριζα που τρωει χρονια τωρα αναλογικα οπως μοιραζοταν η πιτα ; αν και δεν μπορω βεβαια να ταυτιστω με τσακαλωτο βαρουφακη παπαδημουλη σταθακη κατρουγκαλος κοκκαλης ,πολακης , τσιπρα και τους αλλους βιοπαλαιστες .
Εγω στην ηλικια μου να πιστευω τον καθε βρωμιαρη οτι θελει το καλο μου και να τον ψηφιζω , εχεις καψει φλαντζα και μαλιστα κοκκινη φλαντζοκολα .
Κι επειδη στην ελλαδα ζουμε για ναχουμε και καλο ρωτημα μιας και μεγαλα παιδια ειμαστε , εσυ ποια κατουρημενη ποδια φυλησες και βρισκεσαι εκει που εισαι και νοιωθεις σιγουρος στο κρατικο βυζι; κουκουεδικη;η δεξια;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#645641 Ότσο εγώ δεν φιλάω κατουρημένες ποδιές, οι άλλοι φιλάνε τη δικιά μου. You think that I am in danger otso, I am the danger. I am the one who knocks.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#645643 Kύλησε ο dangerous και βρηκε το παπάκι.

Σε άλλα νέα
https://www.anoixtoparathyro.gr/%cf%8c% ... %ad%ce%bf/

Όταν βλέπεις τα ΜΑΤ να επιτίθενται σε παιδιά που πίνουν μπύρες στην πλατεία, αφού προηγουμένως τους είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να ανοίξουν τα σχολεία, αφού προηγουμένως υμνολόγησαν και λιβάνισαν τον σωτήρα «Μωυσή» που έσωσε την Ελλάδα και επομένως η χώρα «νικάει», τότε να ξέρεις ότι η πολιτικοποίηση της πανδημίας προοιωνίζεται μεγάλο κακό για τον τόπο.

Ξεφτιλισμένη παράταξη.
Ούτε τα παιδιά δεν σεβάστηκαν.

Και λιβάνισαν και τον ιεροψάλτη.

Αηδία και θλίψη.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#645819 Ενδιαφερουσα ακτινογραφια, για να μην πουμε ξεβρακωμα. Οτι γινεται εδω τοσο καιρο, σε συμπτυξη.

https://www.athensvoice.gr/politics/645552_neo-sti-marfin-katathesi-stefanoy-stis-930-pm

Αφού τους τρεις στη Μαρφίν δεν τους έκαψαν οι εξάδελφοι μπάχαλοι αλλά η τράπεζα, γιατί καταθέτεις στεφάνι;
Άβαταρ μέλους
By italakias
Corto Maltese έγραψε:Ότσο εγώ δεν φιλάω κατουρημένες ποδιές, οι άλλοι φιλάνε τη δικιά μου. You think that I am in danger otso, I am the danger. I am the one who knocks.

Τιποτα δεν εισαι,απλα αλλος ενας βολεμενος του συστηματος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#645843 Αν δεν ήσουν τόσο άχρηστος μπορεί να είχες βολεύει και συ. Η μόνιμη καραμέλα των ανίκανων
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#645851 Τι εννοείς να τρυπώσει; Του χάρισαν ένα PhD και τον έβαλαν στο πανεπιστήμιο του θείου του; Σκέφτεστε πριν γράψετε; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#645852 Έλα ρε Άλεξ που απαντάς στον κάθε άεργο αδικημένο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
trident1971 έγραψε:Ενδιαφερουσα ακτινογραφια, για να μην πουμε ξεβρακωμα. Οτι γινεται εδω τοσο καιρο, σε συμπτυξη.

https://www.athensvoice.gr/politics/645552_neo-sti-marfin-katathesi-stefanoy-stis-930-pm

Αφού τους τρεις στη Μαρφίν δεν τους έκαψαν οι εξάδελφοι μπάχαλοι αλλά η τράπεζα, γιατί καταθέτεις στεφάνι;

Μέσα σε αυτό τον οχετό μπουρδολογίας από τους προπαγανδιστές του ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΤΣΑ,
δείξε μας βρε trident πού αναφέρεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΧΕΣΕ στον τάφο αυτών που τάχα τιμά
σήμερα με μια πλάκα. Γιατί αν δεν ήταν ο Μπογιόπουλος να τους πετσοκόψει και να τους φορμάρει
την υποκρισία στον ορθό τους, τον Ιούνιο θα τρέχανε τις οικογένειες των θυμάτων στο ΣτΕ να να ζητήσουν αναίρεση της αποζημίωσης.

Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο, ως ελάχιστο δείγμα ηθικής υποχρέωσης, θα παραιτηθεί από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

^μάθετε πώς γίνονται οι δουλειές οι παστρικές.
Σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη και μετά είναι είδηση ότι την επιστρέφεις με πρωτοβουλία σου. :s_sarcastic