Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#63654 Με χαλάει το ότι μπορεί ένα ένα το κάθε σημείο να είναι οκ αλλά το σύνολο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αταίριαστο. Με κορυφαία την 2 coupe που μοιάζει σαν κακό κολάζ, ακολουθεί η 1f/l και μετά η 1 μκ2. Το m-pack λίγη διαφορά μου κάνει, θα έλεγα ειναι χειρότερο με αυτούς τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ και ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ αεραγωγούς στο πλάι.

Η Skoda σήμερα θυμίζει υπερβολικά πολύ την εποχή Schreyer της Audi.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#63655 Corporate design. Suck it. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#64013 Για να αναθερμάνουμε λίγο τη συζήτηση στους "κατασκευαστές" γιατί τη βλέπω πεσμένη και όλοι ασχολούνται με τις εκλογές :thumbsdown:

(με το παρακάτω ποστ θα μπει κι ο cavallino στη κουβέντα :shifty: )

Υπάρχει μια σκέψη για ένα αυτοκίνητο που μάλλον θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και μετά, ο άνθρωπος δεν είναι αποφασισμένος αν θα το δώσει ή όχι, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά ακριβό διότι το αξίζει.

Ένα μολυβί CS με καμιά 70Κ κμ...20 χιλιάρικα. :inlove:

Ντισκάς...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#64051 Έχει επισκευάσει την πίσω ανάρτηση;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Έχει επισκευάσει την πίσω ανάρτηση;

Απ'ότι ξέρω όχι.

Το αυτοκίνητο είναι παραγωγής 2006 (από τα τελευταία 46άρια), 1η άδεια 2007.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#64558 Πολύ όμορφη αυτή η 1...επιτέλους. Και νομίζω ότι θα είναι καθολικά αποδεκτή αισθητικά σε αντίθεση με τις ως τώρα 1 των οποίων το κοινό ήταν αισθητικά πιο εκλεκτικό και περιορισμένο.
Η νέα Α δεν έχει τίποτα που να την κάνει ενδιαφέρουσα στο μάτι, θα μπορούσε να είναι όπελ ή χιουντάι....
Είναι βέβαια προφανές ότι περί γούστου κολοκυθόπιτα!

Νίκο πρέπει να αποφασίσεις αν δεν σου έκανε η si για οικογενειακό αν θα σου κάνει κάτι ακόμα πιο περιοριστικό.... Πάρε 330-335 στέισον με Μ-πάκ!
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Nikos! έγραψε:Για να αναθερμάνουμε λίγο τη συζήτηση στους "κατασκευαστές" γιατί τη βλέπω πεσμένη και όλοι ασχολούνται με τις εκλογές :thumbsdown:

Υπάρχει μια σκέψη για ένα αυτοκίνητο που μάλλον θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και μετά, ο άνθρωπος δεν είναι αποφασισμένος αν θα το δώσει ή όχι, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά ακριβό διότι το αξίζει.

Ντισκάς...

παρε ενα cheap to run , FUN car για το σαββατοκυριακο και ασε τις μεγαλες αγορες που θα τις χρυσοπληρωνεις για να τις βλεπεις να καθονται σε ενα παρκινγκ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5680560/

ενα τετοιο, roll bar, ενα σοβαρο καθισμα και αιντε
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#64570 Νίκο κάτι τέτοιο θα σε έψηνε;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5565834/

Είδα μια λευκή (όχι Μ) το Σάββατο το βράδυ με μαύρες 18αρες μούρλια...
Άβαταρ μέλους
By drdino
popolaros έγραψε:
Nikos! έγραψε:Για να αναθερμάνουμε λίγο τη συζήτηση στους "κατασκευαστές" γιατί τη βλέπω πεσμένη και όλοι ασχολούνται με τις εκλογές :thumbsdown:

Ντισκάς...

παρε ενα cheap to run , FUN car για το σαββατοκυριακο και ασε τις μεγαλες αγορες που θα τις χρυσοπληρωνεις για να τις βλεπεις να καθονται σε ενα παρκινγκ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5680560/

ενα τετοιο, roll bar, ενα σοβαρο καθισμα και αιντε

Έχει το καρτ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:
popolaros έγραψε:ένα να τετοιο, roll bar, ενα σοβαρο καθισμα και αιντε

Έχει το καρτ.

Αυτό ακριβώς.

EDDIE_147 έγραψε:Νίκο κάτι τέτοιο θα σε έψηνε;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5565834/

Είδα μια λευκή (όχι Μ) το Σάββατο το βράδυ με μαύρες 18αρες μούρλια...

Νομίζω πως όχι. Θα προτιμούσα τη συνταγή ενός διακαής πόθου.

sknipper έγραψε:Νίκο πρέπει να αποφασίσεις αν δεν σου έκανε η si για οικογενειακό αν θα σου κάνει κάτι ακόμα πιο περιοριστικό.... Πάρε 330-335 στέισον με Μ-πάκ!

Βασικά πρέπει να αποφασίσω... :lol: ...είμαι λίγο μπερδεμένος.

Γαμάτη λύση το 335i M-Pack...αλλά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα sedan ή πόσο μάλλον station. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#64781 Νίκο ,έχεις το Golf θα ερθει και το αχανές Octavia,γιατι να πάρεις και άλλο μεγάλο-οικογενειακο?
Μήπως να επαιρνες κατι πιο ιδιαίτερο- sport?
Άβαταρ μέλους
By nass
#64903 Μόνο που είχε κάτι ιδιαίτερο-sport και το πούλησε επειδή δεν είχε χρόνο να το οδηγεί.
Ας πούμε, να έπαιρνε μια μεταχειρισμένη Cayman. Πάλι στο γκαράζ δεν θα την είχε ?
Νομίζω ο Nikos! είναι σε φάση "κάτσε να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, να μη χρειάζονται συνεχή φροντίδα από >1 ενήλικες, και βλέπουμε" Αναμονή 5-6 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Μόνο που είχε κάτι ιδιαίτερο-sport και το πούλησε επειδή δεν είχε χρόνο να το οδηγεί.
Ας πούμε, να έπαιρνε μια μεταχειρισμένη Cayman. Πάλι στο γκαράζ δεν θα την είχε ?
Νομίζω ο Nikos! είναι σε φάση "κάτσε να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, να μη χρειάζονται συνεχή φροντίδα από >1 ενήλικες, και βλέπουμε" Αναμονή 5-6 χρόνια...

Μπορεί να είναι αυτή η λύση που τελικά προτείνεις.

Αναμονή.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#64920 +1 στο αναμονή. Μαζεύεις και παραπάνω λεφτά με τα χρόνια και χτυπάς σίγουρα μπλε ///M :inlove:
Έδωσες το si γιατί καθόταν και ουσιαστικά τα πάγια έξοδα του σε "ζημίωναν" .
Την λογική στο να δώσεις τα λεφτά της πώλησης +άλλα τόσα για να πάρεις κάτι ακόμα πιο ειδικό,κοστοβόρο δεν την βλέπω. :oops: