Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#639193 Για να γεμίσει ένα 60αρι πλυντήριο πιάτων σημαίνει ότι θα έχει μέσα πιάτα πόσων εβδομάδων άραγε; :vava:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#639195 12-13 σερβιτσια παίρνουν συνήθως και μια 4μελης οικογένεια τα λερώνει εύκολα με 3 γεύματα την μέρα.
12 μεγάλα πιάτα, 3-4 μικρά, άλλα τόσα ποτήρια και κούπες, μαχαιροπήρουνα και κατσαρόλες-τηγάνια-ταψιά κοκ εφόσον κάποιος μαγειρεύει στο σπίτι.
Αν δεν γεμίσει και τελειώς δεν χάλασε ο κόσμος, μονο και μονο η άπλα που σου δίνει για κατσαρόλες, ταψιά και τάπερ μετράει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
JBT έγραψε:Για να γεμίσει ένα 60αρι πλυντήριο πιάτων σημαίνει ότι θα έχει μέσα πιάτα πόσων εβδομάδων άραγε; :vava:

Υπάρχουν και μισά / top solo προγράμματα :help:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#639198 Τι λετε, εμεις γεμιζουμε 5-6 φορες τη βδομαδα το 60αρι τωρα που ειμαστε ολη μερα σπιτι. 2 κατσαρολες και 4-5 πιατα κατω, ποτηρακια κουπες σκατουλακια πανω γεμισε

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#639199 ένα μικρό μπορείς να βάλεις και 2 φορές αν χρειαστεί
Άβαταρ μέλους
By drdino
#639200 Εννοείται, απλά υπήρξε ανησυχία για την υγιεινή. 60αρι με τρία άτομα έμπαινε σίγουρα 3-4 φορές την βδομάδα. Το 45αρι που έχω τώρα μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα τώρα που είμαστε έγκλειστοι (2).
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#639203 Δεν χωράει 60αρι, όποτε ας μείνουμε εντός θέματος, άν εχει κάποιος να πει κάτι επι συγκεκριμένης μάρκας ή χαρακτηριστικών αλλιώς θα αμολύσω τον τζι :help:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#639205 Εγώ θα πω πάρε ο,τι έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Βοηθάει αν έχει σύστημα στεγνώματος με φουρφουρι ή αυτόματο άνοιγμα πόρτας στο τέλος του κύκλου.
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:Τι λετε, εμεις γεμιζουμε 5-6 φορες τη βδομαδα το 60αρι τωρα που ειμαστε ολη μερα σπιτι. 2 κατσαρολες και 4-5 πιατα κατω, ποτηρακια κουπες σκατουλακια πανω γεμισε

< >

λογικο αν το καθε γευμα αποτελειται απο 5 πιατα και ξεκινας με σουπα ,μεχρι να φτασεις στο γλυκο γαμησε τα .
δηλαδη οταν θα ειστε πολυτεκνικη οικογενεια τι θα εχετε .
αυτοι οι αριστοκρατες ολο αγχος και προβληματα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#639222 Μια πολυτεκνικη οικογένεια φαντάζομαι όλο και κάποια λύση θα βρει με τόσους μηχανικουςυ

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:Εγώ θα πω πάρε ο,τι έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Βοηθάει αν έχει σύστημα στεγνώματος με φουρφουρι ή αυτόματο άνοιγμα πόρτας στο τέλος του κύκλου.

Ποια μοντέλα έχουν αυτά; Το στέγνωμα το έχει ένα μοντέλο της Bosch που παίζει με Ζεόλιθο νομίζω, αν και δεν ξέρω ποιο ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#640571 Mιας και ειμαστε μεσα κι εχουμε επιδοθεί σε ατελείωτες μάσες, σκέφτομαι μήπως να αναβαθμίσω λιγο την ψησταρια μου (που τη χρησιμοποιώ κάθε τσικνοπέμπτη :lol: )

Για μια απλη ψησταρια στο μπαλκόνι κανει η συγκεκριμένη;
Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε υγραεριου, αλλά φανταζομαι θα τα βγαζει καλύτερα απο το γκριλ της κουζινας (για καρβουνο ουτε λογος)
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_l ... 14855.html
Εικόνα