Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:Έχει ξεκινήσει εκ νέου ο κατασκευαστής. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι η έδρα του είναι στα Μέγαρα και - λόγω των περιορισμών - η μεταφορά πέντε εργατών στη Ραφήνα απαιτεί τρία αυτοκίνητα αντί ενός. Με την αντίστοιχη αύξηση στα κόστη του.

Στα επαγγελματικά οχήματα (ΦΙΧ) και βαν ισχύει το 50% των διαθέσιμων θέσεων, με ΙΧ πηγαίνουν?
Αν θες με πμ μου λες το όνομα του Μεγαρίτη κατασκευαστή
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
Στα επαγγελματικά οχήματα (ΦΙΧ) και βαν ισχύει το 50% των διαθέσιμων θέσεων, με ΙΧ πηγαίνουν?

Σε ΙΧ επιτρέπεται μέχρι 2 ενήλικες.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:

Σε ΙΧ επιτρέπεται μέχρι 2 ενήλικες.

Προφανώς :roll:
Για αυτό ρώτησα αν πηγαίνουν με ΙΧ
Άβαταρ μέλους
By gianik
sknipper έγραψε:
Asimov έγραψε:Ένα νοίκι
Ευχαριστώ. Ένα από τον ιδιοκτήτη και άλλο ένα από τον ενοικιαστή;

αναλόγως την συμφωνία....
κάποτε ήταν 2 ενοίκια από τον καθένα....
αυτό φυσικά δεν τηρείτο σχεδόν ποτέ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
sknipper έγραψε:
Asimov έγραψε:Ένα νοίκι
Ευχαριστώ. Ένα από τον ιδιοκτήτη και άλλο ένα από τον ενοικιαστή;

Αναλόγως την ζήτηση. Παλιότερα μόνον ο ενοικιαστής πλήρωνε (1 νοίκι), μέσα στην κρίση ίσως ν'άλλαξε βέβαια. Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να έχουν προσυμφωνηθεί με τον μεσίτη.
Να πω εδώ πως οι περισσότεροι μεσίτες που γνώρισα, θέλουν προσοχή, είναι από τις επαγγελματικές τάξεις που το ψέμα είναι συνηθέστερο της αλήθειας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#644297 Ερώτηση προς γνώστες:
Εδώ βλέπεται μια φώτο από το παρκιν μου, τραβηγμένη από το μπαλκόνι μου.. Πολυκαρβονικο φύλλο στηριγμένο πάνω σε σιδεριά..
Λόγω καιρού (μπήκε πριν 14 χρόνια) έχει αρχίσει κ θαμπώνει σε κάποια σημεία, ενώ τις προάλλες στην Ανάσταση δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα : σκάγια από κυνηγετικό όπλο.. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην φωτο αν ζουμάρετε, αλλά έγινε σουρωτήρι... Στα πιο πολλά σημεία , αν όχι σε όλα , δεν έχει περάσει και το 2ο φύλλο, αλλά εκτός του ότι φαίνεται άσχημο,πλέον περνάει νερό το οποίο εγκλωβίζεται ανάμεσα στα φύλλα...
Πως σώζεται;;;;
Υπάρχει κάποιο υλικό επάλειψης να το συνεφερω;;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#644309 με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#644314 Πάει αυτή, όλη στον ουρανό της OCTY, δυστυχώς η ταπετσαρία δεν είχε προδιαγραφές για τόση ζέστη.
Άβαταρ μέλους
By gianik
dimviii έγραψε:με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.

ρε συ τι να κλάσει αυτή η κόλλα;
1 σύριγγα έχω πάρει και έκανε 10 ευρώ , άσε που δεν θα φτάσει , αλλα που θα βρω πάτημα να καλύψω μία μία τις τρυπούλες?..
εγώ έλεγα κανένα υλικό μόνωσης , να το περάσω με ένα μακρύ κοντάρι με ρολό από το κάτω μπαλκόνι .... :hmmm: