Τι αμαρτωλές σκέψεις κάνω μεγαλοΠαρασκευιάτικα.... θα πέσει να με κάψει...
kovathe έγραψε:Ωραίες οι ψησταριές αλλά θέλουν χωρο και χρονο και χρήμα.
Ήθελα ενα απλό ματι για το μπαλκόνι ειδικά για όταν κάνω καμια μπριζολα σε τηγάνι να μη μυρίζει όλο το σπίτι λαδιλα.
Έχω δει κάτι ωραία ηλεκτρικά επαγωγικά αλλά ίσως θα ηταν προτιμότερο το γκαζιού?
Έχετε καμια πρόταση για γκαζιού? Με μπουκάλα ή χωρίς? Τι να κοιτάξω?
Κάτι τέτοιο πχ:
https://www.skroutz.gr/s/18468913/Therm ... B-200.html
< >
ισως σε βολεψει αυτό:

Ειναι και φορητο, οποτε το παιρνεις και σε εκδρομη.
Αν εχεις ποντους στη Shell μπορεις να το παρεις δωρεαν.
Νομιζω το ειχα παρει περυσι το Πασχα με προσφορα στους μισους ποντους
Εχει και αξεσουαρ γκριλιέρα για να ψηνεις
sknipper έγραψε:Πάντως οι μπριζόλες στο τηγάνι πρακτικά δεν θέλουν λάδι, ίσα ίσα όσο αλείψεις επάνω στην μπριζόλα. Και αν ξεκινήσεις με φουλ καυτό τηγάνι (και αποφεύγοντας πηρούνια ή αιχμηρά εργαλεία) το απέξω δημιουργεί τείχος προστασίας που εγκλωβίζει τα ζουμιά ώστε να μην ξεραθεί το κρέας αλλά και να μην τρέχουν ζουμιά.
Τι αμαρτωλές σκέψεις κάνω μεγαλοΠαρασκευιάτικα.... θα πέσει να με κάψει...
Εγώ υπέκυψα στο περίπου. Στο τηγανοσχαρο μπαίνουν σε λίγο τα μπιφτέκια για βραδυνό.
< Note >
bebes έγραψε:Ιδανικά θα ήθελα να είναι δυνατό.kovathe έγραψε:Ωραίες οι ψησταριές αλλά θέλουν χωρο και χρονο και χρήμα.
Ήθελα ενα απλό ματι για το μπαλκόνι ειδικά για όταν κάνω καμια μπριζολα σε τηγάνι να μη μυρίζει όλο το σπίτι λαδιλα.
Έχω δει κάτι ωραία ηλεκτρικά επαγωγικά αλλά ίσως θα ηταν προτιμότερο το γκαζιού?
Κάτι τέτοιο πχ:
< >
ισως σε βολεψει αυτό:
Ωραίο φαίνεται αυτό και φορητό αλλά θα έχει δύναμη?
< >
Άργησα να το ανακαλύψω

< Note 6 >
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
kovathe έγραψε:bebes έγραψε:Ιδανικά θα ήθελα να είναι δυνατό.kovathe έγραψε:Ωραίες οι ψησταριές αλλά θέλουν χωρο και χρονο και χρήμα.
Κάτι τέτοιο πχ:
< >
ισως σε βολεψει αυτό:
Ωραίο φαίνεται αυτό και φορητό αλλά θα έχει δύναμη?
< >
Κατσαρόλα και μεγάλο τηγανι τα κουμαντάρει άνετα.
Για την επιφάνεια ψησίματος, δες το σε καποιο μεγάλο Shell αν σου κάνει
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν ειναι πολυ καθαρο και ευκολομετακίνητο
Και από ότι βλέπω, έχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων:
https://www.coralgas.gr/products/gogas-product-series/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-bbq/
Dodger έγραψε:Μπηκα ψες στο σπίτι των γονιών μου, που λείπουν στο εξοχικό εδώ και ένα μήνα, και με πήρε η μπόχα. Είχε χαλάσει η κατάψυξη, όλα λιωμένα. Το ψυγείο Pitsos 12ετιας, αναβόσβηνε το λαμπάκι του alarm και τα δύο λαμπάκια της συντήρησης και της ψύξης. Κάθε άναμμα ήταν σα να παίρνει μπρος το μοτέρ και καπάκι να σταματάει, σα να του κόβει το ρεύμα. Αφού καθάρισα, τράβηξα το ψυγείο και φαίνεται φέρον και μοτέρ να είναι οκ. Διάβασα σχετικά στο net ότι βγάζουν θα οι πλακέτες, ο πυκνωτής. Σκέφτομαι αύριο να το βγάλω και να κολλήσω κάποιο καινούριο. Αλλιώς παμε για 70αρι πλάτος και 1.88 ύψος maximum.
Μαλλον με τον ( ή τους ) πυκνωτές του/των μοτερ θα κανεις δουλεια....
Dodger έγραψε:Κάθε άναμμα ήταν σα να παίρνει μπρος το μοτέρ και καπάκι να σταματάει, σα να του κόβει το ρεύμα.
Παρόμοια συμπτώματα στην περίπτωσή μου ήταν καμένο μοτέρ και αλλάχτηκε στην εγγύηση.
Bertrand Russell