Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
popolaros έγραψε:https://thefaq.gr/ektakto-o-dieythyntis-toy-prothypoyrgikoy-grafeioy-kai-anipsios-toy-kyr-mitsotaki-grigoris-dimitriadis-feretai-na-einai-o-episimos-poy-oi-synodoi-toy-chtypisan-kai-kakopoiisan-motosikletisti-sto-kentr/

Ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου και ανηψιός του Κυρ. Μητσοτάκη, . Δημητριάδης φέρεται να είναι ο επίσημος που οι συνοδοί του χτύπησαν και κακοποίησαν μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας

τα χουντικά ΜΜΕ το παιξανε το θεματακι ή γαργαρα;

ωραια φαση τα ανηψουδια.Ο ενας διοργανωνει φιεστες με τραγουδιστες που περνανε κατα τυχη απο το Μαξιμου,που βρισκονται κατα τυχη και τα καναλια,και του αλλου η ιδιωτικη (!!!)φυλαξη ξυλοφορτωνει πολιτη,ενω πριν πηγαν να τον σκοτωσουν.

φουλ της αριστειας ολο το σοι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#643874 Μισό λεπτό. Είναι η παραπάνω συμπερασματολογια προϊόν που προέκυψε από σφαιρική ενημέρωση; Γνωρίζουμε όλα τα γεγονότα; Ο μοτοσυκλέτιστης δλδ ήταν καθ'όλα τυπικός; Λίγα βλέπουμε κάθε μέρα από αυτά τα ερπετά ( συγγνώμη Γκάρλαντ :inlove: ,δεν χαρακτηρίζω όλα τα ερπετά).

Ο ανηψιος του ΠΘ μήπως έτυχε να είναι ανιψιός και εν πάση περιπτώσει μήπως δεν έχει καμία σχέση ο βαθμός συγγένειας με το περιστατικό ;( Και εγώ έχω παντρευτεί την πρώτη ξαδέρφη μου).
Σε τελική ανάλυση, δεν θα ήταν προτιμότερο να μην τον δερνανε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#643902 Και οτι αφησαν την αποστολη που ειχαν (φυλαξη αξιωματουχου) και ασχοληθηκαν με ξυλοδαρμο, εστω και εν βρασμω,με ενα τυχαιο πολιτη τους θετει αυτοματα στο εδωλειο του κατηγορουμενου.....
Αραγε η ΕΔΕ σε τι αποσκοπει;
Άβαταρ μέλους
By djalma
trident197 έγραψε:Στην αρχη ειχα αγορασει απο φαρμακειο χειρουργικες με 15 λεπτα τη μια. Ο ιδιος τωρα τις δινει 1€

Αυτός λογικά προμηθεύτηκε με 37€ έως 40€ την 50αδα. Σχεδόν το σύνολο των φαρμακοποιών έχουν ρίξει το mark up τους, όσο τουλάχιστον μπορεί η κάθε επιχείρηση.

GTS έγραψε:Σε πια περιοχη εχεις το φαρμακειο; Βασικα εχεις προβλημα με την δουλεια σου και σου φταινε αλλοι. Η δικη μου η εντυπωση ειναι οτι τα φαρμακεια πανε καλα με την κορονα κριση, ετσι μου λεει αλλος φαρμακοποιος.

Ο Γεωργιαδης ποια πρωτη υλη εδωσε? Κατασχεμενο αλκοολ; Δεν βλεπω να εκανε κατι το κακο αν τα εδωσε σε βιομηχανικες μοναδες. Που να τα εδινε? Και η διανομη στα σουπερ μαρκετ καλο ειναι για να τα παρει ο κοσμος. Επηδη δεν περνεις ενα κομματι απο την πιτα βγαζεις τον πονο σου. Ουτε εγω περνω αλλα δεν θα κατσω να μιζεριαζω.

Ημαθία, αλλά τι σημασία έχει; :hmmm:
Εσύ από ποιον πλανήτη κατέβηκες και λες αυτά που λες; Ψηφοφόρος Γεωργιάδη είσαι και θίχτηκες;
Ποια φαρμακεία πάνε καλά; Ίσως αυτά που έχουν eshop τα οποία είναι 4-5 μεγάλα και αντέχουν. Με το να διαθέτεις 10-20 depon-panadol τη μέρα δεν πλούτισε κανείς όπως αναφέρεις.
Ως επί των πλείστων, στα περισσότερα φαρμακεία η εξυπηρέτηση γίνεται στην πόρτα και όχι στον κυρίως χώρο οπότε η αυθόρμητη πώληση έχει μηδενιστεί aka τζιρος και κέρδη πεσμένα 90%. Όσο για την απορία σου,
θα μπορούσαν να διαθέσουν το κατασχεμένο αλκοόλ στις ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για παράδειγμα λέω εγώ τώρα ώστε να υπάρχουν 11.000 σημεία διάθεσης και όχι σε 2-3 φιλαράκια τους με υποπολλαπλάσιο πλήθος μάρκετ.
Τις λοιπές αηδίες περί πίτα και μιζέρια τι να τις σχολιάσω, ένα φαρμακείο δεν μπορεί να στηριχτεί οικονομικά στις πωλήσεις μασκών και αντισηπτικών, αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τι να σου πω. Λυπάμαι απλά για το σκεπτικό σου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#643973 φοβερος επιχειρηματιας παντως αυτος ο κολλητος του Μητσοτακεικου.Λεω αυτον που πηγαινε στη Λαρισα η Ντορα για τα εγκαινια της κλινικης,αυτον που με τηλεδιασκεψη ο Κουλης τον συγχαρηκε για την πρωτοβουλια,και με δικη του εντολη ,λυθηκαν ολα τα γραφειοκρατικα θεματα,να εκτελωνιστουν γρηγορα οι μηχανες για να αρχισει να πουλαει μασκες στο δημοσιο :inlove: .

Nέο σκάνδαλο με όργια κερδοσκοπίας σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία πληρώνουν κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για υπηρεσίες που δεν χρειάζονται και δεν πραγματοποιούνται. Και όλα αυτά τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος !!!

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών χωρίς ελαφρυντικό επιβλήθηκε προ
μηνών στον κ. Αχιλλέα Νταβέλη, Πρόεδρο του Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «ANIMUS» και της ιδιωτικής κλινικής «ANIMUS-ΚΥΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Λάρισας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση και απάτης κατ’ εξακολούθηση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του ως άνω Κέντρου, κατ’ εντολή του κ. Νταβέλη, υπέγραφαν και σφράγιζαν ιατρικές βεβαιώσεις για δαπάνες ασθενών ημερήσιας νοσηλείας (εκτέλεση συνεδριών-φυσικοθεραπειών από εξωτερικούς ασθενείς) τις οποίες προσκόμιζαν στο ΙΚΑ. Οι δαπάνες όμως αυτές ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν από το ανωτέρω Κέντρο, με αποτέλεσμα να παραπλανούνται οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΙΚΑ και να καταβάλλουν στον κ. Νταβέλη τα αιτούμενα από αυτόν ποσά δαπανών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η πρόταση του Εισαγγελέως της έδρας ήταν να επιβληθεί στον κ. Νταβέλη ποινή φυλάκισης 2 ετών για την απάτη και 15 μηνών για την πλαστογραφία.

Πότε θα σταματήσει επιτέλους η ασυδοσία; Ως πότε οι επιτήδειοι θα κερδοσκοπούν σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων; Και με την ανοχή ποίων ελεγκτικών μηχανισμών και με τι ”ανταλλάγματα” ;

Ως πότε οι αρμόδιοι θα καλύπτουν τέτοιου είδους σκάνδαλα, συνεχίζοντας να «επιδοτούν» τέτοιες επιχειρήσεις;

Το ΙΚΑ διεκδίκησε ποτέ τα χρήματα από τον κ. Νταβέλη, ο οποίος μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να απολαμβάνει της ευνοϊκής μεταχείρισης των διοικούντων; Μετά την καταδικαστική απόφαση θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να κινηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία. Πότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος και ποια είναι τα τελικά πορίσματα. Πόσα χρήματα επεστράφησαν στα ταμεία και αν έγινε αναστολή των συμβάσεων και για πόσο χρονικό διάστημα.

Ο ΕΟΠΥΥ σαν ανάδοχος ασφαλιστικός φορέας, έχει ασκήσει ελέγχους για το ποιόν των Παρόχων Υγείας στους οποίους κάθε μήνα καταθέτει υπέρογκα ποσά;

https://www.xorisorianews.gr/n-8/
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:.
Αραγε η ΕΔΕ σε τι αποσκοπει;

Σε ότι αποσκοπεί πάντα... Στο να δώσουμε την εικόνα ότι κάτι κάνουμε όσο κυκλοφορεί η είδηση, αλλά να μην κάνουμε τίποτα μέχρι να ξεχαστεί απ' όλους... :s_wink SOP (Standard Operating Procedure) εδώ και δεκαετίες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Από 30/4 ξεκινούν εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.

Αυτό θέλω να το δω πως θα δουλέψει... Η πλατφόρμα του υπουργείου (webex) έχει σοβαρά θέματα. Στην τάξη της μεγάλης μου (έκτη δημοτικού, κάνουν μαθήματα από την τρίτη εβδομάδα που έκλεισαν τα σχολεία, αρχικά με zoom, εδώ και μία βδομάδα με webex, ή τουλάχιστον προσπαθούν με webex) σταθερά πάνω από τα μισά παιδιά έχουν θέμα, κυρίως με τον ήχο... Κόβεται συνέχεια, ακούς κάτι σαν Κ....α....δι.... (καλημέρα παιδιά), ενώ και η εικόνα έχει θέμα... Και όχι, η σύνδεσή μου είναι καλή, δεν έχω θέμα πχ με το zoom...

Σήμερα ξεκίνησαν μαθήματα με WebEx και εν αντιθέσει με αυτά που ισχυρίζεσαι, φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά.

Τα παιδιά έχουν χαρεί πολύ που βλέπουν τους φίλους τους, συζητάνε πως περνάνε και η δασκάλα διαχειρίζεται το ποιος μιλάει πότε.

Κανένα παιδί δε φαίνεται να έχει θέμα άλλωστε υπήρχε χρόνος να προετοιμαστούν οι γονείς γιατί έστειλαν το μέιλ αρκετές μέρες πριν.

Δε κόβεται η σύνδεση, ο ήχος είναι πολύ καλός το ίδιο και η εικόνα.

Θα έλεγα μάλιστα ότι επιτέλους είναι μια πολύ καλή ασχολία που όλη μέρα δεν έχουν τι να κάνουν και σίγουρα βοηθάει και από πλευράς ψυχολογίας τα παιδιά να έχουν επαφή με τις δασκάλες και συμμαθητές τους.

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#644076 Και σε μας το ίδιο. Βέβαια λίγο μου έλειψε να μπουκάρω στο κανάλι και να αρχίσω τα μπινελίκια, ΕΥΤΥΧΩΣ ένας άλλος μπαμπάς πρόλαβε και το είπε ευγενικά. Πιάσανε κάτι μαμάδες και λέγανε "Όχι εκείνη την ώρα έχουμε αγγλικά, την άλλη ώρα έχουμε κιθάρα/γιόγκα/κλαπατσίμπανο". Και έφριξε ο άνθρωπος και είπε: Τι λέτε; Το σχολείο προέχει, θα μας πει μία ώρα και θα είμαστε απίκο. Αν είναι δυνατόν να λέμε στο σχολείο να περιμένει να κάνουμε αγγλικά φροντιστηρίου πρώτα :dizzy:

Για μένα είναι προτιμότερο να κάνουν μισή ώρα ΚΑΘΕ μέρα, παρα 2-3 ώρες 2-3 φορές την εβδομάδα. Είναι απίστευτη η ρέκλα στην οποία έχουν πέσει, πρέπει να μπούνε με κάποιο τρόπο σε καθημερινό ρυθμό. Δε θα μαζεύονται τα παιδιά αν δε βρεθεί λύση, θα μιλάμε για γενιά αγράμματων.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#644077 Ο δικός μου, δεύτερα δημοτικού, κάνει από την Δευτέρα μάθημα με το Webex και δεν έχουμε θέμα, μια χαρά δουλεύει.
Από την αρχή σχεδόν της καραντίνας κάνει αγγλικά δύο φορές την εβδομάδα ( δεν ξέρω τι πλατφόρμα είναι) κι εκεί γενικά δουλεύει μια χαρά.

< Note 6 >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#644078 Στο κρας τεστ που έχω κάνει οι καλύτερες είναι το Skype Business και το Zoom (κορυφαίο)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#644084 σε εμάς ούτε φωνή ούτε ακρόαση όσον αφορά μάθημα μέσω πλατφόρμας...(μιλάω για το Δημοτικό , όχι για ξένες γλώσσες κλπ)
Απ ότι κατάλαβα είναι στην ευχέρεια του κάθε δασκάλου να κάνει έτσι μάθημα... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:Στο κρας τεστ που έχω κάνει οι καλύτερες είναι το Skype Business και το Zoom (κορυφαίο)
Ο δικός μου στην έκτη όσο μιλουσαν μέσω ΖΟΟΜ ολα ήταν μιά χαρά.
Τώρα που κάνουν μέσω Webex όλο προβλήματα με τον ήχο έχουν.

Αλλά το τραγικό είναι η e-me πλατφορμα. Κολλάει, σε πεταει έξω, κάνει 10 λεπτά να σε βάλει στην κυψελη, δεν σε βάζει ποτέ..... κλπ.

Ευτυχώς δουλευει πολυ καλα η Google classroom οπότε οι δουλειές γίνονται εκεί.

Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να τα φτιάξουν καλυτερα

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#644092 To e-me είναι αρπακτική επιπέδου σκόιλ ελικικού. Πλατφόρμα φλας εν έτει 2020. Έψαξα τα σπεκς και είναι σχεδίαση του 2013. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Corto Maltese έγραψε:Και σε μας το ίδιο. Βέβαια λίγο μου έλειψε να μπουκάρω στο κανάλι και να αρχίσω τα μπινελίκια, ΕΥΤΥΧΩΣ ένας άλλος μπαμπάς πρόλαβε και το είπε ευγενικά. Πιάσανε κάτι μαμάδες και λέγανε "Όχι εκείνη την ώρα έχουμε αγγλικά, την άλλη ώρα έχουμε κιθάρα/γιόγκα/κλαπατσίμπανο". Και έφριξε ο άνθρωπος και είπε: Τι λέτε; Το σχολείο προέχει, θα μας πει μία ώρα και θα είμαστε απίκο. Αν είναι δυνατόν να λέμε στο σχολείο να περιμένει να κάνουμε αγγλικά φροντιστηρίου πρώτα :dizzy:

Για μένα είναι προτιμότερο να κάνουν μισή ώρα ΚΑΘΕ μέρα, παρα 2-3 ώρες 2-3 φορές την εβδομάδα. Είναι απίστευτη η ρέκλα στην οποία έχουν πέσει, πρέπει να μπούνε με κάποιο τρόπο σε καθημερινό ρυθμό. Δε θα μαζεύονται τα παιδιά αν δε βρεθεί λύση, θα μιλάμε για γενιά αγράμματων.

Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Και σε μας το ίδιο. Βέβαια λίγο μου έλειψε να μπουκάρω στο κανάλι και να αρχίσω τα μπινελίκια, ΕΥΤΥΧΩΣ ένας άλλος μπαμπάς πρόλαβε και το είπε ευγενικά. Πιάσανε κάτι μαμάδες και λέγανε "Όχι εκείνη την ώρα έχουμε αγγλικά, την άλλη ώρα έχουμε κιθάρα/γιόγκα/κλαπατσίμπανο". Και έφριξε ο άνθρωπος και είπε: Τι λέτε; Το σχολείο προέχει, θα μας πει μία ώρα και θα είμαστε απίκο. Αν είναι δυνατόν να λέμε στο σχολείο να περιμένει να κάνουμε αγγλικά φροντιστηρίου πρώτα :dizzy:

Αναμενομενο. Εχεις να κανεις με μανουλες μην το ξεχνας. Οσο για το webex, τραγικη εμπειρια χρησης σε εμας. Αποσυνδεσεις, κολληματα, δουλευει η εικονα/δεν εχουμε ηχο και το αναποδο, ακομα και σε ωρες που δεν θεωρουνται "αιχμης". Ειναι πολλα που πρεπει να γινουν imho.