Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#642015 3 μερούλες ακόμα...

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642428 Δύο επεισόδια έφυγαν, μια βδομάδα αναμονή τώρα. Δε θυμόμουν ότι ήταν εκείνο το καλοκαίρι τόσο μπουρδέλο οι Μπουλς.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#642453 Ήμουν στην Αγγλία τότε, παίρνω τηλ τον πατέρα μου και τον ρωτάω "σπάσιμο στο πόδι πόσο καιρό κάνει να γιανει;" :lol: Όταν του λέω πως ένας παίκτης του ΝΒΑ το και το μου λέει "τους πιέζει για να πάρει παραπάνω φράγκα, ότι μας έκανε και ο Μανωλάς κάθε καλοκαίρι που ψάρευε στη Ναξο" :lipsealed: Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι και του το θύμισα, του είπα ότι τελικά είχε δίκιο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642479 Και πολύ καλά έκανε σύμφωνα με το Netflix. Και βγήκε ο Τζόρνταν να τον κατηγορήσει για εγωισμό. Ποιος; Ο Τζόρνταν! Για εγωισμό! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Εικόνα

Έχω δει το πρώτο επεισόδιο. Ανατριχίλα και δέος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642675 Ούτε ο Άλαν Πάρσονς δεν μπορεί να το ακούσει χωρίς να σκεφτεί τον Τζόρνταν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Giuseppe Busso έγραψε:

Εικόνα

Έχω δει το πρώτο επεισόδιο. Ανατριχίλα και δέος.
Σου θύμισε τον τυροτζορνταν;;

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Δύο επεισόδια έφυγαν, μια βδομάδα αναμονή τώρα. Δε θυμόμουν ότι ήταν εκείνο το καλοκαίρι τόσο μπουρδέλο οι Μπουλς.

Δόξα σοι ο θεός να λες. Καταλαβαίνω ,έπρεπε να ξεκινήσει δυνατά για να γουρλωσουν τα μάτια κατι οσφρηστες στυλ Ασιμωβ. :s_laughat
Ευτυχώς τελείωσε το μαρτύριο με Τζόρνταν και Πιπεν, :s_whiteflag 8 επεισόδια με Ντένις Ρόντμαν τώρα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Corto Maltese έγραψε:Και πολύ καλά έκανε σύμφωνα με το Netflix. Και βγήκε ο Τζόρνταν να τον κατηγορήσει για εγωισμό. Ποιος; Ο Τζόρνταν! Για εγωισμό! :lol:

Απ' όσο διάβαζα όμως είχε συμβόλαιο μεγάλο, εν ισχύ από το 1991. Δεν του έφταιγε κανείς που ανέβηκε τόσο το σάλαρι καπ στην πορεία - επέλεξε ασφάλεια έναντι ευελιξίας.

Ωστόσο, ακούγεται όντως ασύλληπτο ότι ο Πίπεν στην ακμή του ηταν ο 122ος σε συμβόλαιο στη λίγκα :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#642756 Όχι οτι είμαι Ο μπασκετικός φαν, αλλά θα έχω και εγώ να δω το πώς έχασε η αγαπημένη μου ομάδα στους τελικούς από την "άλλη μεριά".

Το θυμάμαι που μου μάμησε ελαφρώς την ψυχολογία στις πρώτες πανελλήνιες που πάτωσα big time σε 2 απά τα 4 :lol:

btw., υπάρχουν άλλες τέτοιες παραπλήσεις παραγωγές / αφιερώματα για εκείνη την εποχή ;80s 90s nba;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#642771 Θα κάνω παράθεση ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος, που ασχολείται πάρα πολύ με τον αθλητισμό.
Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή διαφωνώ μιας και αναφέρει πράγματα που δεν έχω γνώση.
Αλλά θα ήθελα μια γνώμη πάνω σε αυτό.

Παιδια εχω γραψει δεκαδες φορες πως η μιση αληθεια ειναι ψεμα και πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια. Εχω αφιερωσει χιλιαδες ωρες για να μελετησω το φαινομενο του Τζορνταν. Το βασικοτερο πραγμα που πρεπει να καταλαβει καποιος ειναι πως ο Τζορνταν δεν γινοταν να αποτυχει και αυτο ΔΕΝ οφειλεται μονο στον εαυτο του. Ο μπαμπας Στερν φροντισε να προστατεψει τον Τζορνταν αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα γιατι πανω στο ονομα του εχτισε την αυτοκρατορια του ΝΒΑ και κυριως την κατεστησε παγκοσμια υπερδυναμη.

Οταν λεμε εξωαγωνιστικα εννοουμε την προστασια απο τους δαιμονες του (τζογος και οχι μονο) και τους δημοσιογραφους (σε αυτο το σημειο πρεπει να διαβασετε το βιβλιο του Σαμ Σμιθ με την ονομασια Τζορνταν Ρουλς) και οταν λεμε αγωνιστικα εννοουμε την προστασια του απο τους διαιτητες. Υπαρχει κοινη παραδοχη 3 διαιτητων πως υπηρχε ανωθεν εντολη στα αμετρητα νταμπλ τιμ των Μπουλς, τα φαουλ να χρεωνονται σε οποιονδηποτε παικτη εκτος του Τζορνταν και αυτο εξηγει το γιατι δεν αποβληθηκε ποτε με 6 φαουλ απο το 1992 μεχρι το 1998 την ωρα που ηταν ισως ο πιο σκληρος αμυντικος της εποχης.

Το αποκορυφωμα ηταν την τελευταια χρονια (1998), αρχικα στους τελικους της Ανατολης με τους Πεισερς που οδηγηθηκαν σε 7ο ματς και εκει ειχαμε την σφαγη του Δραμαλη και επειτα στο 6ο παιχνιδι με τους Τζαζ οπου εσκεμμενως δεν αναφερεται πουθενα το ξεκαθαρο επιθετικο φαουλ του Τζορνταν με το αριστερο χερι στον Ρασελ στο τελευταιο σουτ.

Θα επελεγα ΠΑΝΤΑ τον Τζορνταν για το τελευταιο σουτ (και εδω δεν αναφερονται τα 26 τετοια που εχει χασει) και μετα κατα σειρα τους Μπραιαντ, Χορι, Σπανουλη και Τζορτζεβιτς. Παρολα αυτα και βαζοντας δεκαδες παραμετρους στην συζητηση για τον κορυφαιο ολων των εποχων, η επιλογη μου ειναι χωρις καμια αμφιβολια ΛεΜπρον. Μιλαμε για μπασκετ και τον παικτη που εχει παιξει καλυτερα και πληρεστερα το αθλημα οποτε δεν υπαρχει καποιο διλημμα. Να συγκρινετε μηλα με μηλα και οχι μηλα με πορτοκαλια. Ειμαι διαθεσιμος για καθε αγωνιστικη συγκριση και μη.
Άβαταρ μέλους
By pro
Giuseppe Busso έγραψε:
Θα κάνω παράθεση ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος, που ασχολείται πάρα πολύ με τον αθλητισμό.

Θα επελεγα ΠΑΝΤΑ τον Τζορνταν για το τελευταιο σουτ (και εδω δεν αναφερονται τα 26 τετοια που εχει χασει) και μετα κατα σειρα τους Μπραιαντ, Χορι, Σπανουλη και Τζορτζεβιτς.

Και μόνο που βάζει Σπανούλη σ αυτη τη λιστα δείχνει πόσο έχει ασχοληθεί. Παικταράς ο Βασίλης, πολλά τα μεγάλα σουτ που έχει βάλει, αλλά σ αυτή την λίστα δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες.

Κατά τα άλλα, τα γνωστά. Διαιτησία, Στερν, τζόγος, κλπ, κλπ. Αστεία πράγματα. Προστασία έχουν όλοι οι μεγάλοι παίκτες. Εδώ έχει προστασία-ασυλία ο Χάρντεν και μιλάμε για τον Τζόρνταν που έφαγε το ξύλο της αρκούδας; Αν ο Χάρντεν ή ο Ντουράντ έτρωγαν τόσο ξύλο θα πήγαιναν στο μάστερ Σεφ.
Ο άνθρωπος ήταν εξωγήινος, τέλος.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#642788 Ο αλλος μελετησε τον τζορνταν χιλιαδες ωρες λεει και εβγαλε συμπερασμα: Λεμπρον. Αχαχαχχαααχαχααχαχαχαχααχα Με διαιτησια λεει εκανε οτι εκανε. Οι πιστονς του εκαναν μασαζακι. Μουχαχαχαχαχχαα. Βρειτε μου ενα διαιτητη παγκοσμιως, που να τολμαει να σφυριξει ενα τετοιο 50/50 φαουλ στο τελευταιο δευτερο του τελευταιου τελικου της μεγαλυτερης δυναστειας εβερ. Πλην μορμονων ή του τυπου που παραθετει ο μπουσος που το ειχε δει αντιαθλητικο απο τον καναπε του :s_rofl :s_rofl

Τι τρολ εισαι ρε μπουσε :metalo: :metalo: :metalo: