Παμε για αλλα.
Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? Καποιος που να εκανε ερευνα αγορας προσφατα?
Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.Budget?
Παμε για αλλα.
Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? Καποιος που να εκανε ερευνα αγορας προσφατα?
Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.Γιατί να μην την φτιάξεις;
Παμε για αλλα.
Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.
Παμε για αλλα.

Ρομποτικη

g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι. 60αρι θα πάρεις και θα είναι Siemens.

g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι. 60αρι θα πάρεις και θα είναι Siemens.
drdino έγραψε:Geo f1 έγραψε:Πηγα να βαλω ηλεκτρικη και ακουσα ενα βουμ και παπαλα. Μιελε 10ετιας. S5211 μοντελο.Γιατί να μην την φτιάξεις;
Παμε για αλλα.
g8777 έγραψε:Με τίποτα 45αρι.
g8777 έγραψε:60αρι θα πάρεις και θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από group Electrolux
fokion έγραψε:Πλυντήριο ρούχων γιοκ.....Το έχω αγοράσει. 8κιλο μια χαρά πλύση και δε λυπάσαι τα λεφτά. Αν χαλάσει παίρνεις άλλο. Έχω αγοράσει 3 συνολικά για συγγενείς μαζί με το δικό μου. Με 250 ευρώ ενώ αν θες 7 κιλό πάει πιο κάτω. Για μένα πάρε 8 γιατί είναι λίγη η διαφορά και το μικρό μεγάλο δε γίνεται. https://www.skroutz.gr/s/19523872/Candy ... 3-2-S.html
κολλάει ο περιστροφικός εγκέφαλος σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά...
Αξιζει η επισκευή? Μαρκα IGNIS 7ετίας...
Όποτε ακούω προτάσεις.
Βασικά προγράμματα - 7κιλο είναι μια χαρά... Απλά επειδή "καήκαμε" ας μην ειναι με περιστροφικό κλακ κλακ διακοπτη για προγραματισμό....
3 άτομα πλεον η οικογενεια
Στεγνωτήριο υπάρχει ξεχωριστό - κι αυτο με πρόβλημα - ξαφνικά σταματάει μονο του αλλά το "κοροϊδεύουμε"...
Πληρωμή αποκλειστικά μετρητά καθοτι δε παίζουν κάρτες χρονια τωρα...
και με ενα μισθο κι αυτο ειναι το 800αρι για το άμεσα προβλεπτό μελλον![]()
![]()
Β-stock κ.λ.π. ευπρόσδεκτα με σχετική εγγύηση...
rx8_drifter έγραψε:Κάποιος που να έχει κάνει έρευνα αγοράς για πλυντήριο πιάτων, 45άρι?
Κριτήρια που έχω σκεφτεί, είναι θόρυβος, κατανάλωση.
Η Miele είδα ότι εχει ενα ωραίο συστηματάκι για να βάζεις σερβίτσια σε περίεργα μεγέθη, αλλά δηλώνω άσχετος
Geo f1 έγραψε:Την ειχα παρει απο Ηλ. Αθηνων. Φανταζομαι λογω ημερων οτι η διαδικασια να την παω στο σερβις, να με ενημερωσουν για την βλαβη , κοστος κλπ θα παρει καποιες μερες. Οποτε για αυτο σκεφτομαι να παω σε καινουρια.Αν θες οπωσδήποτε Miele, έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/14938426/Miele ... SKRP3.html σε έκδοση για γάτες και σκύλους και ρουφάει τα πάντα.
Για τις ρομποτικες δεν το εχω ψαξει καθολου. Και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη για το ποσο καλη δουλεια μπορει κανουν. (προσωπικη αποψη)
Μεχρι 200 ντιμικ σκεφτομαι.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]