- 27 Απρ 2020, 18:48
Anonymous Founder έγραψε:https://www.tovima.gr/2008/11/24/opinions/pws-kyriarxisan-oi-mayragorites-stin-katoxi/
Αν έχεις επιχειρηματικό πνεύμα, εσύ βγάζεις 23 και ο άλλος παίρνει τα 3. 
Σκέψου τώρα εσύ να ήσουν ένας φτωχός πλην τίμιος φαρμακοβιομήχανος για παράδειγμα. Σήμερα βγάζεις 3/13/23 και αύριο με το εμβόλιο βγάζεις 123.
Άλλα θα έλεγες
Κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό για το τι σημαίνει μαύρη τρύπα.
Δημόσιες Συγκοινωνίες και γενικά συγκοινωνίες.
Στα λεωφορεία δεν θα μπαίνει ο ίδιος κόσμος, στο μετρό, στο τραμ και ένα βήμα παραπέρα στα Ιδιωτικής Χρήσεως πούλμαν κλπ.
Αυτό το έξτρα κόστος μεταφορών, ποιος ακριβώς θα το επωμιστεί;
Ελπίζω να καταλαβαίνετε έτσι; Είχαν που είχαν ζημίες, τους δεν πληρώνω εισιτήριο (

), αλήθεια πως και πότε θα προσαρμοστεί αυτή η αγορά;
Στα εργοστάσια που δουλεύει χιλιάδες κόσμος; Αν ζητηθεί να μειωθεί το προσωπικό βάρδιας, αυτό το εργασιακό κόστος;
Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει ρομαντισμός και τι ευχολόγια. Βλέπω το δια ταύτα και τις χιλιάδες παραμέτρους που στηρίζεται μια οικονομία.
Μην κοιτάτε την καρεκλίτσα και το καρεκλάκι για τη δουλειά από το σπίτι και τα παραμυθάκια του Έντι. Αυτά είναι ο αφρός. Και μέχρι τον πάτο του ποτηριού, έχει μεγάλη απόσταση.
@GTS
Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες. Επιδόματα ακούμε και επιδόματα δεν βλέπουμε.
Τουλάχιστον αφού δεν υπάρχει άρτος, υπάρχουν θεάματα. Του βγάζω το καπέλο γιατί την Πρωτοψάλτη την αγαπώ. Έτσι ξέχασα την πείνα μου.