Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#642552 Οι κοινοχρηστες τουαλέτες είναι εν δυνάμει μέρος συνάθροισης.
Οι γυναικείες ιδίως τουαλέτες έχουν περισσότερη κίνηση και ίσως και μεγαλύτερη παραμονή. Είναι μια δεύτερη "καφετέρια" .
Δύο δύο μαζί ή και περισσότερες, από την απλή χρήση του WC μέχρι να τσεκάρουν ή ανανεώσουν το βάψιμο τους, να λύσουν μυστικά θέματα με συζήτηση ή στο κινητό κλπ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Το φιάσκο του Τσιοδρα είναι πολύ συγκεκριμένο.
Προφανώς και ο Κούλης έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την απελπιστική καθυστέρηση τις κρίσιμες πρώτες ημέρες αλλά ο Τσιοδρας ως φυτεμένος υπάλληλος προσπαθούσε να καλύψει την ανεπάρκεια του mitsotakeiku.

Δεν αναφέρθηκε κάνεις στο αν τα διαβάζει σωστά το απόγευμα.

Καταλαβαίνω ότι αυτά έχεις εντολή να γράψεις, μόνο που ουδέποτε στο παρόν φόρουμ τέθηκαν αυτά τα ζητήματα. Εγώ θα εισηγηθώ πάντως να μη χάσεις το μπόνους :s_yes #antikeimenika

Φαίνεται έχασες το μέτρημα με τις σειρές και δεν παρακολουθείς σωστά το κοβιντοτοπικο και τις μεστές του αναλύσεις.

Δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642603 Απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά και αν θυμάμαι καλά για τον Τσιόδρα είπα ότι δε δέχομαι γιατρός να κλαίει για γέρους νεκρούς (έχω γνωρίσει πάρα πολλούς γιατρούς για να ξέρω ότι είναι αποστασιοποιημένοι στο θέμα απώλειας ζωής ειδικά από ηλικιωμένους) και ότι αδιάφορο ποιο είναι το χόμπι του καλά είναι να μην το εξασκεί δημοσίως όταν κάθε απόγευμα μας απαγορεύει να κάνουμε το ίδιο ανεξαρτήτου ασφάλειας. Αλλά αυτά έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν να κάνουν ούτε με την κατάρτισή του ούτε έχουν επίπτωση στην κατάσταση της χώρας.

Και επειδή διακρίνω ένα άγχος να ακουστούν καλά λόγια για την κυβέρνησή μας, να πω ότι την άποψή μου την έχω γράψει με σαφήνεια:
Corto Maltese έγραψε:Και κάτι τελευταίο. Μας κυβερνάει ένα ανήθικο κόμμα που ανέβηκε θρέφοντας το φασισμό, την αμνησία και βουτηγμένο στο ψέμμα. Έκανε άοκνες προσπάθειες μέχρι και πριν 2 μήνες να διαλύσει κάθε έννοια δημόσιας υγείας. Για αυτά είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι και αυτοί και οι διάφοροι εδώ μέσα που τους στηρίζουν και στήριζαν, αλλά τώρα θυμήθηκαν την ατομική ευθύνη και βαράνε παλαμάκια στα μπαλκόνια.

Αλλά μέσα στην ανηθικότητά τους, χειρίζονται την κρίση πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Και για την Εκκλησία; Δε φταίει ο Κούλης. Ο παπάρας ο Τσίπρας φταίει που είχε την ιστορική ευκαιρία να μας απαλλάξει από το παπαδαριό και αυτός έκανε την κότα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#642611 Μαλτέζε προς αποφυγή παρεξήγησης.
Διέκρινα ότι περιλαμβάνεις την αρχική αντίδραση mitsotakeiku στην κρίση στα θετικά.

Αυτό ήθελα να θίξω ότι δεν ισχύει.
Και εννοείται ότι την πρώτη ευθύνη την έχει ο Κούλης στο ακέραιο.
Ο Τσιοδρας ένας φυτεμένος κομματικός υπάλληλος είναι που εκτίθεται.

ΥΓ: τέτοια αισχη ούτε ο Καραμανλής
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#642612 https://www.efsyn.gr/tehnes/media/24004 ... stin-efsyn

Επίσκεψη της Επιθεώρησης Εργασίας στην «Εφ.Συν.»

Επίσκεψη από δύο υπαλλήλους της Επιθεώρησης Εργασίας είχαμε σήμερα, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, στην Εφημερίδα των Συντακτών. Κατά τον έλεγχο στα γραφεία μας βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι, μέλη του νόμιμου προσωπικού ασφαλείας, τα ονόματα των οποίων κατέγραψαν οι επιθεωρητές. Οι τελευταίοι, αφού εξέτασαν τον χώρο των γραφείων, αποχώρησαν από την εφημερίδα.

-----------------------------------------

το ιδιο κανανε πιστευω και στην καθημερινη, νεα, το Βημα και των υπολοιπων των 11μυριων....
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
Ποιοι ακριβώς τσεπώνουν το 800άράκι χωρίς να κάνουν τίποτα?

Οι μισθωτοί που πλήττονται (και μερικές άλλες κατηγορίες) δεν θα πάρουν 800ευρώ χωρίς |λογοκρισία| προγράμματα επιμόρφωσης; Ε, αυτό λέω. Αν έδινε ακριβώς το ίδιο και στους επιστήμονες, θα ήταν πολύ πιο απλό, πολύ πιο φθηνό και θα είχε και πολύ καλύτερο PR από την τωρινή καταστροφή...

Αλλά δεν θα έπαιζε χαρτζιλίκι... :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
#642667 Ποιοι ακριβώς "επιστήμονες" το δικαιούνται μέσω επιμόρφωσης ; γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει.

Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτό το "επιστήμονας" μου κάθεται κάπως.

Ο ΕΕ είναι a priori επιστήμονας ενώ ο μισθωτος όχι;

< >
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#642670 Τα voucher-βρούτσερ των 600 € (τα οποία, ειρήσθω, ακόμη δεν έχουν πληρωθεί πλην ελάχιστων περιπτώσεων, ΑΚΟΜΗ και σε ανθρώπους που έκαναν την αίτηση και ενεργοποιήθηκαν οι επιταγές τους στις 11 και 12/4, όπως εκ των υστέρων απαιτήθηκε προκειμένου να γίνουν οι πληρωμές προ του Πάσχα, ενώ αρχικά είχε εξαγγελθεί ότι όλες οι πληρωμές θα γίνονταν τη Μ. Εβδομάδα χωρίς άλλες προϋποθέσεις), είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες. Ήτοι ιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, ερευνητές, λογιστές-οικονομολόγοι.
Οι λοιποί αυτοαπασχολούμενοι - ΕΕ (π.χ. έμποροι, ιδιοκτήτες καφετέριας κλπ) παίρνουν 800άρι χωρίς βρούτσερ.
Οι μισθωτοί επιστήμονες παίρνουν το 800άρι εφόσον τέθηκε η σύμβαση εργασίας τους σε αναστολή. Αλλιώς παίρνουν τον μισθό τους.

Απολαύστε υπεύθυνα:
https://youtu.be/dwSI2hAw86w
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:Ποιοι ακριβώς "επιστήμονες" το δικαιούνται μέσω επιμόρφωσης ; γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει.

Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτό το "επιστήμονας" μου κάθεται κάπως.

Ο ΕΕ είναι a priori επιστήμονας ενώ ο μισθωτος όχι;

< >

Εδω τα ΚΑΔ που δικαιουνται να μαθουν επιτελους πώς στοιχιζεται ενα κειμενο στο κεντρο.

Πχ

69.10.1 - Νομικές υπηρεσίες (δικηγόρου)

Δικαιουχοι:

Εικόνα

(Παρε/βαλε Κορτο κφαλα)

70.22.12.06 - Υπηρεσίες εκκαθαριστή κληρονομιάς

Δικαιουχος:

Εικόνα

70.22.30.02 - Υπηρεσίες ενδυματολόγου (εκτός θεαμάτων)

Εικόνα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

72.19.14.02 - Υπηρεσίες έρευνας στη χημεία

Εικόνα

Ποπολαρε ξερω τι θα πεις. Δεν γινονται αυτα. Ποπολαρε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ κριτηριο. Ναι, ο Σακης ο Κεχαγιογλου ειναι δικαιουχος.

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#642678 g

ξερεις οτι ο μπουμπης εχει σπιτι στο αγιο ορος ε; μιας και ειναι παιδι του θεου.... συνετός ανθρωπος, με βαθιες αξιες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#642679 Σιγα μην ξεδιπλωσουμε και την νεοτερη Ιστορια της Ελλαδας Μπουσσε. :roll:

Ποπολαρε που να τρεχει ο ανθρωπος να κανει τηλεδιασκεψεις τωρα. Καλυτερα μεσομοιχεια με τον Ευφραιμ. Ασε που ειναι και holy ground, το Δικαιο του Θεου ειναι το μονο που εχει ισχυ εκει μεσα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#642683 http://www.thestival.gr/society/economy ... da-to-2020

Στην εκτίμηση ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στο περίπου 4% το 2020 προχώρησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Μιλώντας στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τίτλο "Ανεφοδιάζοντας την Οικονομία: Ο ρόλος των Τραπεζών στην εποχή του COVID-19" ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως σύμφωνα με το βασικό σενάριο της Τράπεζας της Ελλάδος η ελληνική οικονομία θα καταγράψει ύφεση 4% το 2020.

Επίσης, ο κεντρικός τραπεζίτης ανέφερε πως οι πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις οι οποίες κάνουν λόγο για ύφεση της τάξης του 10% προβλέπουν πως το lockdown θα έχει διάρκεια 3 – 4 μηνών, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με το ακραίο σενάριο της Τράπεζας της Ελλάδος η ύφεση αναμένεται να φτάσει στο 8%.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#642689 Αυτος δεν ηταν που ουρλιαζε με την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ οτι η υφεση θα ειναι 15000; Τωρα που ακομα και η Τραμπλαντία ραβει κουστουμακι , στην Ψωροκωσταινα απλα θα φυσηξει ενα βοριαδακι.

:lol:

Παντως εγω δεν νομιζω να ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Παντα θα εχουμε τις καλλονες του cabala :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
popolaros έγραψε:http://www.thestival.gr/society/economy/item/518854-g-stournaras-sto-4-i-yfesi-gia-tin-ellada-to-2020

Στην εκτίμηση ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στο περίπου 4% το 2020 προχώρησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Μιλώντας στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ των ΑΔελφών

Fixed

Το περιμένουμε πως και πως το φετινό φόρουμ μπας και ξεστραβωθούμε για την ύφεση. Τέλη Μαϊου λένε (μετά την αναβολή που πήρε λόγω ιού). Μαζί με τις ταβέρνες και τη σουπερλίγκα.
Ευτυχώς νωρίτερα θα έχουν ανοίξει και τα κομμωτήρια, οπότε ελπίζω να έχει τριμάρει λίγο το "μουσάκι" του ο διοικητής.