Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Govus
otso έγραψε:καλα ρε παιδια ACS απο πανω μεχρι τον τελευταιο οδηγο θελουν σκοτωμα , δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να επικοινωνησεις με ποιο πανω απο το τοπικο και αν τα καταφερεις στα τετοια τους .τρεις φορες εχω μπουκαρει με οπλο
μιλαμε μεγαλυτερη παρανοια απο ελληνικο δημοσιο . πρωτα ρωταω εταιρειες με ποιον στελνουν και μετα αγοραζω , οταν μου πουν με acs τους εξηγω γιατι θα πρεπει να αλλαξουν κουριερ .
και ο ελτα και οι αλλοι για πεταμα ειναι αλλά ACS δεν παιζονται απορω γιατι επαγγελματιας να ασχοληθει μαζι τους

Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από Γενική Ταχυδρομική :lol: ...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#638696 Για να μην τρώμε κουτόχορτο για το μέγεθος των δαπανών της Ελλαδίτσας (ως ποσοστού του ΑΕΠ) για την αντιμετώπιση της κρίσης, και τη σύγκρισή του με άλλες χώρες...
https://www.bruegel.org/publications/da ... l-dataset/
Άβαταρ μέλους
By markvag
#638698 Ο Μπογδάνος έχει αφήσει κάποια φλάντζα που να μην έχει κάψει;; :hmmm:

Ο Μπογδάνος ζητάει από τους ακροατές πληροφορίες για «ανοιχτά τίποτα μπαρμπέρικα που διαβάζουν το Κοράνι»

«Βλέπετε ανοιχτά μαγαζιά; Βλέπετε τίποτα μπαρμπέρικα, λοιπόν, που πάνε και διαβάζουνε και το Κοράνι ενδεχομένως, μεταξύ ψαλιδίσματος και μηχανής; Σηκώστε ένα τηλέφωνο, πάρτε το 100. ......

«Δεν βγάζετε έτσι άκρη; Σηκώστε το τηλέφωνο και πάρτε, πάρα πολύ απλό. Και πείτε είναι εκεί εκείνος ο κύριος Μπογδάνος ο βουλευτής Α Αθήνας τον οποίο είχατε τη φαϊνή ιδέα να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και δη προ των παίδων της σταλινοφρενείας; Μάλιστα θα σας πούνε ή όχι θα σας πούνε. Εάν σας πούνε μάλιστα, έρχομαι και μιλάμε κατευθείαν. Εάν σας πούνε όχι αφήνετε μήνυμα και θα με πάρουν να μου δώσουν το μήνυμα»

Και φυσικά το καλύτερο...

τονίζοντας πως «εάν δεν σας κάνει μία κυβέρνηση που έβγαλε τον στρατό, τότε τι να σας πω»
Άβαταρ μέλους
By otso
#638699 ο μπογδανος χρειαζεται ανασκολοπισμο με σιδερενια γυαλιστερη σουβλα και μετα πεταμα στην θαλασσα των σαργασων σουβλακι για τα γιγαντιαια καλαμαρια
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#638702 Λολζ άνοιξα το λύγκα στην εκπομπή και ο τύπος μπαίνει με υπερμάχω στα ντεκς. :s_rofl

Απίστευτη απαλεψιά, ντρέπομαι μόνο και μόνο που είναι από την ίδια δημοτική κοινότητα με εμένα στην Αθήνα. :(
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
markvag έγραψε:
junior gt έγραψε:
markvag έγραψε:

Η κατάσταση είναι όντως τραγική. Πλέον και πολύ ξαφνικά, κόπηκαν τελείως οι επιταγές και όλοι δουλεύουν με μετρητά. Και αυτό σε μία αγορά που είχε ήδη σοβαρό θέμα ρευστότητας εδώ και χρόνια, που έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο μήνα... :help:

Πραγματικά δηλαδή. Αυτό το μέτρο έτσι όπως πάρθηκε δε θα το έπαιρνε ούτε πρωτοετής φοιτητής ΑΣΟΕΕ.
Εάν δηλαδή σου λέγανε θέλω μέσα σε μια μέρα να γ@μησεις όλη την αγορά, να τα κάνεις όλα ωπα, να σταματήσεις την παραγωγή, την προμήθεια πρώτων υλών, να μην πληρώνονται οι εργαζόμενοι, να στεγνώσει η αγορά, θα έκανες ακριβώς αυτό. Ένα ηλιθιο, επιπόλαιο μέτρο χωρίς καμμια βοήθεια και επιδοτηση από το κράτος ή τις τράπεζες.
Και όλα αυτά μέσα σ'αυτη τη λαίλαπα. Που δε δουλεύει τίποτα, που στο δημόσιο νταραβεριζεσαι μόνο με ραντεβού (ξέρετε τι σημαίνει αυτό), που οι μετακινήσεις και οι μεταφορές είναι από δύσκολες ως αδύνατες.
Θέλεις να κάνεις τον μάγκα? Ενίσχυσε τη ρευστότητα της πραγματικής παραγωγής, της πραγματικής οικονομίας (αυτών δηλαδή που πραγματικά εργάζονται, που πραγματικά παράγουν και αυτό εξυπακούεται μέσα από την κίνηση των επιταγών) μέσω των τραπεζών σα δάνειο. Πες δηλαδή μάγκες όσοι πλητεστε και έχετε επιταγές στον αέρα τις καλύπτει η τράπεζα ως ατοκο δάνειο που θα πληρωθεί σε δοσεις όταν τελειώσει αυτή η ιστορία.
Αλλά τι περιμενεις?
Το ίδιο και τα ενοίκια. Όσοι νοικιάζετε σε εταιρείες που πλήττονται σας πληρώνει ο ενοικιαστης το 60% και το υπόλοιπο θα το πάρετε ως επιδότηση από το κράτος. Όχι τσάμπα μάγκες.
Αυτή είναι πολιτική ενίσχυσης της οικονομίας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμες.
Όχι εκατομμύρια από δω και από κει στους ημετέρους.

Νομίζω, πως καλύτερη λύση θα ήταν να πάρει το κράτος στα χέρια του τις επιταγές και να τις πληρώσει κανονικά στην ημερομηνία που πρέπει να πληρωθούν και μετά να απαιτήσει τα χρήματα από τους εκδότες - οπισθογράφους (και όποιος έχει δώσει επιταγή στο κράτος ξέρει ότι σφραγίζει το ίδιο δευτερόλεπτο). Και μετά θα μπορούσε να πει στους εκδότες πως μπορούν να την πληρώσουν σε Χ μέρες...

Ουσιαστικά είναι ένα δάνειο στους εκδότες των επιταγών, τους βοηθάς τώρα που δεν υπάρχει ρευστό και δεν γαμάς την αγορά...

Ακριβώς αυτό.
Άβαταρ μέλους
By otso
#639259 δεν ειναι θεμα πορτοκαλιας γελαδος
εμεις 2 εκκατομυρια θελουμε για το στρατο κατοχης
οι αλλοι ας πα να γαμηθουνε
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
popolaros έγραψε:ποσο μεγαλυτερη ειανι η πορτογαλια;

Τόσο.

Και παγκόσμιος πρωταθλητής στη διαχείριση της κρίσης και πρώτος ζήτουλας δεν κολλάνε.
Αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας.
Άβαταρ μέλους
By otso
#639343 το ειχα γραψει παλια για τον συγκεκριμενο αλλα και τους ομοιους του , αν δεν ηταν στο συστημα και ειχε γεννηθει σε κανα χωριο , θα του κρεμαγαν τενεκεδες και θα τον σαλαγαγαν
τενεκες ξεγανωτος
αλλος ενας μπουλης που λεω εγω .
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#639428 Σε ιδιωτική εταιρεία 72.000 ευρώ για την ιστοσελίδα «Μαθαίνουμε στο σπίτι» του υπουργείου Παιδείας

Στην ιδιωτική εταιρία Interweave, με κόστος ύψους 72 χιλιάδων ευρώ, και όχι στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, ανατέθηκε η κατασκευή και η δημιουργία εικαστικού υλικού για αναρτήσεις στα social media της ιστοσελίδας του υπουργείου «Μαθαίνουμε στο σπίτι».

Σταγόνα στον ωκεανό...