Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#639146 Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.
Παμε για αλλα.
Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? Καποιος που να εκανε ερευνα αγορας προσφατα?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.
Παμε για αλλα.
Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? Καποιος που να εκανε ερευνα αγορας προσφατα?
Budget?

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.
Παμε για αλλα.
Γιατί να μην την φτιάξεις;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Παμε για αλλα.

Σιγουρα ηταν Miele; Εμενα στα δεκα χρονια που την εχω εχω αλλαξει 4 μοτερ. :hmmm:

Τεσπα, επειδη ΞΕΡΩ οτι θα ακουστει η μαγικη λεξη->

Εικόνα

Ρομποτικη

Εικόνα

κανε αυτο που πρεπει οταν εχεις φαγουρα εκει κατω. Δεν ειναι ντροπη ο κνησμος στην βουβωνικη χωρα. :iconcool:

Παρε Dyson
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#639154 Κάποιος που να έχει κάνει έρευνα αγοράς για πλυντήριο πιάτων, 45άρι?
Κριτήρια που έχω σκεφτεί, είναι θόρυβος, κατανάλωση.
Η Miele είδα ότι εχει ενα ωραίο συστηματάκι για να βάζεις σερβίτσια σε περίεργα μεγέθη, αλλά δηλώνω άσχετος
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#639157 Την ειχα παρει απο Ηλ. Αθηνων. Φανταζομαι λογω ημερων οτι η διαδικασια να την παω στο σερβις, να με ενημερωσουν για την βλαβη , κοστος κλπ θα παρει καποιες μερες. Οποτε για αυτο σκεφτομαι να παω σε καινουρια.
Για τις ρομποτικες δεν το εχω ψαξει καθολου. Και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη για το ποσο καλη δουλεια μπορει κανουν. (προσωπικη αποψη)
Μεχρι 200 ντιμικ σκεφτομαι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι. 60αρι θα πάρεις και θα είναι Siemens.

ΤΟ ΝΕΦΡΌ ΜΟΥ ΚΈΡΑΤΑ!!!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι. 60αρι θα πάρεις και θα είναι Siemens.

+1
βοηθηστε τη Γερμανια,μπας και εγκρινουν το κορονοομολογο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
drdino έγραψε:
Παμε για αλλα.
Γιατί να μην την φτιάξεις;

γιατι οποιος εχει κακομαθει σε μεταξωτα βρακια μετα δεν μπορει να βαλει βαμβακερα.

τι δεν καταλαβαινεις;
Άβαταρ μέλους
By gakost
g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι.

Αυτό σωστό. Εκτός και αν χωράει, δεν κερδίζεις τίποτα. Ίδια ή πιο ακριβή τιμή, πιο μικρή χωρητικότητα, λιγότερες επιλογές.

g8777 έγραψε:60αρι θα πάρεις και θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από group Electrolux
Άβαταρ μέλους
By nikos
fokion έγραψε:Πλυντήριο ρούχων γιοκ.....

κολλάει ο περιστροφικός εγκέφαλος σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά...
Αξιζει η επισκευή? Μαρκα IGNIS 7ετίας...

Όποτε ακούω προτάσεις.
Βασικά προγράμματα - 7κιλο είναι μια χαρά... Απλά επειδή "καήκαμε" ας μην ειναι με περιστροφικό κλακ κλακ διακοπτη για προγραματισμό....
3 άτομα πλεον η οικογενεια
Στεγνωτήριο υπάρχει ξεχωριστό - κι αυτο με πρόβλημα - ξαφνικά σταματάει μονο του αλλά το "κοροϊδεύουμε"...

Πληρωμή αποκλειστικά μετρητά καθοτι δε παίζουν κάρτες χρονια τωρα...
και με ενα μισθο κι αυτο ειναι το 800αρι για το άμεσα προβλεπτό μελλον :( :(
Β-stock κ.λ.π. ευπρόσδεκτα με σχετική εγγύηση...
Το έχω αγοράσει. 8κιλο μια χαρά πλύση και δε λυπάσαι τα λεφτά. Αν χαλάσει παίρνεις άλλο. Έχω αγοράσει 3 συνολικά για συγγενείς μαζί με το δικό μου. Με 250 ευρώ ενώ αν θες 7 κιλό πάει πιο κάτω. Για μένα πάρε 8 γιατί είναι λίγη η διαφορά και το μικρό μεγάλο δε γίνεται. https://www.skroutz.gr/s/19523872/Candy ... 3-2-S.html

< Note >
Άβαταρ μέλους
By nikos
rx8_drifter έγραψε:Κάποιος που να έχει κάνει έρευνα αγοράς για πλυντήριο πιάτων, 45άρι?
Κριτήρια που έχω σκεφτεί, είναι θόρυβος, κατανάλωση.
Η Miele είδα ότι εχει ενα ωραίο συστηματάκι για να βάζεις σερβίτσια σε περίεργα μεγέθη, αλλά δηλώνω άσχετος

Αν χωράει 60 πάρε. Με την ίδια ταμπλέτα στο 45 που θα πάρεις αν τη βάλεις στο 60 πλένεις περισσότερα πιάτα.
Μη κοιτάς συστήματα που τα πληρώνεις 2πλα. Εγώ έχω ένα Πίτσος στο ενα σπιτι και στο άλλο https://www.skroutz.gr/s/17124787/Whirl ... 33DLX.html
Υπάρχει και πιο φτηνό με 370αν δε θες να δώσεις 470

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Την ειχα παρει απο Ηλ. Αθηνων. Φανταζομαι λογω ημερων οτι η διαδικασια να την παω στο σερβις, να με ενημερωσουν για την βλαβη , κοστος κλπ θα παρει καποιες μερες. Οποτε για αυτο σκεφτομαι να παω σε καινουρια.
Για τις ρομποτικες δεν το εχω ψαξει καθολου. Και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη για το ποσο καλη δουλεια μπορει κανουν. (προσωπικη αποψη)
Μεχρι 200 ντιμικ σκεφτομαι.
Αν θες οπωσδήποτε Miele, έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/14938426/Miele ... SKRP3.html σε έκδοση για γάτες και σκύλους και ρουφάει τα πάντα.

Σε κάθε περίπτωση πάρε μια χωρίς σακούλες, είναι σωτηρία.

< >