Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#6437 Eγκρίνω 5.5'' οθόνη :s_cool σχεδιαστικά πάλι δε μου άρεσε, προτιμώ γωνίες και όχι καμπύλες ενώ η τιμή και πάλι στο θεό χωρίς προφανή λόγο, αλλά αφού πουλάει καλά κάνουν και το υπερτιμολογούν. Ας κρίνει ο καθένας το τι και το πως. Ποιοτικά το κόβω και πάλι καλό.
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#6451 Πω πω μια κινηταραααααα

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Mark
manosky έγραψε:Επειδή έκανε τέτοιο δώρο ή επειδή ήταν το 5s;

Καλά το ότι πήρε τέτοιο δώρο δε με απασχολεί. Το ότι το πήρε λίγο πριν βγει το καινούριο που πιθανώς σε αυτά τα χρήματα κοντά μπορούσε να το πάρει μου φαίνεται μέγιστη βλακεία...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#6462 Η φάση παίδες είναι: έχεις? παίρνεις. Δεν έχεις? Πας στο android topic και συζητάς για xiaomi.

ΥΓ: Ο ρεαλισμός δεν έχει καμία σχέση με την υποτίμηση, για να προλάβω κάποιους.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Giuseppe Busso έγραψε:Η φάση παίδες είναι: έχεις? παίρνεις. Δεν έχεις? Πας στο android topic και συζητάς για xiaomi.

Καλά δεν είναι μόνο θέμα έχεις δεν έχεις..

Ειδικά στην Ελλάδα αυτοί που ΔΕΝ έχουν συχνά έχουν και iPhone
Άβαταρ μέλους
By GTS
#6475 Το 4.7 δεν νομιζω οτι αξιζει, το 5.5 ισως αν καθεται καλα στο χερι (να το δουμε απο κοντα). Το ρολοι ειναι must για μενα γιατι δεν εχω BT στο αμαξι και θελω να βλεπω τι ερχεται στο τηλεφωνο. Ομως διαθεσιμοτητα 2015, μεχρι τοτε...παντως $349 τρωγεται...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
JasonLouk έγραψε:
popolaros έγραψε:εγω σου ειπα να σκεφτεις , να αναλυσεις τα δεδομενα και μετα να κανεις ποστ. μην τα περιμενεις ολα ετοιμα. ασε τα edit mod για λιγο και σκεψου.

http://www.gsmarena.com/apple_officiall ... s-9596.php
http://www.gsmarena.com/apple_unveils_a ... s-9595.php

Και τι βλέπουμε? Κλασσική Apple. Τα καινούργια είναι χχ% καλύτερα απο τα προηγούμενα μοντέλα.
Κάθε ανακοίνωση της είναι γεμάτη ποσοστά.
Η είδηση ειναι ότι επιτέλους ανέβασαν τις ίντσες σε αποδεκτό μέγεθος.

Η τιμή είναι γελοία.- ΑΛΛΑ αν κάποιος μπορει και τα διαθέσει μπράβο του και θα του πω μεγειά!
Χωρις όμως να θεωρώ ότι έκανε τρομερή αγορά.
Απο την στιγμή όμως που κυκλοφορεί G3 στα μισά λεφτα και π.χ Xiaomi mi3 στα 200ish ευρώ
δεν βλέπω το λόγο να προτιμηθεί ένα. Αυτά ειναι τα δεδομένα μου.

Δέχομαι την πάντα καλή κατασκευή των iphone,τα update ακόμα και στα παλιά αλλά μέχρι εκει.
Έχω αναφέρει και πολλές φορές οτι θέλω να δοκιμάσω το iOS (το λογισμικό καθεαυτό) αρα εντελώς hater δεν με λες.
Η τιμολογιακή της πολιτική ήταν και θα συνεχίσει να είναι over the top.

ΥΓ 1 αν ψήνεσαι τόσο πολύ για το plus να σε βοηθήσω ,αν θέλεις, αγοράζοντας το G2 (αν θυμάμαι καλά) που έχεις. :s_smile
ΥΓ 2 τα περί edit mod,το σκέψου τα αφήνω ασχολίαστα

Όλα φιλικά.

@kostis20

Ναι με 2 χρόνια συμβόλαιο σε αμερικάνικο πάροχο είναι .

κατι πηγες να κανεις αλλα τα σκατωσες στην πορεια. δεν πειραζει. αρκει η προσπαθεια. παμε λοιπον.

ας παρουμε σαν ενδεικτικό παράδειγμα αυτα τα δυο :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6294

επειδη και τα δυο θεωρουνται high end και επειδη εχουν πλεον 5.5αρες οθονες.

1ο λαθος που εκανες : προσπαθεις να συγκρινεις κινητο το οποιο ΜΟΛΙΣ παει να βγει στην αγορα με ενα αλλο το οποιο βρισκεται ηδη 1-2 μηνες (οτι αυτο σημαινει τιμολογιακα για το 2ο κατα βαση).

δλδ.

Εικόνα

συμφωνα με αυτο η τιμη του G3 (16αρι ε;) στο λανσαρισμα του ηταν περι τα 550 ευρω (το οποιο δεν εινια ακριβως σωστο σαν μετρηση γιατι μιλαμε για απειρους retailers ο οποιος , καθε ενας απο αυτους πουλαει οσο νομιζει αυτος) αρα εν τελει ας το ορισουμε πιστευω καλυτερα στα 600 ευρω.
αν πιστεψουμε το παραπανω screenshot με τις τιμες του iphone 6, μιλαμε για 950 δολαρια δλδ 735 ευρω.
ΑΡΑ εγω θα στο βαλω χοντρικα 150 ευρω πανω απο το G3 (το οποιο ειπαμε οτι ειναι απλα ενα παραδειγμα).

2o λαθος (βασίζεται πανω στο 1ο) : αναφερεις οτι η τιμη ειναι γελοια.

για να δουμε με 150 + ευρω τι παραπανω αγοραζεις σε σχεση με το G3.

καλύτερο frame με διαφορα, σωστα;
καλυτερη οθονη (glass) με διαφορα , σωστα;
καλυτερη οθονη (display) με διαφορα, σωστα; (και μην μου αναφερεις τα Pixel γιατι θα ξερασω)
καλυτερη φωτογραφικη με διαφορα, σωστα;
επεξερταστη ειδικα σχεδιασμενο για το εν λογω λογισμικο συν οτι ειναι και 64 bit.
εφαρμογες πολύ καλύτερα γραμμενες απο android. υπερθερμανσεις / κολληματα και σια, αγνωστες λεξεις;
καλύτερη και μακροχρονια υποστηριξη λογισμικου.

επισης, θα πρεπει να βαλεις στην συναρτηση σου αλλα δυο πραγματα :

- το προιον δεν απευθυνεται στον ελληνα αλλα σε σοβαρες χωρες του εξωτερικου. για παραδειγμα, ο αγγλος θα αγορασει το Iphone με 2 χρονια contract (unlimited calls / txt / data) με 35 - 40 λιρες το μηνα. ΨΙΧΟΥΛΑ.
- το G3 συμφωνα παντα με το παραπανω γραφημα εχασε περι τα 100 ευρω μεσα σε δυο μηνες. ελα και πες μου σε δυο μηνες ποσα χρηματα θα χασει το Iphone ή για να στο θεσω καλύτερα;
του χρονου τετοια μέρα αναλογίσου πόσα χρήματα θα έχει χασει το G3 και ποσα θα εχει χασει το Iphone. ΑΡΑ, αυτα που θα δωσεις τωρα, εν τελη θα τα παρεις πισω.

αυτοκίνητα υπαρχουν και με 9.000 ευρω, υπαρχουν και με 900.000 ευρω. και τα δυο εχουν 4 ροδες και σε πανε απο ενα σημειο Α σε ενα σημειο Β. ο τροπος αλλαζει.

τελος, η apple μπορει και χρεωνει ισως και λιγο παραπανω τα προιοντα της γιατι ΜΠΟΡΕΙ και αυτο λεγεται μαγκια την οποια μαγκια ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπορουν να το κανουν σε παγκοσμια κλιμακα.
Τελευταία επεξεργασία από popolaros και 09 Σεπ 2014, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
popolaros έγραψε:καλύτερο frame με διαφορα, σωστα;
καλυτερη οθονη (glass) με διαφορα , σωστα; ίδωμεν επί του πρακτέου
καλυτερη οθονη (display) με διαφορα, σωστα; (και μην μου αναφερεις τα Pixel γιατι θα ξερασω) με διαφορά κιόλας;
καλυτερη φωτογραφικη με διαφορα, σωστα;
επεξερταστη ειδικα σχεδιασμενο για το εν λογω λογισμικο συν οτι ειναι και 64 bit.
εφαρμογες πολύ καλύτερα γραμμενες απο android. υπερθερμανσεις / κολληματα και σια, αγνωστες λεξεις;
καλύτερη και μακροχρονια υποστηριξη λογισμικου.μια χαρά κιλλήματα και υπερθερμάνσεις υπάρχουν σε προηγούμενα iphone, για το 6 θα δείξει

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#6490 Το ρολόι τους πάντως, αν και βρίσκω τα smartwatch, παντελώς άχρηστα είναι όντως η καλύτερη υλοποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#6494 το ζαφειρι ειναι καλυτερο / πιο ποιοτικο απο gorilla glass

η αποτύπωση χρωματων και η φωτεινοτητα που ειχαν τα Iphone δεν τα ειχε κανενα κινητο. στο 6 αναφερουν και LED. οποτε, ναι με διαφορα.

ποτε δεν εχω ακουσει κρασαρισματα / κολληματα / υπερθερμανσεις. αν οντως υπαρχουν τοτε φυσικα το αποδεχομαι.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:Η φάση παίδες είναι: έχεις? παίρνεις. Δεν έχεις? Πας στο android topic και συζητάς για xiaomi.

Προφανώς και όχι. Ακόμα και όταν είχα δεν πήρα γιατί απλά δεν μου έκανε.
Το γεγονός πως στο ενδιάμεσο γλίτωσα και κάμποσα λεφτά λόγω αυτού είναι διαφορετικό θέμα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
popolaros έγραψε:το ζαφειρι ειναι καλυτερο / πιο ποιοτικο απο gorilla glass

η αποτύπωση χρωματων και η φωτεινοτητα που ειχαν τα Iphone δεν τα ειχε κανενα κινητο. στο 6 αναφερουν και LED. οποτε, ναι με διαφορα.

ποτε δεν εχω ακουσει κρασαρισματα / κολληματα / υπερθερμανσεις. αν οντως υπαρχουν τοτε φυσικα το αποδεχομαι.

Κολληματα σπανια, υπερθερμανσεις υπαρχουν ομως (αγνωστο γιατι, αλλα τωρα θα μπορεις να δεις που καταναλωνεται η μπαταρια οποτε ισως μπορουμε να βρουμε γιατι). Το δικο μου 5αρι γενικα ζεσταινεται στο 3G browsing και υπερθερμενεται χωρις προφανη λογο μια φορα στους 2 μηνες περιπου ή και λιγο πιο συχνα.

Η οθονη του HTC M8 ειναι πολυ κοντα σε ποιοτητα σε αυτη των μηλοφωνων αλλα η καμερα απεχει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

Το ζαφειρι σίγουρα είναι καλύτερο όπως το ξέρουμε στα ρολόγια τόσα χρόνια

Μάλιστα θα ξαναπώ ότι όταν πριν κάμποσα χρόνια ρωταγα γιατί δεν υπάρχει ζαφειρι σε touch μου λέγατε ότι δε θα είναι αγωγιμο

Όμως μένει να το δούμε στη πράξη το πόσο γερό πραγματικά είναι
Άβαταρ μέλους
By popolaros
GTS έγραψε:

Κολληματα σπανια, υπερθερμανσεις υπαρχουν ομως (αγνωστο γιατι, αλλα τωρα θα μπορεις να δεις που καταναλωνεται η μπαταρια οποτε ισως μπορουμε να βρουμε γιατι). Το δικο μου 5αρι γενικα ζεσταινεται στο 3G browsing και υπερθερμενεται χωρις προφανη λογο μια φορα στους 2 μηνες περιπου ή και λιγο πιο συχνα.

Η οθονη του HTC M8 ειναι πολυ κοντα σε ποιοτητα σε αυτη των μηλοφωνων αλλα η καμερα απεχει.

το 5 και το 5s ηταν epic fails. καμια σχεση με το Impact που ειχε κανει το 4.

με το 6 δειχνει η apple να μπαινει σε πολυ σοβαρο δρομο.