Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#642886 Μολις 21 ωρες προλαβα να κανω. Ειχα παρει και το GDPR που ελεγα οτι ισως μου φανει χρησιμο.
Υποτιθεται οτι οσοι εκαναν αιτηση εντος της Μ. Εβδομαδας θα παιρναν τα 400€ στις 24-27/4. Τωρα στο ιδιο διαστημα θα παρουμε τα 600?

Ευτυχως που ο Συλλογος θα μοιρασει μερισμα 200 € :s_rofl οποτε το πιασαμε το 800αρι των υπολοιπωνε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Scotch έγραψε:Πρέπει να είμαι από τους λίγους που το ολοκλήρωσαν :lol: :lol:

:s_mad :s_mad
ArrowsFA1 έγραψε:Κι εγώ ίσα που πρόλαβα :dizzy:
Μα τόση γνώση να πάει στράφι ρε αδέρφια :lol: :lol: :lol:

Απόλυτη ξεφτίλα......

Focusman91 έγραψε:Μολις 21 ωρες προλαβα να κανω. Ειχα παρει και το GDPR που ελεγα οτι ισως μου φανει χρησιμο.
Υποτιθεται οτι οσοι εκαναν αιτηση εντος της Μ. Εβδομαδας θα παιρναν τα 400€ στις 24-27/4. Τωρα στο ιδιο διαστημα θα παρουμε τα 600?

Ευτυχως που ο Συλλογος θα μοιρασει μερισμα 200 € :s_rofl οποτε το πιασαμε το 800αρι των υπολοιπωνε.

Καλα, σοβαρα τωρα ;;

Αφηνα το λαπτοπ ανοικτο ολο το βραδυ σε μια ενοτητα, μετραγαν οι ωρες κανονικα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

65 ωρες εγραψα, αναθεμα αν ασχοληθηκα 40 λεπτα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#642892 Αν κατάλαβα καλά το παραδάκι θα το μασαγε η βοηθός του Βρουτση
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Καλα, σοβαρα τωρα ;;
Αφηνα το λαπτοπ ανοικτο ολο το βραδυ σε μια ενοτητα, μετραγαν οι ωρες κανονικα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
65 ωρες εγραψα, αναθεμα αν ασχοληθηκα 40 λεπτα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δεν ήθελε δηλαδή κάθε λίγα δευτερόλεπτα να πατήσεις next για να προχωρήσει; :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
g8777 έγραψε:
Scotch έγραψε:Πρέπει να είμαι από τους λίγους που το ολοκλήρωσαν :lol: :lol:

:s_mad :s_mad
ArrowsFA1 έγραψε:Κι εγώ ίσα που πρόλαβα :dizzy:
Μα τόση γνώση να πάει στράφι ρε αδέρφια :lol: :lol: :lol:

Απόλυτη ξεφτίλα......

Focusman91 έγραψε:Μολις 21 ωρες προλαβα να κανω. Ειχα παρει και το GDPR που ελεγα οτι ισως μου φανει χρησιμο.

Καλα, σοβαρα τωρα ;;

Μα δε νομίζω να διευκρινίστηκε πώς συμπληρώθηκαν οι ώρες :lol:
Scotch δεν χρειαζόταν το next για να γράφει ώρες... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#642896 Μαζί με τις παραλίες θα ανοίξουν και τα εκλογικά κέντρα. :shifty:

Ανανέωση νομιμοποίησης ενόψει 5ου μνημονίου ή αλλιώς the last dance.

Να δω όταν ο Τσιόδρας βγει υπουργός επικρατείας ποιος θα απαγγέλλει καβάφη κάθε απόγευμα στις 6 στο 2ο κύμα.

Ακούγεται ότι οι επιστήμονες θα δώσουν πανελλήνιες και όποιος περάσει θα πάρει τα 600.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#642898 Αρκούσε να έχεις ανοιχτή μια ενότητα μαθήματος...έβλεπες την πρώτη διαφάνεια και μετά το άφηνες χωρίς το "επόμενο".......κι έγραφε...........
Άβαταρ μέλους
By g8777
#642899 Εντωμεταξυ μετα απο καποια ωρα εκανε logout, εκανες επανασυνδεση και ειχε μετρησει κανονικα ολες τις ωρες.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#642900 Δε νομίζω πως λειτουργούσε έτσι το ρημάδι το δικό μου :( (που προτίμησα κάποιον από τους "μικρούς" για να τον ενισχύσω)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#642902 Να πω την αμαρτια μου, και γω ειχα ανακαλυψει διαφορες τεχνικες για να "συμπληρωθουν" οι ωρες (ολοι οι δικηγοροι μαθαν εν μια νυκτι το autoclicker) αλλα σκεφτηκα αφου μου δινεται η ευκαιρια να μαθω κατι, γιατι να μην το μελετησω?

Στην πορεια βεβαια, το επιπεδο απεδειχθη κατωτερο των προσδοκιων αλλα κλαην, εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:Αν κατάλαβα καλά το παραδάκι θα το μασαγε η βοηθός του Βρουτση

για οσους ολοκληρωσαν δεν θα πληρωθουν τα ΚΕΚ?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#642905 Έλα ντε
Λάθος άνθρωπο ρωτάς