Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#638108 Εικόνα

Το καστ είναι πολύ δυνατό (και οι ερμηνείες επίσης), σκηνοθεσία από Joel Schumacher (1 χρόνο πριν σοδομίσει το Batman, μέχρι που ανέστησε το franchise ο Nolan αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Το σενάριο βασίζεται σε βιβλίο του John Grisham, οπότε περιμένεις κάτι έστω αξιοπρεπές αλλά τελικά εκεί είναι που ξεφουσκώνει το σουφλέ.

Η ταινία προσπαθεί να γίνει κάτι ανάμεσα σε To kill a mockingbird και Mississippi Burning αλλά τελικά δεν.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#639933 Once Upon a Time... in Hollywood 6/10

Σαχλαμαρίτσα αλα Ταραντίνο. Το μόνο που με κράτησε ήταν το πόσο ωραία αποτύπωσε την ατμόσφαίρα της εποχής τηρουμένων των αναλογιών. Πήρε Οσκαρ β ανδρικού ρόλου για αυτό ο Brad Pitt; :help: Πιο πολύ μου άρεσε στο ρόλο του ο DiCaprio....

Ford v Ferrari 7.5/10

Petrolheadίστικη ταινία, βασισμένη μεν σε πραγματικά γεγονότα αλλά σου έβγαζε αυτή την αμερικλανιά ρε γαμώτο. Απόλαυση οι ήχοι της GT40 και οι κατακόκκινες Ferrari 330 P3 :inlove: στο ΛεΜαν. Ωραίοι και οι Matt Damon, Christian Bale στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#639935 To Once Upon a Time εχουμε προσπαθήσει να το τελειώσουμε 4 φορες χωρις επιτυχία μεχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
elteo έγραψε:Once Upon a Time... in Hollywood 6/10

Σαχλαμαρίτσα αλα Ταραντίνο. Το μόνο που με κράτησε ήταν το πόσο ωραία αποτύπωσε την ατμόσφαίρα της εποχής τηρουμένων των αναλογιών. Πήρε Οσκαρ β ανδρικού ρόλου για αυτό ο Brad Pitt; :help: Πιο πολύ μου άρεσε στο ρόλο του ο DiCaprio....

Πωω καλά.
Το once uppon a time in Hollywood, βγήκε για τους φαν του Τάρα. Και όχι μόνο αυτό, αφού έχεις καταφέρει να μπεις στην ιδιοσυγκρασία του Τάρα. Σκέψου ούτε ο ίδιος το έχει καταφέρει αυτό. :iconcool:

ΤΑΙΝΙΑΡΑ :iconcool:

Θα την εκτιμήσετε μετά από 20-30 χρόνια περίπου. :iconcool:

ΥΓ: ο Brad ήταν να τον γλείφεις στο ποτήρι :iconcool:

ΥΓ2: Δίδαξε και μουσική ο Τάρα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
elteo έγραψε:Aν δεις και το τέλος θα ξενερώσεις ακόμα πιο πολύ. :lol:

+ 1

Ισως για αυτό προσπαθεί ακόμα ... γιατί δεν έχει δει το τέλος .
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#639978 Σε εμάς πάλι το τέλος ήταν το αγαπημένο μας κομμάτι ενώ ο Pitt μου φάνηκε άψογος σε όλη την ταινία.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#639990 1917 9/10

Απίστευτη, συγκλονιστική, σοκαριστική. Ο ρεαλισμός σε άλλο επίπεδο. Γροθιά στο στομάχι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#639993 Εχμ, δεν κατάλαβα προς τί το όλο hype. Τεχνικά σπουδαία, χωρίς να μπαίνει ποτέ ομως στο ψητό. Για 4 /10, Ασίμω μίλα!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#639998 Τα λέγαμε τα γράφαμε:

Στο μάτι χορταστική, αλλά από ουσία μηδέν.

Ο τύπος γύρισε μια ταινία για να πάρει Όσκαρ και μπράβο του, αλλά εγώ βαρέθηκα.
Και, έκπληξη, τελικά δεν πήρε Όσκαρ, γιατί οι άλλες ταινίες ήταν ολόκληρες κι όχι μισές.
Προς γνώση και συμμόρφωση.

Btw όποιος θέλει να δει ταινία για τον Α' ΠΠ για να κάνει συγκρίσεις, Paths of glory τη λένε, 1957 γυρίστηκε, με τα λιγοστά μέσα της εποχής σε αντίθεση με την τεχνολογία του κάθε Μεντες.
Και τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#639999 Με την ευκαιρία :

https://youtu.be/WEpY2TRzpAI

Οπωσδήποτε